Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Waga

Pani Waga i Pan Panna .. Czy ten związek ma szanse.

Polecane posty

Gość Pani Waga

Pani Waga i Pan Panna prosze o odpowiedz jak było w tym związku czy długo trwał związek itp..

jasne że ma.dużo kompromisów trzeba przy takich charakterkach

Gość madziatttt
oj chyba nie bardzo,dwa silne charaktery i zupełnie inne

Gość co za głupota
z tymi znakami zodiaku :o każdy związek ma szansę, trzeba tylko o niego dbać i tyle, a nie podpierać się tymi bzdurami :O:O:O:O

Gość wagulcia
ja waga, on panna, 6 lat po ślubie, 9 lat razem, wciąż się docieramy, czasem mam ochotę go zabić, musisz pamiętać, ze panna jest całkowicie inna niż waga, on lubi spokój, zacisze domowe, ma swój świat, poza tym jest uporządkowany, mów o dziwo jest bałaganiarzem, ale do pasji doprowadza mnie jego drobiazgowość i powolniactwo, jak ma zły humor to każdy o tym musi wiedzieć, często drętwus, a my wagi wiemy jakie jesteśmy, artystki, lubiące błyszczeć, "bywać", bawić się, wydawać kasę na przyjemności, korzysać z zycia na maxa, kocham mojego pana pannę i nawet czasem mu współczuję jak widze jak sie stara za mną nadąrzyć i przełamać swoją naturę, a ja staram się wyciszać, schodzić z tonu, z pewnych rzeczy rezygnuję, jeśli wiem, ze dla niego to będzie ponad siły i tak sobie żyjemy, jeszcze się nie pozabijaliśmy:-)

Gość a w druga strone
tez tak zle??

Gość wagulcia
w drugą stronę nie wiem:-) aż tak źke nie jest nie przesadzaj, nie mozna sugerowac się atkimi rzeczami, bo można zostać na lodzie do końca życia, ludziska troche rozsądku i dystansu:-)

Gość HMMQE
HMM

Gość ponawiacz - wrocilam z wakacji

Gość u mnie jest

Gość gość
Martynaa, wielkie dzieki za ten opis.wlasnie tak sie mecze w swoim zwiazku i nie moge uwierzyc jak wiele prawdy w tym opisie preczytalam.smutne, ale jakos tez uspokajajace..ze jest wytlumaczenie tej beznadziejnosci..:(