Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pau.la

Starajace sie o pierwszego dzidziusia?

Polecane posty

Witajcie! O jacie, co za ludzie! Wtrącaja się w nie swoje sprawy i jeszcze bluzgają innych. No to jest dopiero poziom inteligencji i kultury... Widać od razu na pierwszy rzut oka, że ten ktoś tutaj nie pasuje. Przeszkadzają komuś gołębie to niech se je odstrasza i tyle, a ktoś lubi to jego sprawa! Może Milka nie jest taka leniwa jak co poniektórzy i potrafi raz na jakiś czas posprzątać balkon i juz po odchodach i po kłopocie. Nie wiem ile treba było nie sprzątać tych odchodów, żeby doprowadzić balkon do ruiny. Wszystko co piszesz a proposie de faktosie świadczy o tobie i o Twoim poziomie intelektualnym niestety. Nie poniżaj się juz więcej.... A co do gołąbków i do tego, że srają, to pokaż mi stworzenie, które tego nie robi. Ty nie srasz? To wszystkie psy i koty też trzeba wytępić, bo niektóre załatwiają się gdzie popadnie? I może chomiki i inne zwierzęta też? Bo zauważ, że one też zanieczyszczają całe swoje otoczenie. Wszystkich wytępmy, tylko Ty zostań na świecie ideale.....

milka2306 == Nie przejmuj sie tymi glupotami co ta jedza wypisuje,nie wiem po co ona tu weszla,tylko pewnie zeby zaklucic nam spokoj,jezeli nie ma o czym pisac to niech sie wynosi stad,bo jej ten temat nie dotyczy,weszla tylko zeby nas zdenerwowac.

Musimy takie posty ignorowaci nie odpisywac na nie,wiec sobie stad pujdzie jak zadna sie do niej odzywac nie bedzie.Ja tez juz mialam pare takich nie przyjemnosci na forum i dziewczyny mowily ze mamy nie zwracac uwagi na te posty tej osoby,i sobie poszla.Zawsze wejdzie gdzies nie powolana osoba i zrobi zamieszanie.

Gość pauly78
macie racje.najlepiej nie odpisywac....bo po co mamy sie denerwowac debilami:)

Tak, tak, tak swoja droga jak przykre musi byc życie osoby która ma w głowie tylko same zle słowa. Bedzie dobrze, bo silne jestesmy :)

jeszcze tu wróci i nas poinwigiluje, zobaczycie hi hi hi a więc bójmy się :P z niusów to nadal nie zebrałam się za rzucanie palenie :( oj i jeszcze jedno, szczepiłyście się na wątrobe typu b? czyli wzwb???

Witajcie dziewczynki, Dawno mnie nie było, bo ostatnio miałam same problemy i zmartwienia, finansowe, osobiste, trochę zawodowych i najgorsze że moja Kochana babcia na 90% ma nowotwór szyjki macicy, więc przez ostatnie dni kursowałam między pracą i szpitalem. Jedyny pozytyw, że wczoraj stałam się posiadaczką 47 metrowego mieszkania i przynajmniej mam jeden problem z głowy. Wszystko zbiegło się z moimi dniami płodnymi i mimo że w minimalnym stopniu je wykożystałam i tak ten miesiąc uważam za stracony! Ale za was Kochane trzymam kciuki! Powiem wam że w szpitalu miałam jedną miłą przygodę, mianowicie: babcia leżała na oddziale ginekologiczno-położniczym czekałam na jej wyniki badań na krzesełku które przed 5 minutami było zajmowane przez ciężarną (specjalnie na nim usiadłam) po kilku minutach zorientowałam się że na przeciwko mnie jest sala porodowa i w chwilę później dobiegł z niej bardzo wyraźny, pierwszy płacz nowonarodzonego dziecka!!! Niesamowite wrażenie :) Buziaki i dobranoc!

