Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta brzydsza

Dlaczego prawie zawsze uroda sie liczy ? Co maja zrobic ci mniej urodziwi

Polecane posty

Gość ta brzydsza

ktorym uroda poskąpiła wyglądu ? Czym my jestesmy gorsze ? Dlaczego mam caly czas byc TA GORSZA ? Dodam ze nie mam nadwagi tylko wręcz przeciwnie - niedowage:-( Kiedys mi facet powiedzial ze z takim wygladem to nie wychodzilby do klubow bo strasze ludzi :-( Cale zycie pod gorke, inni maja latwiej dzieki wygladowi a ja caly czas gorzej :-( ja juz tak nie chce :-( to boli...

Gość dekorall
sa ladniejsi i brzydsi i niestety ci ostatni maja gorzej tak bylo jest i bedzie pogodz sie z tym albo zrob sobie operacje plastyczna 🖐️

"Co maja zrobic ci mniej urodziwi"- postarać się by otoczenie odbierało ich jako bardziej urodziwych niż sa w rzeczywistości, do tego wystarczy inteligencja i higiena- powodzenia:P

Gość agiiiiie
prawda jest taka że jednym sie podobaja pulchne kobiety, mężczyźni a innym szczupłe osoby.. i nie ma tu nic do rzeczy wyobraźnia wy tutaj tak teoretyzujecie a wystarczy spojrzec na pary na ulicy.. sa przeróżne i widac ze te Wasze głupie teorie nie mają zastosowania, więc przestańcie obwiniać wszystkich za swóją samotność .. tylko skupcie sie na sobie..

Cóż, przede wszystkim dbać o siebie, a nie obrastać brudem i sadełkiem. Nawet najładniejsza osoba, kiedy jest niezadbana -- jest po prostu nieatrakcyjna. A ta mniej ładna wiele może nadrobić :-) Nie ma co obwiniać świata o własne niepowodzenia, tylko zabrać się za siebie i nie marudzić.. ;-)

Gość Mądra Mulatka
ja na powidzenie nigdy nie narzekałam, ale fakt sa mniej urodziwi, ale mój ojciec zawsze powtarza-każda potwora znajdzie swego adoratora:)

A skoro masz niedowagę, to sio do dietetyka, on zajmuje się nie tylko pomocą ludziom z nadwagą :O Poza tym, dziewczyno, gimnastyka, może lekka (powtarzam - LEKKA) siłownia, wiesz, żeby mięśniami nieco ponadrabiać.. Plus zmiana nastawienia. Nie możesz ciągle chodzić skwaszona (tzw. kwaśna dupa;-) ), potaraj się pouśmiechać, pożartować. Nasze zachowanie ma przecież ogromny wpływ na to, jak nas postrzegają inni. Zacznij walczyć o swoje szczęście bo samo to ono nie przyjdzie. Trochę wysiłku i już.

Gość jolanta zzz olsztyna
Nie zawsze. Jak chłopak ma do wyboru ładną laskę, która kaprysi przy robieniu loda, połykaniu nasienia albo lizaniu tyłka - to wybierze brzydszą, ale taką która robi to rzetelnie i bez zahamowań.

Gość fdsds
dokladnie . Brzydsze sa lepsze w seksie i lepiej obciagają .

brzydsze lepsze w sexie ? wez mnie nie rozsmieszaj idioto :-o brzydsza znaczy zakompleksiona, gorsza i taka nigdy nie bedzie lepsza od zadbanej laluni:-p ale tak pisza wlasnie tacy co chca sie dowartosciowac wiec spadaj frajerze :classic_cool: brzydka zawsze bedzie gorsza, ale to dobrze ze brzydkie sa bo zawsze musi byc jakis plebs by byly tez lepsze osoby 🖐️

Gość fdsds
urodza rzecz gustu . Byc moze tobie sie tylko wydaje ze jestes ładna.

Gość skrajny_ matematyk
lalunia z klasą - założę się że nie bierzesz do ryja po analu a taka brzydula jest tak wdzięczna za to że ktoś ją bolcuje, że bierze bez oporów i to obojętnie czy jej bolcownik ma BMW czy Cinquecento albo czy najpierw ją zaprosi na kolację za 200 stówy czy nie a dla Ciebie to obojętne nie jest i taka jest przewaga brzyduli

czyli jestes golasem ktory chce sobie poruchać za darmo posluchaj to jak w sklepie, za dobry towar placisz wiecej dlatego nic nie majac nie licz na to ze zainteresuje sie toba jakas sexowna lalunia tylko wlasnie taki hipopotam jak pusia :classic_cool::-p

Gość skrajny_ matematyk
z tym golasem to przesada ale generalnie masz rację - otóż do porządnego wylizania tyłka nie potrzebuję jakiejś laluni z klasą, która najpierw przepyta mnie o stan konta i model bryki i jeszcze będzie kaprysić za to wdzięczna brzydula machnie mi ozorkiem kloakę bez żadnych grymasów a efekt praktycznie ten sam

Gość hjkwe
ze zainteresuje sie toba jakas sexowna lalunia tylko wlasnie taki hipopotam jak pusia ale ty nie jestes seksowna .Moze dla grupki meneli albo kryminalistow tak i oni na ciebie gwizdza .