Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
stary prykacz

Cel kobiet to próbować bankrutować facetów

Polecane posty

11 minut temu, murb napisał:

Sądzisz, że uwierzy w to, co piszesz i skłoni go to do jakiejś refleksji? Odpowiem za niego - nie. 

Żadna z metod stosowana wobec  Widmo nie przyniosła żadnych wymiernych efektów. Może nie była wystarczająco konsekwentna. Stawiam na ten przypadek. 

Nie oczekuję że moje gadanie przyniesie  efekt wiem ze zamiast refleksji bedzie kolejne wyzwisko. Degeneracja i wiek robią swoje to nie maska, tylko jego naturalne oblicze.

• Haha 1

14 minut temu, salix napisał:

Ja cię nie wychowuję, tylko pokazuję jak bardzo się ośmieszasz tym co tutaj robisz.

Punkt widzenia punkt siedzenia i nic więcej. A dlaczego miałoby mnie interesować zdanie obcej osoby na mój temat. 😁

1 minutę temu, salix napisał:

Nie oczekuję że moje gadanie przyniesie  efekt wiem ze zamiast refleksji bedzie kolejne wyzwisko. Degeneracja i wiek robią swoje to nie maska, tylko jego naturalne oblicze.

Obrażając mnie i prowokując tylko zyskasz przychylność moich wrogów przecież dobrze wiesz. Ale nie wiesz że wdzięczność ma krótką pamięć. 😁

4 minuty temu, murb napisał:

Tacy z nich z nich łaskawcy.

Nu ba nie tylko łaskawcy. 😁

3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Ja popierdywałam z tymi, którzy się z nim nie lubią i to wystarczyło by mieć każde dziecko z innym i być na łasce mopsu.

Ja jestem w szoku, że po tym co on tu wypisuje, jeżykowa podobno mająca dziecko mu promyczkuje i serduszka wysyła.

2 minuty temu, Get Out napisał:

Obrażając mnie i prowokując tylko zyskasz przychylność moich wrogów przecież dobrze wiesz. Ale nie wiesz że wdzięczność ma krótką pamięć. 😁

Ona tylko zebrała do kupy fakty promyczku, i wiedz ze większość zdecydowana to widzi;) ci co nie widza udaja. Tak ze nie bij jej, bo nie napisała niczego czego wszyscy na Kafe by nie wiedzieli;)

28 minut temu, salix napisał:

Po tym ze nie toleruje jego zwyrolskich akcji. Jak z nim slodko popierdujesz z tekstami o dzieciach w tle, to jesteś przesupuer i naj kumpela.

Wystarczy nie zaczepiać i nie wyzywać mnie , a nawet palcem nie kiwnę w waszą stronę. 😁

3 minuty temu, salix napisał:

Skoro wiesz, jaki będzie efekt to po co to robisz? 

Zwracając uwagę na Widmo pozytywnie wzmacniasz jego obecność na forum. Myślę, że on to właśnie tak odbiera. 

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Ona tylko zebrała do kupy fakty promyczku, i wiedz ze większość zdecydowana to widzi;) ci co nie widza udaja. Tak ze nie bij jej, bo nie napisała niczego czego wszyscy na Kafe by nie wiedzieli;)

Jest nastawianione toto  anty i prawdopodobnie kolejnie multi konto zwyrola śliwkowego więc nie oczekuje obiektywizmu. 😁

2 minuty temu, murb napisał:

Skoro wiesz, jaki będzie efekt to po co to robisz? 

Zwracając uwagę na Widmo pozytywnie wzmacniasz jego obecność na forum. Myślę, że on to właśnie tak odbiera. 

Cały dzień zwyrol czeka aż się pojawie , to obsesja. 😁

5 minut temu, Get Out napisał:

Wystarczy nie zaczepiać i nie wyzywać mnie , a nawet palcem nie kiwnę w waszą stronę. 😁

Dodaj, że zaczepką może być niezgodzenie się z tobą. Jeśli ktoś to zrobi kulturalnie, to dorobisz sobie teorię że to co dziurki nie zrobi a krew wypije, czy jak ty to tam nazywasz, i ruszysz z hejtem na całego. Więc już nie rób z siebie takiego ostatniego sprawiedliwego 😄

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Like 1
  • Haha 2

8 minut temu, Get Out napisał:

W którym momencie ja cię obrażam? właśnie prawda o tobie działa na ciebie jak największa prowokacja.