dobrywieczór :) wreszcie mam chwile żeby do Was napisać - ciągle siedze w kuchni przy słoikach albo na ogórku - no i już mam dzisiaj efekty - pisałam że dzień przed wczasami coś mi przeskoczyło w kręgosłupie i poszłam go sobie nastawić i sie okazało że mam od dawna wybity dysk i kilka kręgów - no i dzisiaj podniosłam konewke 20litrów i ZNOWU BÓŁ :-( znowu kasa na kręglarza :( a nie dość że nam z dzidziusiem nie wychodzi to jeszcze mnie mąż wkurzył pytaniem jak ja z takim kręgosłupem dziecko donosze :( co za dzień ...

mizomaniaczka przykro mi w sprawie babci - niestety rak to kompletne przekleństwo - ja sie dowiedziałam wczoraj że kuzynka mojego M, w moim wieku (26lat) ma raka żołądka - mam nadzieje że nie okarze się złośliwy

Mizomaniaczka , Po pierwsze gratuluje mieszkania. Po drugie przykro mi z powodu Twojej babci. wiesz w tamtym roku u mojej babci tez wykryto raka macicy. Tak zaawansowanego ze nowotwor wystawal na zewnatrz, tylko babcia latami do niczego sie nie przyznawala. Bo to wstyd. Sama wiesz jak starsze pokolenie bylo wychowywane!!! Dopiero jak dostala krwotoku to sie okazalo co i jak. Lekarze dawali jej male szanse bo babcia miala 85 lat!!!! Postanowili ja jednak operowac i wyciac co sie da. Tak tez zrobili. Babcia byla bardzo licha przez wiele miesiecy po operacji ale w tym roku powrocila do pelni zdrowia. Nic po niej nie widac. Lekarze mowia ze niby nadal ma w sobie raka ale ze u takich starszych osob wszystko rozwija sie o wiele wolniej. Trzymam za twoja babcie kciuki.

🌻 Ogloszenia na zakonczenie dnia: - Dzisiaj na naszym temacie mielismy brzydki incydent z udzialem zle wychowanej prowokatorki ktora postanowila dokuczyc naszej kolezance Milce. Takie rzeczy nie bede u nas tolerowane i popieram pomysl dziewczyn zeby nie odpowiadac na zadne prowokacje w przyszlosci. NIE ODPISUJEMY OSOBOM KTORE NAS OBRAZAJA, WYPISUJA GLUPOTY, GROZA NAM I NIE SZANUJA NASZYCH POGLADOW!!!!!! OD TEJ PORY IGNORUJEMY WSZELKIE IDIOTYCZNE ZACZEPKI!!!! - Prosze wasz rowniez o ostroznosc. Na tym forum w sumie nie podajemu zadnych bardzo poufnych danych osobistych. Miejcie sie jednak na bacznosci z nasza-klasa! Uwazajcie co tam o sobie piszecie. Jest tam wiele sposobow zeby zabezpieczyc swoje dane i wtedy sa widoczne tylko dla waszych zaakceptowanych znajomych. - Jezeli na tym forum bedziecie sie chcialy w przyszlosci dzielic jakimis bardziej poufnymi informacjami jak np. adres, telefon czy nawet nazwa miejsca pracy, to skorzystajcie z podanych wczesniej maili. Tak bedzie bezpieczniej. - Milka mam nadzieje ze u ciebie wszystko ok. Przykro mi ze spotkalo cie dzis cos takiego. Dobrych snow dziewczynki 🌻

romanesca, nie smuć sie :) dla Ciebie duuuuuuuuuuuuuuuuuuże buziaki 👄

Romanesca, Przepraszam ze cie nie zauwazylam wczoraj. Bylo pozno i bylam padnieta 🌻

Cześć dziewczyny Romanesca nie smuć się czasami tak jest człowiek pisze i wydaje się że dziewczyny Cię nie zauważają ale ja wiem że i tak pamiętają, czasami rozmowa schodzi na inny temat. Więc głowa do góry i uśmiechnij się. Dla Ciebie kwiatek (nie umiem jeszcze malować więc musisz wybaczyć). **madziara**dziękuję że o mnie pamiętałaś pozdrawiam Dziś kupiłam sobie książkę \"W oczekiwaniu na dziecko\" Pau.la zachwalała jest ciekawa koszt 49,90zł w Tesco przynajmniej u mnie. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn. A gołąbki cóż uważam sympatyczne ptaszki troszkę tylko trzeba sprzątać.

