Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta_dojrzała

Kocham Księdza i chcę się znim kochać!

Polecane posty

Gość zakochana w księdzu Pawle
Ja też kocham księdza Pawełka z Łodzi, ale teraz jest w innym mieście i niestety ma kogoś nowego, a ja strasznie cierpię. Kocham Cię Paweł!

Gość Jagoda36
Piszę do kobiety zakochanej w księdzu Pawle z Łodzi bardzo bym chciała bys podała do siebie jakiś namiary chyba dzięki Tobie unikne nieszczęśliwej miłości

Gość łołojjej
a któr to taki wyciaga topy sprzed stuleci

Gość nnnnnnnbxxczx
dam głowe ze nie kochasz tylko podoba Ci sie

Gość Powinnaś raczej w
temacie napisać "Kocham księdza i chcę z nim cudzołożyć" bo tak to prawidłowo należy powiedzieć.

Gość sxdfghbnm,
nie sadze aby napisało to obieta

Gość poszukaj sobie
wolnego faceta zamiast zawracać głowę księdzu.

Gość Jagoda36
sama lub sam sobie poszukaj wolengo faceta ja woleksiędza ależ oni potrafią kochać! Wolni faceci powinni sie uczyć od nich.

Gość sxdfghbnm,
nie jestem twórczynia watku ani nie o cudzołostwo chodzi tylko o coś wazniejszego ,ale jesli nie to nie

Gość Jagoda36
Tak to niby o co chodzi najpierw piszesz coś o temacie a potem veto ja cie nie rozumiem pisz może się jakoś dogadamy :-)

Gość mmLena07
najgorzej o księżach wypowiadają się ludzie, którzy tak naprawdę nie znają ich, nie rozmawiali szczerze z żadnym, jedyna styczność, to był jakiś ksiądz na lekcji religii. Taka powierzchowna znajomość grupy ludzi, jest jedynym wytłumaczeniem płytkiego oceniania, tak absurdalnie niesprawiedliwego. Sama znam kilku księży, bo i mam jednego w rodzinie i to są naprawdę wspaniali ludzie. Niestety łatwo jest oskarżać i wyzywać, a nie poznać osobiście, zbadać, czy te pomówienia to prawda. Jesteście jak taka wredna baba, która powtarza kłamstwa na wasz temat. Nie zna was, nigdy z wami nie rozmawiała, a wie i opowiada jacy to jesteście zwyrodniali, kur... itd. Taki poziom reprezentujecie, jeśli nie znacie naprawdę księży, a takie rzeczy opowiadacie o całej grupie ludzi.

A demon szaleje i posługuje się kobietom żeby kapłana zniszczyć i Boga pohańbić przy okazji. Ocknij się kobieto, to szatan tak Ci oczy omamił, zerwij wszelkie kontakty to Ci minie. eby kapłan ze złota był, nie warto go brać, bo ob Bogu przysięgał czystość, chcesz być współwinna? Kiedyś będziesz bardzo tego żałowała i co z tego jak strata będzie nie do naprawienia, teraz możesz coś zrobić, uciekaj, uciekaj!! To jest pułapka... szatana.

Gość Marilenka to znowu ja
Miało być: posługuje się kobietą

Gość słodkilu
np.za mnie;)bo ja taki czysty jestem bez rzadnej skazy:)

Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen drowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen

Gość demony złaa
przysiegal czystośc buułahahahha łajdactwo sie szerzy nic więcej

Nie mam, nie miałam i nigdy nie będę miała podobnie. Na świecie jest tylu wolnych facetów, dlaczego miałabym się uczepić księdza? Mogę szanować człowieka ale sutanna a w każdym razie jego funkcja mnie odpycha.

Gość zapytaj zawsze szczerego
przecież oni pod sukienką nie mają penisów! odcięli i ofiarowali Szefowi :)

Gość to było kiedyś
dokladnie koleżanko, mam to samo sutanna mnie odpycha , to tak jak sypianie z kobieta ;;próbowałam z ks :) ale niestety ,nie mogłam z nim dzielic życia chociaz On baardzo bardzo nadal chce :( fizycznie nie pociąga mnie,

Gość frycek z pokłady
gdzyby nie był ksiedzem to wziąłbym sie za niego

Gość 213572
Kocham Księdza od paru lat :( nigdy mu tego nie powiedziałam nie potrafię. Kiedyś koleżanka napisała mu ,że jest ktoś kto go kocham a on na to ,że będzie się za mnie modlił... Tylko,że coś słabo się modlił bo nadal gdy go widzę serce mało ni z piersi nie wyskoczy :( chce tylko by przy mnie był, dotkną złapał za dłoń

Gość avolon ....
Ksiadz ci imponuje ? Widze ze lubisz ciotowatych facetow, prawdziwy facet nie chodzi w kietce i nie jest ciapuchem, prawdziwy facet to wojownik, takiego lepiej szukaj.

Gość zakonnica . ; p
o kurwa ty dziewczyny to chyba naprawde jesteście jakieś pojebane , sorry za wyrażenie . Ale watpie że ten ks jest gejem . no sorry też mam taką sytuacje , że zakochałam się w księdzuuu . to jest bardziej zauroczenie !

Gość servus duuopa
duuupe tfojom

Gość adyoss !!!!!!
taa juz sie robi! wyślpiewam cąłą moją zyciową historyjkę a wy podniecicie sie i jednocześnie wzbogacicie moim kosztem :)) ahoy!

Gość gośmalinkać
kocham ksiedza i czuje bardzo silne pozadanie pragne go.kilka razy patrzyl mi w oczy wiem .chcialabym zeby zostal moim przyjacielem i rozmawial na rozne tamaty .bardzo mi sie podoba mdjeje jak czuje ze idzie to boskie uczucie .

Gość gośćmalinka
kocham ksiedza .dla mnie on jest piekny nie moge opanowac tego pozadania .to niesamowite uczucie jakies szczescie namietnosc i orgazm bez seksu .jeszcze tak nie mialaw w zyciu na widok kogos .jest to boskie ale boli bo to zwiazek bez przyszlosci.kocham go i bede sie za niego modlic.pragne jego szczescia .nie chce go krzywdzic w zaden sposob .to dar od boga takie uczucie .prawdziwa silna szczera namietnosc dalej tylko slub .kocham to uczucie