Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuyyk

Odzywka do włosów- wcierac w skore głowy czy tylko we włosy?

Polecane posty

Gość kuyyk

Gość masować masować
odżywka do włosów a jak pisze w sposobie uzywania wyobraż sobie marchew, to włos, jedna część siedzi w ziemi (część włosa w głowie to cebulka) żeby rosła trzeba ja użyźniać , podlewać , spulchniać, tzn. masowac głowę i cebulki aby wartości odzywcze weszły do wewnątrz. Natka zielona to włos, jeżeli jest suchy to trzeba go albo obciąć albo odżywke nakładac na włos i zawijać ręcznik aby odżywic włos.

Gość kuyyk
Pytam bo kupiłam odzywke z ''Joanny'' do włosow przetłuszczajacych sie ze skłonnoscia do wypadania, i pisze tak:naniesc na włosy i delikatnie wmasowac....nie pisze ze na skore głowy , tylko ze naniesc na włosy- dlatego nie wiem...bo jesli ta odzywka jest na wypadajace włosy to chyba powinno pisac ze wmasowac w skore głowy a nie we włosy,,,bo skoro wypadaja to chyba chodzi o to zeby cebulki wzmocnic .wiec sama juz nie wiem:(

Gość jak pisz nanieść na włosy to
tylko na włosy a jak pisze ''nanieść na włosy i skórę głowy" (tak jak wax) to wtedy wiadomo. Ja zwykłą odżywkę nakładam do połowy włosów a np maskę taką jak wax na skórę głowy i włosy

Gość kuyyk
no ale jak tylko na włosy, to nie pomoze na wypadanie włosow:(,,,,,,a pisze na niej ze jest tez od wypadania włosow, wiec jak to zadziała skoro nie na skore?

Gość Przypominam ze włosy
wyrastają ze skóry głowy. Jeśli nakładasz odżywkę na włosy od nasady włosa to jednocześnie nakładasz je też na skórę głowy.

Gość kuyyk
no własnie mam pzretłuszczajace sie włosy i wypadaja mi.......i dziwi mnie ze ta odzywka jest na wypadajace włosy- a pisze na niej ze wmasowac we włosy a nie w skore głowy.dlatego pytam jak ona ma zadziałac skutecznie na wypadanie włosów skoro mam wmasowac tylko we włosy a nie w skore głowy? pzreciez włsoy wypadaja ze skory, wiec chyba powinno sie w skore wmasowac,,,a pisze na niej ze we włosy:(

Gość kuyyk