dziewczyny mam zgryz z tym wzw b szczepiłyście się??? czekam z niecierpliwością na odp :)

Diidii, Ja sie nie szczepilam. Powod: szczepionka jest w 3 etapach rozciagnietych prawie na 12 miesiecy. Nie chcialam tyle czekac. W tym czasie nie mozesz sie starac o dziecko. Mowia ze podobno to wazne, ale wiele kobiet nie ma tej szczepionki i tez rodzi dzieci. Kiedys z pewnoscia sie zaszczepie, ale teraz nie chce czekac roku.

Sensai, Ta ksiazka jest bardzo dobra i zobaczysz ze jak bedziesz juz w ciazy to znajdziesz w niej wiele odpowiedzi na nurtujace cie pytania. Wiem ze nie ma obrazkow i jest dosc gruba ale jest napisana prostym i przystepnym jezykiem. Wiele moich kolezanek z niej korzystalo i byly bardzo zadowolone.

znów się widać za późno obudziłam... trochę mnie uspokoilyście, ale jeszcze pójdę zapytam lekarza co on o tym sądzi, znając moje szczęście zaraziłabym się przy 1 lepszej możliwości :P :)

Hej Kochane! Wpadłam tylko na chwilkę, żeby się z Wami pożegnać. Jutro Ja i mój M wyjeżdżamy w nasze polskie góry i mam jeszcze masę rzeczy do spakowania. A nie mogłam tak wyjechać bez pożegnania z Wami. Wyjeżdżamy tylko na parę dni ale to nic, że tak krótko. Bardzo się cieszę z tego wyjazdu, nawet mimo tego, że będę miała @ (jeszcze nie dostałam), i nie będzie przytulanek. A fajnie by się przytulało w nowym miejscu. Dobrze mi zrobi taki wyjazd. Odpocznę sobie fizycznie i psychicznie od tego wszystkiego, i nabiorę nowych sił, żeby po powrocie na nowo zacząć znów staranka. Po powrocie koniecznie wybiorę się też do ginekologa bo zaczynamy się już trochę martwić, dlaczego nasze staranka nie przynoszą rezultatu. Czym szybciej się przebadamy tym lepiej. Dziewczyny, już wyobrażam sobie jakie będę miała zaległości ;-) Pozdrawiam Was gorąco. Buziaczki. 😘

diidii, ja sie szczepilam.Wzielam trzy dawki.czwarta po roku ale niestety teraz odpada.Bralam wersje przyspieszona.Pierwsza dawka po badaniu ogolnym, potem po 7 dniach badanko i druga dawka, i po 7 dniach badanko ogolne i trzecia dawka. kolejna czwarta miala byc po roku.Koszt przyspieszonej nie mały 170zl za jedna sztuke. oczywiscie przeziebienie w trakcie szczepienia masz na bank.to naturalna sprawa, prawie kazdy szczepiacy sie je ma.moje bylo koszmarne.2 tygodnie lezalam plackiem z goraczka.

Paula ma racje, ksiazka jest ok. dziewczynki moze prywatne forum?

dzięki za odpowiedzi :) co do prywatnego forum,pewnie jak tak dalej będzie, to się tak skończy. jak ktoś ma problem ze sobą to powinien iść do psychologa i zapłacić za wylewanie swoich frustracji, nie rozumiem dlaczego akurat nam ten zaszczyt przypada i to za całkiem darmo :) posty naszego "gościa" zgłosiłam moderatorkom ale widzę że potrzebują jeszcze troche czasu na reakcje http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3798318&start=0 pozdrawiam Was

joannaa25, wypoczywaj i miej duzo pozytywnej energii. Baw sie dobrze!pozdrów polskie gory.