Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tirliti

pierdolony paradoks

Polecane posty

Gość dejot
to straszne jest... ty zepsułaś a on ma coś mówić by naprawić ??? Nie wierze normalnie :/

Gość Poznaniak 85
coś kiepsko z tą waszą miłością skoro nie umiecie się do niej przyznać przed obiektami które wcześniej do was startowali... ale jak to śpiewał T Love " prost słowa z gardła nie chcą wyjść najbardziej" :)

Gość to straszne jest...
ale on wie ze ja chce to naprawic...tak mysle, gdyby nie ja pewnie juz bysmy sie nie spotkali, ja zaczelam gadke na gg a on stwierdzil ze trzeba sie spotkac. i na spotkaniu zaczal od razu nawijac o swojej pracy i tak z godz. pod koniec dopiero bylo troche jak dawniej ale trzeba bylo juz isc:/

Gość to straszne jest...
musze dac mu spokuj bo sama sie katuje:/ on z reszta pewnie juz i tak sie do mnie nie odezwie.... ja tez juz nie chce sie narzucac. wszystko bym dla niego zrobila, kogam go i nigdy mu tego niepowiem:/

Gość dejot
to straszne jest... skoro planujesz zerwać znajomość co ci szkodzi powiedzieć mu że go kochasz ? jak cię odrzuci to i tak go więcej nie zobaczysz....ale nie oszukujmy się to poczucie odrzucenia nadszarpało by twoją dumę, bo wy macie w tych durnych głowach wbite, że to facet ma się prosić starać itd a wy łaskawie decydujecie czy przyjmiecie czy nie...sama myśl, że rola by miała się zamienić powoduje , że wolisz opuścić podczas gdyby chodziło o reklamację butów to byś walczyła nawet w sądzie najwyższym o odzyskanie kasy......... schować honor do kieszeni od tego się nie umiera Ps i tak wiem, że nic nie zrobisz

Gość to straszne jest...
ja i tak juz olalam honor, pierwsza zaczelam sie odzywac, po co ma wiedziec ze go kocham, zeby miec satysfakcje ze gdzies jest glupia idiotka co swiata poza nim niewidzi:/ sam mi wczoraj powiedzial jak gadalismuy o milosci itp. ze atrakcyjne jest to co nieosiagalne

Gość dejot
nadal unosisz sie duma ale sama o tym nie wiesz...ze sie pierwsza odezwalas to jest schowanie honoru do kieszeni ? wez mnie nie rozsmieszaj

Gość to straszne jest...
ojj:) pewnie ze schowanie honoru, moglam sie nie odzywac, normalnie bym kogos olala, ale nie jego bo mi zalezało na tej znajomosci bardzo, ale widze ze jemu teraz juz niezalezy, to mam zebrac o to zeby utrzymywal ze mna kontakt? przeciez faceci nielubia gdy dziewczyna sie narzuca, pozatym gdyby mu choc troche zalezalo jeszcze to teraz on by cos zrobil, nie sadzisz?

Gość werda
a jato wszystko olałam i napisałam mu, że się zauroczyłam nim mimo że tak krótko sie znaliśmy i nadal mi na nim zależy. Niech wie, że z nim wszystko w porządku, tylko ze ja bałam się uczucia a ranić nie chciałam. Nie żałuję, choć już go to widocznie nie obchodzi. Ostatnio odpisał mi na smsa, ale raczej grzecznościowo.

Gość kobieta z klasą...
Dajcie im SPOKÓJ!!!!!!!!

Gość zzzzyxas
dobrxe to znam;/

Gość konska zola
ja tez to znam. kocham go ale balam sie zaryzykowac. powiedzialam mu ze go kocham, ale nie bedziemy razem bo nie umiem mu zaufac (jak w tej pierdoloenj piosence bajmu, ktorej nienawidze) a teraz kiedy ja przestalam sie bac, okazalo sie ze jest za pozno, bo on zalazal sobie fajna babe. nie bede rozbijac mu rodzacego sie zwiazku, bo z nia pewnie bedzie szczesliwwszy. ale zyc mi sie nie chce z moja wlasna glupota.

Gość tirliti
jak tam u was? bo u mnie chyba sie obraził :) widząc mnie z innym. niby mu nie zalezało ale jak mnie z tamtym zbaczył zauwazyłam ze sie miedzy nami zmieniło ha nie odzywa sie do mnie :) i zrozum tu faceta

Gość Mildret Plotka
"Lecz ja biedny mam tylko marzenia Rozścieliłem je wszystkie u Twych stóp Ostrożnie stąpaj bo depczesz marzenia..." czy ktoś wie, z jakiego utworu pochodzi ten cytat? błagam o pomoc, tu także chodzi o sprawy sercowe...