Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kociczkaaaa

Suknie ślubną kupie pilnie

Polecane posty

Gość Kociczkaaaa

Cześć dziewczyny!!! Może ma któraś z Was do sprzedania suknię rozmiar ok 38 na wzrost 175, prosta i najlepiej z gorsetem???? pozdrawiam :)

Gość Kociczkaaaa
przekopuje juz allegro od paru dni :) ale tak pomyslalam ze moze akurat jakas tu sie znajdzie przypadkiem :)

Gość Kociczkaaaa
w komisach nie , dzieki Broneczka za podpowiedz :) bo slub we wrzesniu a ja nic nie mam na oku :( a model wlasnie cos prostego, jednoczesciowego i z gora jak gorset, niby proste a trudno wlasnie taka znalezc....

Gość Kociczkaaaa
mogą być koronki :) ale niestety nie wchodzi mi ten link nawet po skopiowaniu, a w jakim mieście jest ta suknia? czyli widzę, że szukałaś czegoś podobnego do mnie :) jaką w końcu wybrałaś?

Gość Kociczkaaaa
śliczną masz!! naprawdę :) tak- 38 i 175 wzrost a obcasy będą nieduże lub żadne, jestem z Krakowa, dzięki!!

tu masz treść jeszcze jednego ogłoszenia : "Witam, Po 14 czerwca 2008 sprzedam suknie slubna Rondalla z kolekcji St.Patrick, zakupiona w salonie Madonna w Krakowie. Suknia szyta na wzrost 170 cm + 5 cm obcas. Rozmiar 38, wymiary 90-72-98. Suknia do przymiarki w Krakowie. Cena sukni 1500zl. Tel. 608 336 073 " :) o ile Ci się ta suknia podoba ;)

Gość Ja mam suknię też szytą
w salonie Madonna w Krakowie. Jest to suknia jednoczęściowa, ale góra jest usztywniana podobnie jak gorset. Również można przymierzyć ją w Krakowie. Suknia jest firmy Herm's. Rozmiar 38 na wzrost 168+9 cm obcas. Suknia jest po profesjonalnym czyszczeniu w stanie idealnym. Ma dopinany bardzo długi i efektowny tren. Cena wyjątkowo przystępna:) (ze względu na mało pojemną szafę:) Pytania proszę kierować na mail: mariahchristina@poczta.onet.pl

Lub ewentualnie na numer tel:608 636 470

A skąd jesteś? Ja mam suknię do sprzedania tanio, daj maila to wyślę zdjęcia.

Gość Kociczkaaaa
Czesc!! Nie mialam dostepu do netu wiec dopiero teraz sie pojawiam, dzieki Broneczka, napewno sprawdze te wszystkie ogloszenia, Ja mam suknie tez szyta - bardzo chetnie bym ja zobaczyla bo opis mi pasuje :) napisze do Ciebie na maila to moze wyslesz mi zdjecia?? Agatka - jestem z Krakowa, podaje Ci moje gg - 11724198 , odezwij sie to podam Ci maila dobrze??? bardzo bede wdzieczna za zdjecia!! dzieki dziewczyny

hej Kociczkaaaa ja mam sliczna suknie do sprzedania z gorsetem, do tego skorzane butki i bolerko gratis ,podaj maila to przesle Ci fotki pozdrawiam

Gość Kociczkaaaa
Trolka - to super, tu jest moje gadu 11724198 prosze odezwij sie to podam Ci maila, dzieki!!!

Kociczkaaa, super. Odezwij się na maila, to jeszcze dziś mogę wysłać zdjęcia. Pozdrawiam:)

Gość Kociczkaaaa
Ja mam suknię też szytą- kurcze, bo ja juz wyslalam do Ciebie maila, chyba nie doszedl :/ a czy w Twoim adresie po mariahchristina a przed @ jest spacja?? czy to może przypadkowo?? bo ja pomyslalam, ze przypadkowo i napisalam bez spacji ale moze ma tam byc? :)

Gość kociaczek20
ja również mam suknię na sprzedaż jesli nadal poszukujesz to proszę o kontakt na meila kociaczek20@o2.pl

Gość JUSTYSIAAA
Czesc ja rowniez mam sukienke do sprzedania,rozm 38 wzrost 174+obcas,jednoczęsciowa i cała z koroneczki tyle ze nie dopasowana rybka tylko rozszerzana na dole,do tego koronkowe bolerko,cena bardzo atrakcyjna moj mail justynek23l@interia.pl aha sukienka firmy AGORA,FOTKI MOGE WYSŁAC NA MAIL

Gość dorota9999
Cześć , Pewnie nie będę orginalna , ale ja tez mam do sprzedania suknię LORNA z kolekcji PRONOVIAS, info szymanskad@o2.pl

Gość JUSTYSIAAA
Kociczkaaa próbowałam wysłac zdj ęcia na maila ale nie wiem czy sie powiodło-mam jakies problemy z poczta,gdybys była zainteresowana to sprobuje jeszcze wieczorem,pozdrawiam

Gość dorota9999
kociczka, załatwione, wysłane :-)))

Kociczkaaaa przejrzyj sobie proste z górą ala gorset:) http://twojesuknie.com.pl/view.php?gid=17&phid=7 http://twojesuknie.com.pl/view.php?gid=17&phid=33 http://twojesuknie.com.pl/view.php?gid=17&phid=62 http://twojesuknie.com.pl/view.php?gid=15&phid=21 http://www.suknieagnes.pl/pl/agnes.html agnes modele: 1666 1614 1658 1724 1737 1578 !!! 1590!!! 1574!!! http://www.papamichel.nazwa.pl/content.htm papa michel, modele: daisy, diletto, dollo, duchessa, cambridge, chriss, colette, florianne, kinga Moim zdaniem jeśli szukasz prostej i dość skromnej sukienki nie musisz wydawać 4 tysięcy na przepych z salonu Madonna:) Przejrzyj galerię na tych stronkach i inne linki a na pewno coś sobie wybierzesz:) Powodzenia:) Daj znać, co Ci się spodobało:)