Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __NoNa___

a oc o może chodzić??

Polecane posty

Gość __NoNa___

No więc... Hm.... Takie to trochę dziwne.... Nie pisze na forach, zwłaszcza uczuciowych, ale tym razem, postanowiłam napisać. Nie pytajcie dlaczego, bo nie wiem... Jest taka sytuacja: Podoba mi sie koleś, od jakiegoś roku. Do tej pory nie dawał mi żadnych znaków, że mus ię podobam czy coś. Ale ja przez ten rok się zmieniłam. Poznałam nowych ludzi. W tym nowy obiekt zainteresowania. Ten nowy na początku tez jakoś nie był wylewny uczuciowo:) Nie zerwałam kontaktu z tym pierwszym, ale rzadko się widywaliśmy. Nie dawno miałam urodziny. Zaprosiłam parę osób w tym obu chłopaków(nazwijmy ich M. i K.) No i na tych urodzinach się wszystko skomplikowało... No bo obaj zaczęli okazywać mi swoje uczucia. Każdy z nich na swój wyimaginowany sposób:) M. jest trochę bardziej wstydliwy i kiedy K. mnie przytulił, poszedł do domu. No i teraz do sedna. Nie wiem na którym bardziej mi zależy. Nie kocham żadnego. Ale obaj baaaaaardzo mi się podobają... Nie wiem czego od was oczekuje.... Po prostu nie miałam sie komu wygadać:P A może jeszcze dodam, że obaj są zabójczo przystojni...

Gość __NoNa___
loda robie obojgu .

Gość ale pierdoly
weź dziewczyno lepiej sobie ksiazke poczytaj a nie glowisz sie nad takimi pierdolkami. nie szkoda ci czasu?

Gość Sprawdź w słowniku
znaczenie słowa "wyimaginowany" zanim zaczniesz pisać takie pierdoły.

Gość __NoNa___
ossssssssssssssstro łykam nasienie :classic_cool: