Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnajakjasnacholera

PROSZE O POMOC W WYMYSLENIU OPISU DO MOJEJ ZWALONEJ SYTUACJI.

Polecane posty

chodzi o opis gg. mam za kilka dni bal na zakończenie szkoły. Weszłam na gg na dostępny status. Mój bardzo mądry chłopak poraz setny ma do mnie pretensje, że wchodze na dostępny, że mam opis związany z balem, że mam najlepiej napisać, że szukam patrnera ( idę z dziewczynami) Robi mi cyrki, nie mam swojego życia.jestem z nim długo. proszę kogoś o wymyślenie opisu na gg zwiżaanego z tym aktualnie mam " it's like I can't breathe " I jak ktoś by mi pomógł z przemową do tego debila to będe wdzięczna 😭

Gość O i tyle
zagrywki na poziomie gimnazjalnym :O żenujące

i po co się udzielasz zakało? jeśli nie potrafisz odpowiadać na temat , to jesteś poniżej tego poziomu;)

ale nie rozumiem, jak to pisze ze nie masz wlasnego zycia skoro idziesz sama? ale idziesz sama bo on nie chce z toba isc?

Gość szukam chłopaka

idę sama, bo on nie jest w mojej szkoły, to ostatni bal z moją klasą, szkołą itd. a on do mnie tekstami, że " idź sobie na ten bal, moje cierpienie Cie nei obchodzi, niszczysz mnie" :O Mam 16 lat do chuja Wacława.

no to jestes z jakims kretynem najwyrazniej :o wczesniej tego nie zauwazylas? niszczysz go tym ze idziesz na klasowa bibke? hahaha dobre :D

Gość mfg
;ooooo ja pierdole, co za dziecinada ... wez najlepiej z mostu skocz :/

Gość dżizas laska jesteś zajebista
Ale jak bedzie dobrze to za 5-6 lat juz ci sie polepszy

a Wy tylko potraficie pisać, że dziecinada, itd, jak ktoś ma załamkę to nie może się poradzic na tym jebanym forum, bo tu same alfonsy siedzą :O tak zauważyłam.! :O że ma chorą zazdrość pod deklem . Ale go kocham.! :O i pytam o to jak mu przemówić do rozumu, jak jesteście tacy mądrzy to powiedzcie coś mądrego, bo nikt mi jeszcze nie pomógl.

Gość ok smutna jak cholera
Skoro ma nierówno pod czerepem, to dlaczego go kochasz? A tak poza tym - wyluzuj. Ta sytuacja jest absolutnie nic nie znaczaca. Idz na impreze, goscia olej i nie staraj sie udobruchac - jak jest w miare normalny to zrozumie, jak nie - jego strata. Chociaz ty wykaz sie dojrzaloscia na jakimkolwiek poziomie. A opisów na gg używaj do komunikowania ludziom ważnych informacji.

Gość Olalalala
2982378 napisz mam tyle lat co ty i podobny problem ;p

Opis soft: "Bal się skończy, nasza miłośc zostanie" Opis hard: "Ludzieee! Bal będzie super! (a jak wrócę, to wiesz co ci zrobię, Misiaczku...)" Szybko mu przejdzie, bo jeszcze rośnie;)