Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sszaruga

Też jesteś Nudna/y ?

Polecane posty

Gość Ju......
Też mam chorobę, szczególnie po nocnej imprezie.:P Co innego się nudzić, a co innego być nudnym. To pierwsze lepsze, bo zawsze można sobie jakoś czas zorganizować. A z drugim niewiele można zrobić. Ot, taki charakter nieciekawy i społecznie nieakceptowalny.:P Przegraliśmy. Wygrany też - żeby nie było.:D

stanowczo protestuje "Też mam chorobę, szczególnie po nocnej imprezie" --- "Ot, taki charakter nieciekawy i społecznie nieakceptowalny. Przegraliśmy." to się ze sobą nie zgadza :classic_cool: "wiesz, wiesz" nie wiem, nie wiem.

znudzona bo jak chcialam pogadac o jakis waznych sprawach to zwiewaja przede mna, albo wyzywaja no i zostalo mi tylko gadanie o niczym:( albo prawie niczym, jakiegos dola podlapalam:(

Gość Ju......
To dobranoc, Heluś i inni. Nudnych snów życzę.:P🖐️ Wygrany, nie ma konfliktu - napisałam przecież, że być nudnym i nudzić się to nie to samo. Nudny może się bawić - a i tak będzie nudny.🖐️

"dny może się bawić - a i tak będzie nudny." ale jak nudny będzie siębawił to nie będzie już nudzącym się nudnym nudziarzem... tylko,że jak ktoś zaprosił nudzącego się nudnego to pewnie nie uważał iż nudny jest naprawdę nudny i nie będzie nudził

Gość Ju......
Sumienie, Ty jesteś monotematyczny. Cały czas gryziesz biednego człowieka i gryziesz... A co oznacza to Twoje "K" w nicku, co?;)

lisiczka, tutaj okazujemy sobie olewke i dajemy do zrozumienia ze jestesmy nudni :classic_cool: :D

Gość Ju......
Wygrany, ale Ty się cyniczny zrobiłeś😭 A niby taki niepewny siebie... :classic_cool:

wygrany jest wlasnie bardzo pewny siebie i zdeterminowany a ze w takim kierunku, to juz detal :p

>a ja wygralem 1 nie zakladam tematow 2 tego tez nie zalozylam 3 nikt mi nie odpowiedzial 4 sprawdzac nie zamierzam 5 odpowiedzi i tak by nie bylo :( dobranoc