Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justka smutna**

pomozcie mi zmobilizowac sie

Polecane posty

Gość Złamane_serce_w_gównie
Nick mi się podoba. Tak jakoś do mnie pasuje. Nie wiem jeszcze jakie to problemy, bo narazie zaczynam się leczyć dopiero. Pierwszą wizytę w klinice będę miała w maju. Niegdyś krzywy kręgosłup, dziś po prostu słaby. Brak ruchu i pozycja siedząca nie pomagają. Boli. Wzrost 176 cm. Waga 64 kg. Drobne kości. Powinnam zrzucić przynajmniej 5, mam już gruby brzuch, wystający i bardzo otłuszczone uda. Raczej typ gruszki.

jelinka witam serdecznie.jasne ze mozesz sie przylaczyc.znalazlam diete na 2 tygodnie a potem pomysle co dalej najwazniejsze uzyskac pierwsze efekty,zeby wiedziec ze warto.moja dieta to dieta Mayo czyli jaja jaja i jaja.bede ja stosowac od wtorku bo dzisiaj i jutro oczyszczanie czyli herbatki i woda.

Złamane_serce_w_gównie moj cel jest podobny do twojego czyli 5 kg ale tluszczyku bo na poczatku to tylko wody ubywa.chce widziec efekty i zmiescic sie w spodnie z tamtego roku.to moj cel. a swoja droga my kobitki to mamy przechlapane cellulitis,rozstepy,paznokcie,wlosy.a faceci ogolic sie i jest git. bierzemy sie za siebie damy i jesli sie zgodzicie to kazda z nas dnia 1 czerwca 2008 roku robi sobie fotke i wymienimy sie przez meile.kto jest za?to tez dodatkowa mobilizacja zeby dobrze wypasc na zdjeciu. jest jeszcze jeden plus tego forum ze mam kolezanki ktorych przez mojego faceta stracilam.dzieki ze jestescie.

justka...widze,ze jestes w tak popieprzonym zwiazku jak ja... teraz moj facet byl u mnie przez 3 dni i dziekuje bogu ze juz wyjechal...mam dosyc wysluchiwania ze za duzo jem, ze jestem zaniedbana i nieatrakcyjna, a z drugiej strony , kiedy nie ma takich odchylow jest cudowny i tkwie w tym zwiazku juz o 2 lat nie wiedzac co zrobic :/

jelinka doskonale wiem co to znaczy.moj po klotni zebral sie i pojechal sobie gdzies ale jest plus bo mam czas dla siebie.a mimo to kocham go i nie umiem poki co zyc bez niego.ale nie zaszkodzi potrzymac go na dystans.jelinka postaw sobie takie cele jak ja a przyjdzie taki moment ze twoj facet bedzie przecieral oczy ze zdziwienia i nie pusci cie nigdzie samej bo bedzie zazdrosny. dziewczyny peeling kawowy rewelacja poprostu czuje sie o niebo lepiej a i skora bardzo mila w dotyku.to naprawde dziala cuda sprobujcie narazie uwierzyc mi na slowo a jak wyprobujecie to nie uwierzycie wlasnym oczom.polecam.moja corka byla ze mna w lazience i powiedziala:mamo das is genauso wie Kaka:)(czyli mamo to jest dokladnie jak kupa.)ale kawusia dziala cuda nie wazne jak wyglada.najlepiej robic w wannie bo pozniej latwo splukac.po tym jeszcze zrobilam sobie prysznic na nozki i pupe na przemian zimny i cieply.pozniej balsam ujedrniajaco-wyszczuplajacy. teraz czas na wlosy.bede za jakies 30 min.

On i tak nie chce mnie nigdie samej puszczac bo jest zadrosny :/ To taki paradoks...niby mu sie nie podobam,a jest zazdrosny jak cholera i nigdzie,ale to nigdzie mnie samej nie puszcza, jesli chce gdzies pojsc to zazwyvczaj nie moge mu o tym powiedziec :/ No ale mniejsza o to, schudne dla siebie, bede piekna tez dla siebie... i wtedy to ja bede stawiala warunki,a nie on...

Gość olllawiolla
fit ----- i Ty radzisz innym ja mają zyć? Przeciez ryż i mięso to straszne połączenie, choćbyś nie wiem ile warzyw zjadł.. i jeszcze naciągasz niby innych na zdrowe diety...ehhh ale ludzie się łapia prawda?

fit26 napisałam nadgarstkiem? pomyliłam sie widocznie chodziło oczywiscie o bark

Gość fit26
olllawiolla - mam 186 cm wzrostu, 85 kilo wagi i 80cm w pasie. jestem wysprtowanym facetem w okresie zwiekszania wagi. nie rozumiem o co Ci chodzi. nigdzie nie napisalem ze sie odchudzam.

Gość fit26
birmeńka - nie, nie napisales, ale jakos ni moglem zaskoczyc o co dokladnie chodzi. z ciekawosci pytalem. ;)

fit26 ----> wstręciuch ;) no i co poradzisz cos na te chrostki? bede stosowała ten peeling kawowy :) od justki justka 👄za niego ja juz jestem po zabiegach czuje sie od razu piękniejsza :)

birmeńka - no co, bylem ciekaw, bo tez kiedys mialem cos podobnego...:) samo zeszlo.

to jest rogowacenie przymeszkowe - nie ma chyba specjalnego lekarstwa na to. lekarze przepisuja masci z mocznikiem itp, z drugiej strony dodam, ze na opalonej skorze są zdecydowanie mniej widoczne. . .

tak faktycznie jak sie opale to mniej je widac tylko ze w tych miejscach jakos szybciej uszczy mi sie skóra i gdzy jestem opalona wychodza mi biale place :( jak nie urok to ....

z reszta - nie jestem specjalistą od kosmetyki tylko od diet i suplementacji, wiec w sumie to nie wiem... :););)

Ja tez mam te krostki chyba od zawsze i do tej pory nie udalo mi sie ich pozbyc :P Tak bardzo mi nie przeszkadzaja,ale jesli opatentujecie jakis super sposob to chetnie wykorzystam :) fit26- jestes dietetykiem z wyksztalcenia czy poprostu interesowales sie od zawsze tym tematem?

Kiedsy go stosowalam na cialo :) Jest naprawde niezly, choc nie cierpie zapachu kawy wiec nie jest dla mnie jaks mega przyjemny ale czego sie nie robi by byc piekna :) Postaram sie choc 1 raz w tygodniu go stosowac bo samo zrzucenie zbednych kg nie wystarczy by byc piekna na plazy :) A poza tym, macie juz jakies konkretne plany na wakacje??

niestety jeszcze nie :( to zalezy kiedy skonczy sie wszystko zwiazane z weselem - bedziemy miec zdjecia w plenerze jesli bedzie ladna pogoda to od razu w niedziele a jesli nie to bedziemy czekac na pogode i dopiero po zdjeciach gdzies wyjedziemy :) pewnie morze - mimo ze zimne to ukochane przeze mnie. moj misio boi sie latac a za granice autokarem to bez sensu :)

jestem dietetykiem z przygotowaniem tak teoretycznym jak i prakycznym (ostatnie dwa lata to byl wyjatkowo intensywny okres w moim zyciu zawodowym), swoje zajecie jednak w duzej mierze traktuje hobbystycznie.

jelinka na dzien dzisiejszy tak :) fit 26 a moze udzielisz nam kilka wskazówek jak sie zdrowo odzywiac

zalozylem topic z pytaniami, mozna pytac tu lub w tamtym topicu. zachecam tez do podjecia indywiddualnej wspolpracy z moją osobą. co chcecie wiedziec?

Fit26, a studia ciezkie? Bo ja sie nad nimi zastanawiam caly czas i w sumie chcialabym pojsc wlasnie na dietetyke dlatego pytam :)

jelinka - dla mnie nie byly jakies straszne, choc na poczatku chcialem zrezygnowac. ale generalnie to zalezy w jakiej szkole, Ty gdzie sie wybierasz? birmeńka - zalezy co Cie interesuje. o szczególy pytaj na priv. ;)