Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie niewiedzacej

Lepiej wesele 1 sierpnia czy 22 ???

Polecane posty

tak chcialam was zapytac o zdanie, moze te bardziej doświadczone orientują się więcej niż ja która data wg was lepsza? obie mają szczególne znaczenie ale tez chodzi mi o pogode, ktorej wprawdzie nie da sie przewidziec ale jednak wieksze prawdopodobienstwo ze cieplej bedzie jednak 1 sierpnia chyba ze lepiej jak jest chlodniej podpowie ktos?

hm, a moze jednak ktos doradzi, kiedy byloby lepiej wg was?

no chyba tak jak Tobie pasuje..pogody nie da się przewidzieć ja mam 4 pazdziernika i nie martwie sie o pogode...wiadomo chciałoby sie żeby była ładna...ale najwazniejsze ze my bedziemy razem a nie pogoda..

Gość smerfetka_403
hej! Jesli masz do wyboru te dwie daty to ja wybralabym pierwsza z nich, czyli 1.08.09, bo zaklaldam, ze o przyszly rok sie pytasz. Dlaczego 1? a dlatego, gdyz ladniej tak data wyglada --> 1.08.2009, niz 22.08.2009, ale to moja zdanie :) pozdrawiam :)

Gość pegi-felek
Zależy która data jest dla was bardziej znacząca. Pogoda nie da się przewidzieć.Ja mam 12 września bo to będzie prawie 8 lat jak jesteśmy ze sobą. Może faktycznie lepiej żeby było chłodniej ,pomyśl przynajmniej makijaż nie będzie spływał ci po twarzy i goście nie będą tak zmęczeni upałem,ale wybór należy do ciebie,ja wziełabym 22

hej! Jesli masz do wyboru te dwie daty to ja wybralabym pierwsza z nich, czyli 1.08.09, bo zaklaldam, ze o przyszly rok sie pytasz. Dlaczego 1? a dlatego, gdyz ladniej tak data wyglada --> 1.08.2009, niz 22.08.2009, ale to moja zdanie :) pozdrawiam :)

Gość Eskimosss
Dla mnie to by było bez różnicy. To ten sam miesiąc.

1 sierpnia są moje urodziny 22 nasza rocznica

Ja się nie mogłam zdecydować też kilka miesięcy temu między czerwcem a sierpniem i spytałam 2 numerologów (trochę dla jaj to zrobiłam) - jednak obaj niezależnie powiedzieli to samo i nie miałam juz wątpliwości - polecam :)

oj ja sie boje tych wszystkich wrozek i jasnowidzow :O

ja bym wybrala chyba 1, jest wczesniej a poza tmy potem mozecie jescze pojechac na jakies wakacje, chociaz 22 to ejst taka znacząca dla WAS data, we wrzesniu moze tansze beda wycieczki i pogoda troche lżejsza, nie pytaj sie nas tylko zastanow sie jak Wam bedzie wygodniej.

no wlasnie ja od zawsze mialam problemy w podejmowaniu decyzji :O

sklaniam sie bardziej ku drugiej oczywiscie to jeszcze kuuuuuuuuupa czasu i wiadomo jak to w zyciu bywa ale jesli juz to chyba 22

kupa czasu, ale najlepiej się zorientuj czy Wasza sala/dj/fotograf mają wolne w tych terminach ;) bo być może los zdecyduje za Ciebie:P ja bym brała 22.08:)

no sala tak, reszta nie wiem jakbym nie wiedziala o sali nie pytalabym ;) a jak los zdecyduje, hm, zobaczymy ;)

mnie po prostu przerazają te wszystkie decyzje, skąd mam wiedziec kiedy lepiej? :( jak komu dobrze?

katowiczankaa> nie wiem czemu, ale jakos tez bardziej skłaniam się ku temu a powiedz czemu ty bys tak wybrała?

my mamy ślub 15.08, chociaż w pierwszej wersji chcieliśmy właśnie 22.08. dlaczego? bo 1.08 to środek wakacji i wiele osób wyjeżdża na urlop. poza tym mogą być upały (chociaż na to nie ma zasady, bo 22.08 też mogą być). a jeśli planujecie zaraz po weselu jechać w podróż poślubną to już bym się w ogóle nie zastanawiała. po 22.08 jest nie tylko taniej, ale na plażach świata jest o wiele mniejszy tłok :) poza tym ślub w urodziny? ja bym jednak wolała w rocznicę :)

NIE BIERZCIE ŚLUBU 22 - słyszała już dawno, że ta cyfra nie przynosi szczęścia nowożeńcom ("dużo daje lub dużo odbiera" jakkolwiek to można interpretować) jeśli chodzi o pogodę to ja wierzę w swoją datę 15 sierpnia... to święto Matki Boskiej Siewnej, a odkąd sięgam pamięcią w ten dzień zawsze jest piękna pogoda:)

Gość podpowiedzcie niewiedzącej
no kurcze, naprawde wierzycie ze 22 to jakas szczegolna liczba? nie straszcie mnie 😭

\"NIE BIERZCIE ŚLUBU 22 - słyszała już dawno, że ta cyfra nie przynosi szczęścia nowożeńcom (\"dużo daje lub dużo odbiera\" jakkolwiek to można interpretować)\" litości, wy naprawdę wierzycie w takie zabobony?

Gość zibbi.../
a ja natomiast wybrałabym 22 sierpnia bo 1- ego to jakoś tak dziwnie.... ale to tylko moje zdanie...

hej a powiedzcie mi bo my mamy do wybory 9 albo 16 sierpnisa tego roku tylko na te daty niemozemy znalesc orkiestry....na 15.08 bysmy wszystko mieli...jak uwazacie wypada robic wesele 15.08 i do tego jeszce piatek???? pomozcie

No litosci jakies zabobony z data...bierzcie ta ktora wam odpowiada ..a nie czy ladniej wyglada na zaproszeniu czy nie heh..wazne zebyscie wy byli szczesliwi..a jak sie ma byc szczesliwym to niezaleznie od tego jaka data czy w danym miesiacu jest literka r czy jej niema...eh..

Ja bym wybrała zdecydowanie 22 :-) Sama chciałam tą datę, bo wydaje mi się przyjemna, ale nie było już tego terminu na salę, więc mam tydzień później :-)

Gość gość
No i w końcu na którą datę padło? :P wiem że już minęło dużo czasu od założenia tematu ale bardzo mnie to ciekawi :P