Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu2008

NIEPŁODNOŚC???-nieudane starania o dziecko!

Polecane posty

Tak, podobno test owulacyjny, który wychodzi pozytywnie w 2 fazie cyklu, kiedy jest już dawno po owulacji, oznacza ciążę. Ciekawa jestem,jakie objawy będę mieć, jak faktycznie zajdę. Miałam już niespotykany ból piersi, dziwne, też u mnie niespotykane bóle w brzuchu zaraz po owulacji, częste sikanie, zmęczenie i spanie, nabrzmiały brzuch, raz ból przed @, raz bez bólu, smaki na kapustę kiszoną popijaną mlekiem i truskawki zajadane smażonym kotletem - wszystko to było....I za każdym razem było pudło.Teraz przestałam się kierować jakimkolwiek objawem przed @ - to wszystko o niczym nie świadczy.

Ziółko test zrobię dopiero wieczorem jak wrócę z pracy, na pewno napiszę do Ciebie ok. 20:00. A tak na marginesie to czuję swoim krzywym nosem u Ciebie fasolkę hihi. Jak się potwierdzi to chyba na prawdę mam coś z czarownicy hihi :)

Cleo, wyczaruj mi też fasolkę ! Tak apropos - mój mąż też jest za celowaniem w dni płodne, uważa, że to daje największe szanse, tym bardziej słabszym plemnikom. Ja też tak uważałam, ale widzę, że od 14 mies. ta metoda nie zdaje u nas żadnego egzaminu, więc chyba czas na zmianęl....na metodę odpuszczeniowo-luzacką !

drapię się nad biodrem hihi ;) ale jajon swędzi i swędzi ;) takie śmieszne łaskotanie ;) zaraz padnę ze śmiechu no!

czesc dziweczyny, ja własni wracam do żywych, miałam jechać dziś w delegację ale mój żołądek odmówił posłuszeństwa- cały ranek wymiotowałam i \"z drugiej strny\" też mnie nie mineło. Nie wiem czy to po tych lekach, zołądek się zbuntowały czy się zatrułam sałatką teściowej? :). Ale najważniejsze że zaczynam już łapać rownowagę. Zióło, to masz dzis wesoło z tym jajnikiem!Ja tez sle fluidy na fasolinke :) a co do dziwnych objawów, czy ktoras z was mierzy lub ierzyła temperaturę? dziewczyny dzis mam 8 dc i od początku cyklu moja tem. utrzymuje sie w pzedziale 36,7-37. Czy to nie zawysoka jak na początek cyklu? A pierwsze wyniki oczu wyszły mi książkowe teraz czekam na posiew- a podbrzusze nadal boli. I wieci to nie jest silny ból tylko upierdliwy, tak jakby ktoś/coś zacisneło się na macicy lub pęcherzu- durnoty!

hmmm 4mala, dobrze, że do żywych wróciłaś! ;))) a Twój brzuchol to jakiś buntownik! to na pewno teściowa sałata ;) ;)

4mala - coś mi tu nie pasi. Okres 2 dniowy, po nim nadal bóle podbrzusza, wymioty, utrzymująca się wysoka temperatura i to nie jest fasolka ??? Jakoś nie chce mi się wierzyć. Czy tego nie warto jeszcze jakoś sprawdzić ? Robiłaś może test z krwi ? Czytałam w necie na jednym forum wypowiedź dziewczyny, która poszła do lekarza, bo podejrzewała ciążę, on ją zapewnił podczas dwóch wizyt, że ciąży nie ma, test też na początku jej wypadł negatywny,ale jednak później okazało się, że dziewczyna miała rację i to była fasolka !!!

4mala to na pewno była sałatka teściowej hi hi i założę się, że tylko Ty ją dostałaś :) 4mala może jesteś trochę podxiębiona i dlatego masz taką temperaturę. Ziółko, ziółko czaruje i czaruje i zobaczysz że Ci wyczaruję maleństwo :)

dla meza jakos nie zaszkodziła, ze mni tesciowa miloscia niedarzy wiec tez obstawiam sałatke :) a co tempki to rzecz jest bardzo dziwna bo bo ja potem mierzyłam pod pacha by sprawdzic czy to nie jakis stan zapalny to mam 36,6? dopytuje sie tak bo ja 1 cykl mierze temke i moze to ja cos nie tak robie? troche techniki i człowiek sie gubi :) a dzieki sałatce leze pod kocykim i siły regeneruje:)

marzenie robiłam test ten domowy i tez nic wiec niepodejrzewam ze to fasolka :(. ale dolegliwosci ma dziwne- moze dlatego nasz przyjaciel mówi, ze jestem dziwadełko? :)

czesc dziewczyny.u mnie od 6 dni @brak.wczoraj zrobilam test domowy i nic negatywny.zadnych objawow przed @ nie mam jak dotychczas a wrecz przeciwnie tempka 37 czeste oddawanie moczu zawroty głowy i nudnosci.nie wiem co mam myslec.dzisiaj kolezanka mowila ze ona tez zrobiła test w piatym dniu po terminie i jej nie wyszedł a poczekala jeszcze tydzien i okazal sie pozytywny.a teraz ma roczne blizniaki.nie wiem co mam myslec pozostalo mi tylko czekac.pozdrawiam wszystkie nowe kolezanki.mimo ze sie nie udzielalam to codziennie czytalam wasze posty.

Ziólko ja miłam @ 30.10 ale trwała jeden dzień. Gin wykluczyl ciąże test domowy też i gin kazał brac leki wiec juz jestem od 4 dni na clo i od 2 na estrofemie. troche mni przeraziłyscie to sugestia test z krwi, bo jesli okaze sie ze gin przegapił, test nie wykrył a ja juz wpieprz... tabletki? :( czy ten test z krwi można robic o dowolnej porze czy trzeba byc naczczo?

4mala, ginekolog nie jest w stanie stwierdzić tak wczesnej ciąży przez badanie USG . po to właśnie bada się hormon HCG.

Ziółko tak jak obiecałam, zrobilam test, druga kreska wyszła mi tylko, tylko, czyli bardzo blada.

aaa! jaka Ty punktualna! ;)))) super! no to owulka się zbliża, rób codziennie o 20, krecha będzie pewnie coraz wyraźniejsza ;)

aaa cleo, cofnęłam się troszkę w postach i wyczyatałm, że przedwczoraj miałaś 2 grube krechy... czyli po owulce już jesteś i tyle ;) tak jak ja ;) buziaki wieczorne ;) a ja jutro urlopik llalalalallaal!!

A mi już znów zaczyna ćmić w podbrzuszu jak na @ - byłam w tym cyklu na monitoringu, wyłapałam pękające jajeczko, mąż bierze Salfazin, było przytulanie z tyłkiem przez 30 min. do góry po i standardowo znów nic. Kurka - 14 miesiąc nadziei i rozczarowań.Aż mężowi zrzedła mina i zrobił się naprawdę smutny, jak mu wspomniałam, że znów mam oznaki nadchodzącej @.Kurczę, wczoraj było do wygrania 40 mln w dużym lotku, bardziej bym uwierzyła, że to wygram, niż że zajdę kiedykolwiek w ciążę...