Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nana24

zaczelam wprowadzac gerberka jabłko - mały sie kwasi i nie chce jesc

Polecane posty

co robic zmienic firme? sprobowalam jest taki lekko kwaskowaty. 2 pierwsze dni jadl a dzis zaciska wargi i odwraca głowkę. co robic prosze doswiadczone mamy doradzcie cos...

moja jabłka nie chciała jeść w ogóle na początku... dopiero po 2 miesiącach jej przeszło... dlatego u nas na początku była marchewka i potem inne warzywka:)

a ile twoj maluszek ma? wiesz na twoim miejscu bym nie zmieniala, dla niego to nowosc, smak inny niz mleko wiec sie krzywi; probuj cierpliwie dzien po dniu, pomalutku, na pewno sie przekona... moja corcia tez na poczatku plula marchewka:) teraz je ladnie wszystko

nic na siłę, próbuj ale nie zmuszaj i nie denerwuj się, gdy maluszek nie będzie chciał jeść... dla niego to wielka nowość:)

Nana Witaj:) U mnie akurat jest pod względem Jabłka z Gerbera super, mój synek jak się kończy jabłuszko to niejednokrotnie głośno domaga się więcej. Najpierw jednak zaczęliśmy od soczków jabłkowych, a mus wprowadziliśmy jakieś niecałe 2 tygodnie temu. Może warto jeszcze chwilowo przejść na soczek, a mus faktycznie wprowadzić po 4 miesiącu? Pozdrawiam

Gość wiem ze
moja woli jabluszko z hipp moze slodsze jest dla niej nie wiem ale tez krzwila sie przy gerberku

Nic na siłę. Naturalna reakcja na nowości :) Mój od samego początku nie przepadał za jabłkami, wyczuwał jabłko z innym połączeniem np. marchewką czy też innym owocem. Więc nie dawałam – po bo co???? Za to pokochał jabłka jak miał 2 lata i od tamtej chwili nie nadarzam nad kupnem :D

Gość a mój syn ma 3 lata
i nagle przestal jesc owoce. Juz nie wiem co robic. Jabłka nie chce, winogron ble bo pestki, pomarancz za kwasny sliwka niedobra, banan nie pasi. Jeszcze nie tak dawno jadl wszystko a teraz ciągle coś mu nie pasuje. Od chyba tyg wogóle nie je owocow ani warzyw. Zawsze uwielbial jakies owocowe czy warzywne salatki a teraz nawet nie chc na nie patrzec nie mam pojecia jak mu wytlumaczyc zeby je jadł.