Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popaprana sytuacja

czy facet moze byc z inna laska gdy obok jest dziewczyna ktora kocha?

Polecane posty

Gość popaprana sytuacja

Gość jestem dziewczyna
chyba nie

Gość moze byc...

Gość popaprana sytuacja
jakto mozliwe? dlaczego? jezeli obok jets dziewczyna ktora chce to czemu jest w innym zwiazkui nie walczy o tamt?

Gość może...............
i niestety to się zdarza w życiu 😭 -\"bo nie chciałem być SAM :o \"

Gość ja tam wole byc sama
tak, ale chyba jest glupcem wtedy

Gość eksar
ja spotkałam się z takim uzasadnieniem: bo nikt nie powinien być sam

Gość BO TAK JEST ŁATWIEJ
Powodów mogą być setki....

Gość eksar
więc uczucia jeśli związek jest trudny są u nich spychane na bok

Gość oskarkaaaaaaaaaa
a ja mam taka sama syt kocham go wiem ze jemu tez zalezalo nie widzieleismy sie pare mc bo oboje jestesmy z innych krajow gdy sie mnie zapytal czy siezob w nast roku ja pow ze nie wiem ale sie spotkalismy ale on juz kogos ma....takich syt jets wiele i teraz nie wiem na ile jego slowa byly prawdziwe kochal czy nie? skoro szybko sie pocieszyl

Gość oskarkaaaaaaaaaa
serce mi sie kraja ..oboje ccielismy byc razem ze soba a tu tak sie potoczylo ..:(

Gość moze........
chcial o tobie zapomniec

Gość werda
jaki w tym sens. chować się w związek,by o kimś innym zapomnieć? a jeśli są szanse na bycia tą, którą facet kocha ale ona jest osobą, która boi się wszelkiej bliskości, to po co tworzyć związek, w którym uczucia nie ma?

Gość bo czasem ludzie
odchodzą od siebie ponieważ przerosły ich problemy życia codziennego :O nie umieli sobie z czymś poradzić.. a nie przestali się kochać :( Są dumni, boją się ze to może się powtórzyć itp. np. Wchodzą w inne Związki żeby się przekonać ze problemy nie zniknęły bo one są w nich a nie w drugiej osobie.. Bo nie chcą być sami.. Bo ...... Po jakim czasie zdają sobie sprawę ze nie potrafią bez siebie żyć i wracają :))

Gość oskarkaaa
ja bardzo gomkocham myslalam ze on tez cos czuje a tu takiprezencik....nie potrafiesie mieszac w zwiazki wiec odpuscilam sobie ..bardzo to boli cierpie ale nie potrafie inaczej

Gość Ju......
Pewnie może. A dlaczego by nie?

Gość lalalalla
oskarka----> smutna ta twoja historia....:( nie wiem co ci poradzic moze spotkasz kogos lepszego musisz wto wierzyc

Gość Obudzonnna Anna.....
oskrka bo cie nie kochal..jak sie kocha to sie nie robi nic co by moglo sprawic przykrosc..osobie ukochanej a wiec zadnych fot z innymi a tym bardziej zwiazki wlasnie jets sie z ukochana.. a nie z innymi.. jesli zrobil inaczej zostaw dupka niech umiera sam...i zyje sam.

Gość racja.......

Gość racja.......
jesli zrobil inaczej zostaw dupka niech umiera sam...i zyje sam. dokladnie tak

Gość bo czasem ludzie
Z miłością nie wygrasz... Ona zawsze Ci o sobie przypomni.. oskarkaaaaaaaaaa jeśli on jest dla kogoś innego to dla Ciebie też jest ktoś :)) i czeka aż się spotkacie :)) Tylko w związku pełnym miłości z obu stron można być w pełni szczęśliwym :)) nie wolno się nigdy zadowalać pół-środkami!!! NIEMORALNA PROPOZYCJA 'ona nigdy nie popatrzy na mnie tak jak patrzyła na niego" w tym zdaniu jest wszystko..

to prawda ilez mozna wybaczac? majka alki, magdy.. to juz 3 razy? i bez slowa przepraszm mial wybaczone.. koniec z tym. Nie umie kochac i okazywac uczuc niech zdycha i zyje sam

Sposob poznania wiele mowi, jesli poruszyło sie niebo i ziemia by tych dwoje moglo sie poznac,spotkac..to jakis znak, ze sa sobie przeznaczeni ale z zycia wiem, ze czlowiek moze i przeznaczenie zniszczyc:) sam jest kowalem swego losu:)

Gość oskarkaaaaaaaaaa
obudzona anna---> wiesz ja nikogo tak nie kochalam jak jego..przezylam szok jak siedow o tym....odpuscialm sobie to chyba nie ma sensu walczyc okogos kto tkwi w innym zwizku jakby chcial to sam by przyszedl...:(ale to nie zmienia faktu ze mi z tym zle ...serce mi sie kraja i chyab nikogo tak juz nie pokocha,m

oskarka to samo moge rzec ja:) ze nigdy nikogo tak nie kochałam..ale on perfidnie depcze moje uczucia i wiezi.. Juz po raz 3..i ani przepraszam nic. Robi przytyki pbublicznie na oczach milionow..a jak ja rzekne mu prawde lub ze mnie to boli tu na kafe..to wielce obrazony..itp. prawda kole. trudno. Tylko głupcy boja sie prawdy. tez juz nie walcze. niech sobie zyje sam..ma juz z gorki..i sam niech umiera.. mogl miec fajnie, szczescie. nie chcial. ma to, co chcial

Gość ten temat dotyczy tez mnie
i to jest naprawde trudne.. ehhh jacy faceci sa podli, oni mają w ogóle serca?????

Gość
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Trza coś pierdolić.

Gość oskarkaaa
najgorsze jest to ze oboje chcielismy byc razem a on to zepsul wiazac sie z "tamta"...ah ja juz nie mam nadziei ze kogos spotkam odechcialo mi sie wszystkiego