Babcia tołdi też wyzywa i gnoi ludzi , ale jakoś jej uwagi nie zwracasz, bo ci się nie kalkuluję. 😁

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dodaj, że zaczepką może być nie zgodzenie się z tobą. Jeśli ktoś to zrobi kulturalnie, to dorobisz sobie teorię że to co dziurki nie zrobi a krew wypije, czy jak ty to tam nazywasz, i ruszysz z hejtem na całego. Więc już nie rób z siebie takiego ostatniego sprawiedliwego 😄

Cześć sliwka, zostałyśmy tym samym zwyrolem.😄

Ja jestem w szoku, że po tym co on tu wypisuje, jeżykowa podobno mająca dziecko mu promyczkuje i serduszka wysyła.

Nie wiem co się tak wszyscy uczepili. Mało jest kobiet szukających. . Większość jest zajęta ma swojego utrzymuje, inaczej nie pisały.

Stare pryki mają bòl zadu nie mają brania.

Damy stare prykaczki?

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dodaj, że zaczepką może być nie zgodzenie się z tobą. Jeśli ktoś to zrobi kulturalnie, to dorobisz sobie teorię że to co dziurki nie zrobi a krew wypije, czy jak ty to tam nazywasz, i ruszysz z hejtem na całego. Więc już nie rób z siebie takiego ostatniego sprawiedliwego 😄

Bzdura bo choćby na tym topicku Brum ma inne zdanie na jakiś temat i jakoś jej nie obrażam. Problem się zaczyna jak się prujecie. 😁

5 minut temu, Get Out napisał:

I tyle wystarczy. Gdyby tak każdy,  to nie byłoby problemu na tym forum.

W którym momencie ja cię obrażam? właśnie prawda o tobie działa na ciebie jak największa prowokacja.

No cały czas mnie obrażasz a później oczekujesz kultury parówo śliwkowa. 😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

Bzdura bo choćby na tym topicku Brum ma inne zdanie na jakiś temat i jakoś jej nie obrażam. Problem się zaczyna jak się prujecie. 😁

Brum jest jedną z nielicznych, która się z tobą nie zgadza i po niej nie jedziesz. Ale to tylko kwestia czasu moim zdaniem.

1 minutę temu, Pył na wietrze napisał:

I tyle wystarczy. Gdyby tak każdy,  to nie byłoby problemu na tym forum.

No właśnie ja nie mam problemów w komunikacji z ludźmi , ale jak ktoś mnie wyzywa to jakaś godność oferuje odpowiednią reakcję. Ja nie wiem oni chyba chcą żeby ludzie których próbują gnoić sypali ciągle głowę popiołem. 😁

• Haha 1

2 minuty temu, Get Out napisał:

No cały czas mnie obrażasz a później oczekujesz kultury parówo śliwkowa. 😁

Też cię kocham promyczku, ale muszę już spadać mam nadzieję że krejzi i sliwka mnie zastąpią.😛

4 minuty temu, Get Out napisał:

Ale jesteś nieobliczalny i nadejdzie kiedyś dzień zapłaty. Czyli rozmowa zamieni się w hejt. 

2 minuty temu, BułaBoża napisał:

Uposlaki znowu to samo.

A podobno jesteś nowa. 😄

3 minuty temu, BułaBoża napisał:

Uposlaki znowu to samo.

Gdyby było inaczej nie byliby upoślakami. 

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

A podobno jesteś nowa. 😄

Dobrego wolna na owsiki.

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Brum jest jedną z nielicznych, która się z tobą nie zgadza i po niej nie jedziesz. Ale to tylko kwestia czasu moim zdaniem.

Bo mnie nie wyzywa więc nie mam powodów odbić piłeczkę już podpowiem ci , bo dekadę ci zajmie zanim załapiesz tak proste oczywistości. 😁

Gdybyś był normalny i nie prowokował ciągle , to nie miał był powodów cię gnoić proste. 😁

2 minuty temu, salix napisał:

Też cię kocham promyczku, ale muszę już spadać mam nadzieję że krejzi i sliwka mnie zastąpią.😛

Przeloguj się na śliwke 😁

Nie ma nawet beki z czego toczyć bo widmo jest zalosny a nie śmieszny. Iskra też. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się