Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klemenss

MOJA DZIEWCZYNA CHCE POZNAC BRADA PITA

Polecane posty

Gość klemenss

To nie zart . Tez tak myslalem. Dla niej to szczyt marzen. Nie chce ze mna zrywac, ale powiedziala ze zrobi wszytsko by z nim byc !!!!! Przciez o ma dzieci !!!Nie wierze. Jest modelka i jest b ladna ale jej to nie wystarcza . Chce zrobic kareiere i miec znanego meza Serio pytam-liczyc ze jej to przejdzie czy zrywac??? Tylko prosze nie zartyjcie. NIE JEST TO PROWOKACJA

Gość klemenss
Wyobraz sobie jak mi bylo ciezko. Spotykamy sie 2 lata ale rzadko bo ona ciagle wyjezdza. Kibicowalem jej w karierze, robilem dla niej wszytsko. A ona nagle jakby oszalala. Chce postarac sie o kontrakt i dotrze do niego na imprezach. Przeciez to jest nienormalne

Gość klemenss
uwierzcie, ze to nie zart. Ona chce schudnac, opalic sie i ubrac w jakas kiecke i -jeszcze mi powiedziala- ze juz ona wiec co go interesuje i zagada. No obled

Gość to masz lepiej moja
Leonarda Dicaprio...;/

Gość madziatttt
jak jej sie uda to będę święta :D

Gość klemenss
ty nie rozumiesz. Ona mi powiedziala, ze zrobi wszytsko byz nim byc. Najwyzej jej sie nie uda ale musi sprobowac

pewnie se zartowala a ty sie dales na to nabrac. a tak wogole to brat pit mi sie nie podoba. kojarzy mi sie z zeznaniami podatkowymi:))