Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

DO DEJZI69 PO RAZ OSTATNI

Polecane posty

dejzi- jesli ostatni komentarz jest Twoim, to ciesze się, że doszłysmy do jakiegoś porozumienia. Proponuję jednak spróbowac zaczernic nicka, ponieważ nie jestem w stanie stwierdzic, czy jesli ktoś znowu będzie na mnie czy na innych bluzgał będzie czy nie będzie toba, to tak w sumie dla wlasnego dobra zrob. nie musisz byc słodka jak cukierek, ale po prostu odrobina kultury i wyrozumiałosci a wszyscy beda zadowoleni. :) (jak ktoś chce, to potrafi :) )

jeśli ktoś chce włazić każdemu w dupę, być miłym aż do posrania się, to zajebiste podejście ma.

Gość o retyyyyy
to jest naprawde dejzi69, a nie jakis podszyw??? jaka grzeczna... i nie bluzga ciagle... az nie wierze! :D

A ja Wam powiem, że to dziewczę w głębi duszy marzy o zamążpójściu. Zaraz na mnie naskoczy i powie że absolutnie w żadnym razie, ale tak myślę? Dlaczego? Bo pojawia się nawet na ogólnym w topicach o ślubie. I nigdzie indziej. Ona chce ślubu, ale może chłopak nie chce - i stara się zaprzeczyć temu. Choć nie przyzna się nawet przed samą sobą.

dobra, nie ważne czy dejzi chce tego slubu czy nie, wazne tylko, zeby sie opanowala na forum i bedzie looz. A móżzek się zaczernił więc chyba chce się koniecznie znaleźć na liście zablokowania u moderatora? To, co tyczy się dejzi to samo się tyczy ciebie, móżdzku bez móżdżku, nie rób dejzi konkurencji bo wylecisz stąd szybciej niż myślisz, dlatego ostrzegam - stonuj troche.

p.s. mamnadzieję, że "móżdżek" nie jest czrnym wcieleniem dejzi, bo cos tu mi tym smierdzi....

wiem i przynaje się do tego bez bicia, ale przyznasz Laura, że nigdy nie obrażalam nikogo, a wyrazalam jedynie swoje zdanie. Uwazam, z ekultura to podstawa, nawte jak ma sie chwilowo zly humor. Ja juz stonowalam zreszta nie widze powodu by dopiekac innym, wteyd bylam nowa i mnie niektore tematy draznily, teraz , tka jak polecam dejzi, po prostu omijam je szerokim lukiem i po prostu nauczylam sie na wlasnych bledach- nie chcac byc krytykowana-nie krytykuje innych.

hej dziewczynki, ja tez musze sie do czegoś przyznać... ostatnio weszlam na forum dla matek czy jakoś tak. i czytam aż mi oczy z orbit wyszły co te baby wypisywały!! studiowałam pedagogike i wiem, ze dzieci w żadnym wypadku nie wolno zmuszać do chodzenia itp. im dziecko dłużej raczkuje tym leiej dla jego kręgusłupa itp takie ciekawostki uczelniane.. a tu jedna matka przez drugą .. że jej dziecko ma 7 miesiecy i jeszcze nie chodzi wiec ona go za rece i na siłę , druga że jej roczne tylko raczkuje i boi sie ze bedzie kaleką. i oczywiście chodziki--> dla nich super sprawa bo wsadza dziecko i mają spokój a chodziki to najgorsza rzecz jaką wymyślili. jak ja im dowaliłam komentarze że dopiero bedą sie martwić jak dzieciom krzywde zrobią , myslalam ze wybuchnę! ja tego przeciez nie wymyslilam,ze nie wolno takich malych dzieci zmuszac do chdzenia....masakra

a one odpisały, ze na uczelni ekonomicznej gdzie studiowały nie było takiego przedmiotu jak pedagogika czy jakos tak hehee i dosłownie kulka w łeb:)

Gość metanol 0007
hehehe mamunie na medal , brak słów

Gość jolkajolanta25
Właściwie nigdy się nie wypowiadam, zawsze tylko czytam. Ale nawet od tego czytania mam nerwa na dejzi. Jest po prostu chamska i sfrustrowana. Kilka wpisów wczesniej obiecuje poprawę, ale już następna jej wypowiedź jest bardzo niemiła i wybitnie chamska. Jak moze pisać do dziewczyny, że nikt jej nie chce, skoro nawet nie wie z kim ma do czynienia? Czy każda wypowiedź musi być tak idiotyczna i przesycona jadem? jesteś ŻAŁOSNA!!!

Gość a ja z kolei
lubie kiedy ludzie mówią co myślą, a nie słodzą tak aby tylko przypodobać się innym i mówić im to co chcą usłyszeć.

Gość a ja z kolei
Ale zaczernij sobie nicka, dejzi :)

tak jak przewidziałam - Dejzi naskoczyła na mnie i napisała dokłądnie to, co przepowiedziałam. Zatrudnię się w agencji wróżek chyba:):) PS. Dejzi Kochanie zaręczyny polegają na pytaniu mężczyzny \"zostaniesz moja zoną?/wyjdziesz za mnie (za mąż)\" i na odpowiedzi kobiety \"Tak\". Skoro nie chcecie ślubu, gardzicie takimi szopkami, chcecie żyć w konkubinacie - wytłumacz mi sens Waszych ZARĘCZYN. Hm.

to tak, jakby ktos chciał zostac chirurgiem i mdlał na widok krwi.

