Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justka smutna**

pomozcie mi zmobilizowac sie

Polecane posty

Dzisiejszy limit kalorii wyczerpany ;) Mam nadzieje,ze wytrwam do wieczora :) Zaraz ide zrobic sobie pedikur ;)

ja własnie siedze z maseczka na twarzy :) wyglądam całkiem fajnie . zrobiłam tez wstepna oględziny w kosmetykach , chyba musze sie wybrac w piątek na zakupy i dokupic kilka rzeczy skoro mam byc piekna :)

fajnie ze jestescie.ja ciagle jeszcze walcze z mieszkaniem,sprzatam,wymyslilam sobie wiele ciekawych zadan do zrobienia w domu i tak w sumie to robie generalke bo tak powierzchownie to bez sensu sprzatac.zostala mi jeszcze tylko lazienka.juz mam za soba trzy pokoje kuchnie i korytarz.ale czuje sie dobrze,tylko za malo jjem,wiem ze to ma swoje plusy no ale tez minusy.od sniadanka zjadlam tylko pomidora,ogorka i chyba ze trzy marchewki ale co zrobie ze nie mam ochoty na jedzonko,chyba na dobre sie pogniewalam na jedzenie:) bede pozniej.pozdrawiam wszytkie Dziewuszki.

Gość koza22
hej czytam z zaciekawieniem , gratuluje samozaparcia i trzymam kciuki. Kurde mi tez by sie przydalo schudnac159/52kg. w sumie nie byloby ze mna tak zle gdyby nie brzuszek a raczej brzuszysko. probowalam brzuszkow i takich roznych cwiczen ale nie pomaga:(zna ktos jakies sposoby???dzieki za odpowiedzi:)

No troszke przekroczylam limit kalorii bo zjadlam az 1800kcal ale co tam :) Powaznie zaczne dietowac we wtorek :) (Wtedy startuje z dieta joya i wlaczam w to moja mame wiec bedzie mnie mial kto wspierac) :) Pedikur za to zrobiony i zostalo mi jedynie wklepanie balsamow ;) Gratuluje wszystkim ktorym sie udaje :) Birmeńka- kiedy dokladnie masz ślub? justka- ja wczoraj mialam dzien sprzatania i naszczescie okiełznałam jakos caly dom :) A tobie jak poszlo?

witam wszystkie odchudzaczki.ja dzisiaj kolejny dzien dietki zaczelam.a mianowicie sniadanko salatka jajeczna, z pomidorkiem szczypiorkiem.teeraz pije herbatke.wczoraj wytrzymalam tylko pozno szlam spac i ok 24.00 jadlam marchewke i ogorka.nie wiem czy to nie poszkodzi no ale polozylam sie dopiero ok.3.00 w nocy.buziaki zycze wytrwalosci i efekow.

Ja dzis jade do kolegi oblewac moje urodzinki i jego wiec napewno bedzie mnooostwo zarcia i nie mam zamiaru rezygnowac z alkoholu :D Wiec dzisiejszy dzien z gory juz spisuje na straty ;)

ooooch w koncu Was odnalazlam!! :D pieknie zdalam ustna maturke, teraz mam wakacje, musze zaczac koniecznie o siebie dbac bardziej :) a jak Wam idzie? Jak tam Justka? Twoj facet zauwazyl,ze cos sie zmienilo?? :)

witam>dziewuchy mam nadzieje ze nie wymieklyscie.ja dzisiaj mam juz piaty dzien dietki i czuje sie rewelacyjnie.pozatym ze wczoraj mialam ochote sie nawpieprzac slodyczy,chipsow.NORMALNY NAPAD.ale dalam rade pokonalam glod i psychiczny dol.zjadlam w zamian marchewki,pomidorka i pilam herbate.przeszlo.powiem wam co mi najbardziej pomoglo:ogladalam zdjecia przed i po odchudzaniu innych forumowiczek.one dale rade ja tez dam.dzisiaj juz mam na swoim koncie dwa jajka gotowane,pol ogorka zielonego,pol pomidora,marchewke i jablko.moze troche przesadzam ale inaczej nie umiem,bo jak sobie pozwole na cos innego to wiem ze sie nie powstrzymam.zostalo mi jeszcze 9 dni a pozniej przejde na diete 10 dniowa.http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3749529 no i zobacze ile bede wazyla.swoja dietke koncze 1 czerwca czyli powinnam wazyc juz 53 kg.a 11 czerwca zakoncze diete 10 dniowa.a co dalej zobacze.mam zamiar zastosowac diete 800kcal tak chociaz przez 5 dni,pozniej 1000kcal przez nastepne 5 dni i stopniowo dodawac kalorie.i w tym momencie zwieksze swoj a aktywnosc fizyczna zeby nie przytyc.pozdrawiam.piszcie jak wam idzie.

acha wczoraj sie mierzylam i podam wam moje wymiary: biust 87 pas 74 biodra 91 uda u samej gory 53 chcialabym miec: biust i tak sam spadnie:80 pas 68 biodra 86 udo 48

ja nareszcie kupiłam sobie kawe do peelingu :) wiec zaraz wpadam do wanny i robie sobie odnowe . ja dietke zaczne dopiero po slubie a ha i po słubie rzucam palenie :)

U mnie dwa dni masakry jedzeniowej ale za to swietnej zabawy :) Od jutra nadrobie straty ;)

I jak dziewczyny nastroje? Ja sobie dzis kupilam sliczna bluzeczke i jeszcze sliczniejsza sukienke :) Juz sie nie moge doczekac jak gdzies w nich wyjde :)

Gość dziewczynaa.
Moge sie przyłączyć? Bardzo miłe forum! Jelinka ja tez mam 165cm i waze ok 63kg .. więc podobnie :) tez chcę troche zrzucić. Waga 50 kg byłaby marzeniem ... wiec postanowiłam je spełnić. Zaczynam od dziś pozdrawiam :)

dziewczynaa- oczywiscie,ze mozesz sie przylaczyc :) moze troszke ozywimy ten temat bo malo nas :)

Gość dziewczynaa.
Ja mam straszny problemm z nogami... są okropne, grube no i ten celulit :( zancie moze jakies sposoby na wysmuklenie nóg? a szczególnie łydek ?

Gość agatka22
Ojć szczerze mówiąc nie wiem, jak ci pomóc się zmobilizować, tak na marginesie mam podobny problem. Mam 22 lata i ważę 55 kg, chłopak mnie ciągle wyśmiewa że jestem gruba. Koleżanka mi poradziła, abym zastosowała dietę South Beach. Mówiąc szczerze to działa w przeciągu tygodna schudłam 3,5 kg. Jeśli chcesz też skorzystaj z tej diety.

Gość dziewczynaa.
a ile masz wzrostu?

witam was.odrazu przyznam sie mialam dwa dni wolnego od diety tzn.nie bylo tak zle ale grill u tesciowej lody troche slodyczy no i impreza.troszke brzuszek sie podniozl.ale walcze dalej.mam nadal sile i werwe do dzialania.dzisiaj woda z cytrynka i warzywka a na kolacje grapefruit.bedzie dobrze.biore sie za sprzatanie bo mieszkanie po weekendzie wymaga sporego wkladu pracy.caluski.

czesc dziewczynki, ja zaraz biegne do dentysty :) postanowiłam tez zadbac o swoje zabki :D ba moze nawet zainteresuje sie wybieleniem ich troszke a co u was?