Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaera

A ja chce wyjechac z Polski bo nic mnie juz tu nie trzyma

Polecane posty

Gość annaera

Rodzice poradza sobie bo sa zdrowi i maja rodzine obok, bede z z nimi w kontakcie . Moj zwiazek rozpadl sie bo facet sie mna znudzil ... Zarabiam niezbyt duzo, marne 1500 zl na reke. Nie mam szans tu poznac wolnych osob w moim wieku. A ja bym chciala gdzies sobie pojechac, zaszalec a wszystkie znajome juz dawno mezatki i zajete wlasnymi sprawami. I tak bym cchiala gdzies wyjechac i zaczac nowe zycie... Co mi poradzicie?

Gość ile masz latttttttttt
ze sie tak stresujesz brakiem faceta?

Gość magnolia...............
Jedź!!!!!! Po przygodę, po meża, przyjaciół, cokolwiek... Jezeli czujesz, ze nic Cie tu nie trzyma, jedź!!!

Gość annaera
Wiesz tu nie za bardzo chodzi o brak faceta. Mam 30 lat i jestem bardzo samotna. Nie mam kompletnie z kim wyjsc bo wszyscy moi znajomi sa juz w parach i jaja wlasne zycie. Chcialam gdzies poznac singli ale w moim miescie jak zapiszesz sie na kurs jakis to albo mlodziez lat 20 albo ludziew moim wieku ale majaxcy swoje towarzystwo i rodzine.

Gość ajaktak
No to wyjedz!Moze wtedy przekonasz sie ze szalec mozna nie tylko gzdies ale rowniez tu a faceci,porzucaja wszedzie.

Gość im dluzej to mieszkam
(tu czyli w pl) to coraz gorzej to widzę. Ja mam studia i 1800 i ludzie bez wykształcenia tez mają 1800 ale funtów lub euro

Gość annaera
Nie chce jechac tylko po to aby poznac faceta ale moje zycie to praca, dom, mam juz dosc. Zapisalam sie na kurs jezyka obcego, wszedzie mlodziez. Zapisalam sie na zajecia z tanca, to same pary. Nie mam nawet z kim wyjsc w sobote.

Też mam czasem takie myśli, żeby się spakować, wyjechać i zacząć coś nowego...

Gość weqweqw
Jedź! Ja sama to planowałam, też dobijam do 30-tki, ale nagle poznałam kogos na miejscu i już nie wyjeżdżam. :) Moja znajoma wyjechała 2 lata temu do Irlandii, miala 32 lata, poznała kogoś, miesiąc temu był ich slub. :) Ale nie chodzi tylko o to - tak odżyła, nawiązała nowe przyjaźnie, zaczela sporo zarabiac, mogla sobie pozwolic na podóze itd, powiedziala że juz nigdy nie wróci do PL Jasne że jedź. Niczym nie ryzykujesz.

Gość mojit_a
ja bym tez wyjechala w sumie nic mnie tu nie trzyma ale nie mam z kim i do kogo :(((((