Gość jola88888888888888888
dabda tak w sumie to nic do ciebie nie mam ale nie trawię tekstów typu" ja wydaję tyle a tyle bo mnie stać a was nie!!!" mnie też akurat stać i sama się dorobiłam wszystkiego od podstaw ( nie od rodziców a jak jest u ciebie to nie wiem) ale jak ktoś się tym przechwala to jest dla mnie szczytem wieśniactwa a ta słoma to mu na kilometr z butów wystaje. Dlatego może i w realu jesteś spoko ale po tych wypowiedział tutaj mam cię za dno.

?o matko jaki atak? dziewczyny zejdzcie ze mnie, daleko mi do tego typu osoby za jaka mnie wzielyscie--wypowiedz byla adresowana do osoby ktora od pewnego czasu nie moze o mnie zapomniec i gosci na moim profilu dodajac obrazliwe kometarze, jednoczesnie proszac bym poczytala sobie wszystkie posty jej dotyczace! tak zrobilam-dziewczyna mnie obraza i nie ma odwagi przyjac atak wiec specjalnie sie tu zalogowalam tylko po to by spelnic jej zachcianke i opisac jej wspaniala osobe:) daleko mi do osob tego pokroju ale widze ze jestescie nastawione na to ze tylko takie sie tu wypowiadaja?-nic powiedzialam dejzi co chcialam-nikogo nie obrazilam-a wy na mnie plujecie-oj niski tu poziom, albo jestescie przewrazliwione:)pozdrawiam

Gość fffffffffffffffffffffffff
dejzi ty jestes poprostu niedorozwinięta:) jak TY SOBIE RADZIŁAŚ NA STUDIACH????????????????????????????????

do joli masz jakis problem? moja uroda nie jest tu tematem dyskusji--ale moze tego nie zdazylas zauwazyc?ciesze sie ze Ty za to jestes najpiekniejsza--ale dla mnie uroda nie jest wszystkim:) ale fajnie tak po kims jechac kto ma zdjecie w necie nie...--a Twoje gdzies mozna znalesc--w ktorych wyborach miss startowałas? chetnie zobacze i powzdycham do Ciebie:)

Gość Jola8888888888888888888
ja to po pierwsze jestem naturalna dabdusiu a nie sama sztuczność tak jak ty może się spotkamy niebawem we wrocławiu to sama do ciebie podejdę i ci się przedstawie i dalej uważam że jesteś płaska i pusta

Gość mmtg
no teraz powiem co mysle :) rozowe wesele Magdy na nk mi sie podobalo. Dziewczyna widac (po wypowiedziach) ma olej w glowie. Zrobila sobie nietypowe rozowe wesele. To, ze niektorzy uwazaja to za kicz - moze i kicz, moze i sama bym takiego nie zrobila, coz z tego? TO jej wesele i ma prawo do rozowego i jakiegokolwiek innego koloru. W koncu cos innego niz kolejne biale nudne takie samo wesele. Dziewczyna zrobila sobie swietna zabawe na wlasnym weselu. Jak chce to niech robi. Po drugie --> nasza Nowojorska Elita z Rozowym weselem i talerzykami za 300 zlotych (a moze dolarow) i ochroniarzami przed wejsciem. Nie mozecie Magdy (z naszej klasy) porownywac do takiej slomy z butow. Po trzecie --> Dejzi mowi prawde. W koncu to forum, wiec ma prawo do wypowiedzi. Ma wlasny styl i tyle. Nie nalezy jej obrzucac blotem. To, ze ktos wypisuje swoje problemy na forum oznacza, ze zgadza sie na komentowanie swojego problemu --> trafiaja sie tez "prawdziwe, ostre" wypowiedzi. O co sie oburzacie? Nie macie ochoty sluchac? To co robicie na forum? Po czwarte--> ja tez mam rozowa pizamke. Mam tez rozowy cien do powiek i rozowy blyszczyk. A moim ulubionym kolorem jest czerwony. Ojej.... :) :) :) A po piate jest Sobota, wiec ide sobie potaczyc. :)

Gość do mmtg
piszesz ze dejzi ma rację-a ma rację ubliżając innym?????

matko chyba juz same sie zamotalyscie i nie wiecie czy o mnie piszecie czy o Sylwi???no dobra dziewczyny widze ze sie troszku zdenerwowalyscie--a przeciez jak same piszecie nie ma oco???wiec nie rozumiem waszego zachowania? i jeszcze do dejzi piszesz ze dalam nogi z jakiegos forum?a niby jakiego jak mnie nigdzie nie ma?? O swoim zyciu prywatnym nie bede tu pisala, choc widze jak jad wam sie wylewa i tylko czekacie jak jeszcze mnie ukasic:) kasajcie kasajcie a ja nadal mam sie wysmienicie--pozdrawiam i nie djcie sie zwariowac na takich forach, bo naprawde jest wiele ciekawszych i bardziej ambitnych zajec:)

a jeszcze do joli wyzywasz mnie od plaskich i pustych a to wlasnie Twoje wypowiedzi swiadcza o tym, że obracasz sie w nieco innych kregach kulturowych--ale to nie znaczy ze jestes gorsza bo kazdy jest taki jakim chce byc i pochodzenie tego nie zmieni:) wiec skoro jest Ci z tym lepiej jak kogos obrazisz i czujesz sie z tym bardziej dowartosciowana to i mi jest lepiej ze mogełam pomoc:) i sluze dalej pomoca:)