Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słońce na łące

siedze i sie kiwam

Polecane posty

Gość słońce na łące

Fakt nie mam nikogo i czuje sie zamotna, fakt caly dzien przed kompem i nie wiem czy to z nudow, czy jakies depresyjne to kiwanie?

To nie od piwa, moze faktycznie za duzo energii ;) Wiem wlasnie, ze takie kiwanie to objaw choroby sierocej, ale ja w sumie mam juz 38 latek

no to wpadlam :) mialam z innego konta wyslac na pomaranczowo, no ale trudno :D no sierota nie jestem, tylko moze mi ta samotnosc juz do glowy uderza

Gość no i co z tego że tak pisze
:PTo wolny kraj,każdy może pisać co mu sie podoba pod warunkiem,że nie lamie prawa,jak chce to niech sobie pisze latek nawet jaby miała ich 120!!!!!!!!!!!!!!!

Goral ja nie mam kompleksow i nie ma we mnie nic, co by mnie mialo przyprawiac o nie, wiec pisze jak sie czuje. Zreszta jak Tobie sie wydaje ze kobieta 40-letnia jest stara, to moze w ogole sie nie wypowiadaj

ja zajarzylam tylko musialam sie bronic. 33 latka, piekny wiek, jak ja bym chciala miec 33 echhh 100 lat!! 🌻

ja mam taki podkreślacz w komputerze, co mi błędy na czerwono podkreśla - stąd ma wiedza:D

acha na takiej zasadzie góral, ja w sumie tez nie, a zwlaszcza jak faceci tak zdrobniaja. Kiedys mialam takiego, ktory mowil tylko zdrobnieniami, ale u niego to akurat bylo o tyle zrozumiale, ze byl bardziej zniewiescialy niz ja i wszystkie kobiety razem wziete

A ja czuję sie jakbym miała 20 :-D Tym bardziej ,że jadę niedługo na spotkanie klasowe ,to jak podróż w czasie... Się nie mogę doczekać :-D