Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokok077

kiedy lekarz widzi płec dziecka najwczesniej?

Polecane posty

Gość u nas w 13 tc na 99% chlopak
Kobieta specjalistka od badan prenatalnych,sprzet najlepszy w miescie. Ale to podobno stwierdza sie na podstawie jakiegos wyrostka,jego ulozenia,u chlopcow chybz ww gore u dziewczynek w dol,ale moge sie mylic. Potem na usg polowkowym dostalismy fotke siusiaka i przekroju worka mosznowego i jaderek ;)wiec to nie opuchniete wargi. Chlopak na 100%.

Gość akla83
Czyli jednak! Ja rozumiem dziewczyny, ze tak szybko siurek, bo to jednak bardziej widoczna sprawa :) ale...żeby określić juz, że to dziewczynka? Oczywiscie na 80%-zostawił sobie doktorek granicę błędu :) Ja się nastawiam na zdrową dzidzie i robię wszystko żeby nie mieć sobie nic do zarzucenia. A czy chłopak czy dziewczynka to już...i tak kocham bezgranicznie ;) Ciekawi mnie tylko ten osąd już na tym etapie. Lekarz bardzo znany i renomowany, cieżko sie bylo dostać na wizytę (w poprzedniej ciąży usłyszalam, ze KOMPLET-sobie wyobraźcie). Myślę, że jakby miał siępomylić to by nic nie powiedział, prawda? :)

Gość jfy
nie wyrostek tylko u chłopca prącie u dziewczynki łechtaczka :)

Gość gość
Mi w 12 tyg.na badaniu usg 4 d powiedział że chłopak bo dynda między nogami i widać na płytce też siusiaka zobaczymy co będzie dalej czy się potwierdzi