Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yweetta

Czemu wychowujecie dziewczynki aby byly posluszne i ulegle

Polecane posty

Gość yweetta

a potem maja problemy w doroslym zyciu i musza sie uczyc asertywnosci??

Gość yweetta
ja wychowuje moja corke tak aby to jej bylo w zyciu dobrze a nie tancowala tak jak jej facet zagra.

Gość Wrom
Oby się potem nie okazało, że z żadnym facetem nie może wytrzymać na dłużej.

Gość a dlaczego malym
chlopcom mowi sie ze dziewczynki to takie delikatne istoty ktore trzeba nosic na rekach bo sa uczuciowe?:O a potem milion topikow na kafe ze zadna mnie nie chce bo jestem za dobry itd :O

Gość triz
a dlaczego malym - pieeeeekna riposta :)

Żeby chłopcy mieli łatwiej w życiu. Prawo ewolucji - w końcu to oni byli Kopernikiem:-o

Gość yweetta
To najwyzej bedzie sama ,da sobie rade bo ma silna osobowosc. Zawsze jej to powtarzam ze w zyciu musi umiec liczyc na siebie. Nie jest ulegla i posluszna i mnie to cieszy.

Gość Boicie sie tego tematu
bo to spoleczny problem. Bite i ponizane ale swiete matki polki :O

Gość Wrom
Przez swoje kompleksy i nieudane życie osobiste niszczysz przyszłe, potencjalnie szczęśliwe relacje córki z facetami. Wychowanie we wrogości do facetów niczego dobrego do wróży.

Gość Wrom
"nie wróży" miało byż

Gość mis pryszczatek
yweetta, podziel się z nami wszystkimi jak należy wychować dziewczynkę prawidłowo czekamy z wypiekami na twarzy na Twoje wskazówki i porady

Gość posluszna i ulegla
a ja mam dosyc mego posluszenstwa i uleglosci jestem zahukana przez matke niedowartosiciowana i uwierzcie ze faceci mnie omijaja szerokim lukiem tu nie chodzi wcale o wychowanie we wrogosci, mylicie pojecia.

Gość swiettniiee
Uwazam ze dziewczynki maja prawo do wyrazania swoich wlasnych pog;ladow, chocby sie to innym nie podobalo.powiny miec zawsze swoje zdanie,i jesli nie maja ochoty na cos to poprostu maja prawo odmowic! A nie byc zawsze posluszne i ulegle.O to chodzi w tym temacie. niestety wiele matek popelnia blad i potem sa efekty.. A co do facetow to wiem ze lubia oni sterowac zyciem kobiety..

Gość robin hood z krapkowic
kobitka jak sie nie podporządkuje facetowi to nie utrzyma go przy sobie, a seks przygodny czy doraźny to nie jest to co kobiety by chciały ... chyba, że zboczone lub feministki ale takie zostają same.

Wiecie, ja nigdy posluszna nie bylam,jako dziecko bylam wrecz niereformowalna:) A mam meza juz od 17 lat, jestesmy razem i jakos mu to pasuje ze ja mam zawsze swoje zdanie. Jesli nie mam ochoty na cos - nic mnie nie zmusi. I wiem ze moj maz ceni to we mnie.

nie pitol mała, wiadomo, że facet nie lubi kluch bez idywidualności ale kobitka musi wiedzieć kiedy nie podskakiwać i kiedy dać tyłka.

Gość Kindzia8
posluszna i ulegla- wiem cos o tym-15 lat zycia z moja matka i babka ktore chcialy mnie wychowac na taka wlasnie kobiete. Nie udalo im sie.Na szczescie.:)

Gość wystarczająco dużo
jest na świecie tych pieerdolonych arabek , w szmatach po same oczy

Gość faktycznie ------i
szlag mnie trafia jak kobiety narzekaja ze maja tyle roboty w domu ,praca dzieci ,maz.......nie maja swojego zycia i potem jeszcze placza ze ja zostawil a ona taka dobra byla dla niego....... jest rownouprawnienie, i chlopcy tez maja prawo do placzu ,do zabawy lalkami tak jak dziewczynki do lazenia po drzewach i bijatyk w piaskownicy.

Gość faktycznie ------i
szlag mnie trafia jak kobiety narzekaja ze maja tyle roboty w domu ,praca dzieci ,maz.......nie maja swojego zycia i potem jeszcze placza ze ja zostawil a ona taka dobra byla dla niego....... jest rownouprawnienie, i chlopcy tez maja prawo do placzu ,do zabawy lalkami tak jak dziewczynki do lazenia po drzewach i bijatyk w piaskownicy.

staniki to paliły dziwki zadżumione ideologią hippie - takie zawsze wyczają okazję do obnażania

Gość yweetta
widze ze jednak stereotypy saw was mocno zakorzenione /ja na szczescie jestem inna :)

nie ma czym się chwalić bo choć to wstyd to ludzi marginesu nie brakuje ... np. zboczeńcy czy feministki

ywetta nieprzejmuj się , już dawno zauważyłam że 80% facetów na tym forum to niedowartościowani idioci

Gość yweetta
Wlasnie dlatego staram sie takie wartosci wpoic corce aby nigdy nie byla ofiara takiego samca. Ja wierze ze jest troche normalnych mezczyzn na swiecie:) mam nadzieje .. Acha, I nie jestem nieszczesliwa i niedowartosciowana :) wasnie wrecz przeciwnie.

Gość gawllak
nipokorne zostaja same ... z wibratorem - podobno wibrator to najlepszy przyjaciel kobiety jak twierdzą feministki

tez mam nadzieje, a nawet wiem (w koncu paru nawet znam), ze istnieją faceci normalni, ale jak tutaj zaglądam i poczytam wypowiedzi "Panów", to czasem powątpiewam hehehehe