Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makionkaa

ZOBACZCIE KANDYDATKI NA MISS POLONIA ..T OSKANDAL ILE WAŻĄ ...SKANDAL..

Polecane posty

Gość chichotkaaaaa
i co z tego ze tyle waza, wcale na chude a tym bardziej na anorektyczki nie wygladaja. nie wiem co sie tak podniecasz:/

Gość makionkaa
ty też jesteś chyba anorektyczką skoro nie widzisz ,że większosć na wzrost 170 cm wazy od 50 do 54 kilo. To skandal .

Gość chichotkaaaaa
buahahha a ty pewnie zadrosnym pasztetem;).... waga nie zawsze odzwierciedla wyglad, te dziewczyny sa szczuple ale do anorektyczek to im jeszcze daleko.....wpisz w google anoreksja a nie wypisuj bzdur

niektórzy mają drobną budowę i małe kości z natury, do tego małe piersi i stąd niska waga

Gość angela932
a co chcialabys startowac do miss polonia ? :) cóż jak widzisz takie sa normy :)

Gość ppytanieee
ja mam np.175cm wzrostu i obecnie jestem w trakcie zrzucania, mialam 65 kg, teraz-61kg i zniza sie powoli. Kiedys wazylam 55kg, bylam szczesliwa, kolana mnie nie bolaly, krzyze tez nie, obecnie nawet z ta waga mam problemy, odczuwam KAZDY kilogram. Smiesznie troszke wygladam, bo twarz, tulow-ok, ale tylek, uda-jak bomba zegarowa!!!! Do tego mam szerokie z natury biodra, ktorych nie znosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale i tak 55 bedzie wczesniej czy pozniej ::)

Gość makionkaa
ja waze 60 kilo na wzrost 171 cm i jestem za chuda więd nie pierdzielcie mi.

Gość ppytanieee
jak wazylam 65 i nie umialam sie dopiac w spodnie (a ostatnio pekly na tylku) to mi kazdy mowil jak ty laasaaaadnie wygladasz...taaaak, twarz az sie wylewala, pocilam sie niemilosiernie, dupsko jak armata, i nikt mi nie powie, czulam sie OKROPNIE. Z dnia na dzien coraz lepiej, nie mam problemow z przejsciem kilku km, az sie zyc chce.

Gość chichotkaaaaa
eternal....dokladnie, 8 bardzo szczupla, niektore rączki maja drobniutkie ale do anoreksji to im fiu fiu....:)

Gość ppytanieee
na dole pisze LISTA KANDYDATEK w tym linku a ja wczoraj przeczytalam USTA KANDYDATEK:) swoja droga ja wczoraj zalozylam topik z tymi linkami:P

Gość chichotkaaaaa
bolywood... wedlug autorki 60 to tez za malo;)

Gość uuuuuuuuuuupppuh

Gość ona6752352434
sorry ale ja mam 170cm i waze 49kg i kiedys na tym forum stwierdzono ze jestem za gruba :]

Gość PRZECIEZ TO JAKIES STARE JEST
Z 2005 ROKU :o:o

Gość uuuuuuuuuuupppuh
stare nie stare ale qwarto brac przyklad, ruszyc du..pe, mniej zrec i marudzic. Przeciez tak kiedys tylko dziewczyny wygladaly!nie bylo chipsow, itd, moja mama ma lepsza figure ode mnie!

Gość PRZECIEZ TO JAKIES STARE JEST
hehe taa w 2005 roku to jakas biede musialas klepac :p z reszta chuj mnie to boli ile kto wazy

Gość uuuuuuuuuuupppuh
chodzilo mi o czasy mojej mamy, czlowiek sie nie obzeral i wygladal super! a teraz juz 13latki sie odchudzaja:/

Gość fajne laski sa a wy jestescie
ZAZDROSNICE!

Gość normalne szczupłe dziewczyny
ja mam 170/55 i jestem szczupła, a nie chuda, wiec wydaje mi sie, ze do 50kg przy takim wzroscie mozna wygladac normalnie

Gość PB
170/52 anorexia ??? :O chyba masz jakies kompleksy autorko :O nmoze czas wziążć sie za siebie i troche schudnac ?

Gość kmdsjkfdjkjkdf
coo?? za chuda? anoreksja? co Ty gadasz , ja mam 173 i waze 56 kilo i wcale nie jestem chuda ! powinnam schudnac z 5 kilo minimum

Gość STOP ANOREKSJII MÓWIMY
TA CO PISZE ZE WAZYLA 65 KILO DO WZROSTY 175 CM I BYLA ZA GRUBA NIECH SIE PUKNIE W ŁEPETYNE..MIALAS IDEALNĄWAGE NA SWÓJ WZROST DZIEWUCHO WIEC BYLAS ZGRABNA A NIE GRUBA.. JAKIE TY MASZ WYMIARY TERAZ ?JESTEM CIEKAWA ..PEWNO KOLEJNA ANOREKTYCZKA PSYCHINCZA SIE KLANIA.

Gość haha ale wymyśliła
jak ja ważyłam 52 przy 170 i dałam tu fotkę to mnie zjechali od dołu do góry, że jestem strasznie otłuszczona, zero mięśni, cellulitis i w ogóle wyglądam na 60kg/160 wzrostu. Że o chudości czy anoreksji nie wspomnę.

Gość a ja wierze autorceeee
52 kilo na 170 cm to masakrycznie chuda jest osoba.wiem po sobie bo tyle waze na ten wzrost i jeste mza chuda zdecydowanie:(jak wieszak :(

Gość kapitulenka
ja mam 170 i waze jakos 53 kilo i nie wygladam na chudą! wygladam dobrze ;] Wsxystko zalezy od bydowy ciala, na niektorych widac, ze sa chude a niektore sa ok, zalezy jak i gdzie te probporcje sie uksztaltuja ;p

Gość a ja mam 158
waze 51 kg, wszyscy mowia ze jestem chuda.

Gość mi chodzi o sowińską kasie
kapitulenka a jakie masz wymiary ?