Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gacek23

flirt z inna na gg czy to juz zdrada? prosze o opinie

Polecane posty

Gość Gacek23

jestem z dziewczyna 3 lata i kocham ja ale pewnego dnia z nudow wszedlem sobie na czat i poznalem ciekawa osobe z ktora fajnie sie gadalo... wymienilismy sie gg i pisalismy z soba przez 2 tygodnie nawet po pare godzin sie zdarzalo jak mialem wiecej czasu... ona pisala ze sie bardzo zaangazowala a ja jej mowilem ze mam dziewczyne i ona o tym od poczatku wiedziala... ja w sumie tez przyzwyczailem sie do naszych rozmow na gg no ale coz wiedzialem ze to musze zakonczyc to pisanie... ale teraz mam troche wyrzuty sumienia i niewiem czy powiedziec o tym swojej dziewczynie ze pisalem z inna? kurde meczy mnie ta sprawa jakos... z drugiej strony tez bylbym zly gdyby to moja dziewczyna pisala z innym.... kwestia tylko tego teraz czy ja mam jej o tym powiedziec...? ja juz nie wciagne sie nigdy w takie pisanie z kims innym ale teraz przez ta jedna sytuacje czuje sie winny....prosze o wasze opinie...

Gość z serca rada
nie mow jej, skonczyles z tym w pore, do spotkania nie doszlo, cen swoja dziewczyne i ja kochaj mocno . Nic zlego sie nie stalo bo zrozumiales czyli musisz ja kochac:)

Gość oblakana
a co rozumiesz przez flirt ?

rozmowy na gg skończ, dziewczynie nie mów, sprawę zamknij i nie myśl więcej. proste. tylko skoro nudy naszły cię raz, to mogą najść następny. ja się w swoim związku nie nudzę :P

Gość z serca rada
chcoiaz moze powinienes sie zastanowic czemu tak zaangazowales sie w rozmowe zobca kobieta? czegos ci brakowalo? nie dogadywaliscie sie? musi byc tego jakas przyczyna...

Gość Gacek23
no ostatnio klocilismy sie przez pewien czas i nie widzielismy sie kilka dni wiec dlatego sie nudzilem... i weszlem na ten glupi czat...

Jeśli jesteś pewien, że ją kochasz i że inne są Ci niepotrzebne... nie mów... bo wydaje mi się, że jeśli już raz spróbowałeś... do niczego nie doszło (?) i piszesz, że nadal jesteś ze swoją dziewczyną... to nie ma co wystawiać związku na próbę... Ona może się poczuć oszukana, ja wolałabym tego uniknąć. To jeszcze nie była zdrada przecież... a Twoje rozterki rozumiem. pól roku temu sama spotkałam się z byłym, mając faceta... Miałam wyrzuty sumienia, chciałam mu powiedzieć... ale dobrze, że tego nie zrobilam. Między mną a byłym do niczego nie doszło... ale mój aktualny by tego nie zaakceptował... a tak.. wilk syty i owca cała:)

Gość Gacek23
na gg rozmawialem z nia na bardzo wiele tematow.... flirt to moim zdaniem tylko rozmowa z inna kobieta w specyficzny sposob... jednak to byla tylko rozmowa a mam teraz wyrzuty sumienia... inni zdradzaja i nawtet nie martwia sie tym czy powiedziec partnerowi o zdradzie a ja niewiem juz sam czy to byla zdrada z mojej strony czy nie... chyba w pewnym sensie tak bo mam wyrzuty sumienia ps. ja nie umaiwalem sie z ta dziewczyna z gg na rzdna randke po prostu rozmawialismy...a ona byla sama i jakos tak zaangazowala sie w to pisanie ze mna a ja zreszta tez....

nie przesadzaj!!! - trochę postukałeś w klawiaturę, do niczego nie doszło ... Niewinny flirt, gra słów to jeszcze nie zbrodnia - :D Po co rozdmuchiwać coś, co nie ma żadnego znaczenia?

Gość Gacek23
bo ja szczery bylem z nia do tej pory a teraz takie cos... hm... moze faktycznie wyolbrzymiam cala sprawe juz sam niewiem... a gdyby ona sie o tym dowiedziala zerwala by chyba ze mna na miejscu...

Gość wz84
wydaje mi sie ze jeszcze nic takiego sie nie stalo, powiedziales jej ze masz dziewczyne, rozumiem ze nie bylo jakis seksualnych aluzji tylko rozmowa o zyciu itp. Moze czasem jakis niewinny zart. Na przyszlosc jednak bedziesz wiedzial ze ktoras ze stron moze sie zaangazowac, dlatego takie znajomosci to nie jest do konca trafiony pomysl jesli sie jest w zwiazku

Oczywiście ja Ci poradzę, żebyś powiedział.:D Nie ucz się okłamywać i oszukiwać. Ale z drugiej strony - ja bym chciała zerwać na miejscu Twojej dziewczyny, gdybyś mi powiedział. Potem bys mi wytłumaczył jak bardzo mnie kochasz i że w życiu się to nie powtórzy i byłabym udobruchana:P Gdybym dowiedziała się sama, do tego jeszcze, że kłamałeś, nie mielibyśmy o czym rozmawiać. Bo kiedy ona się dowie, nie uwierzy, że to nic nie znaczyło...gdyby nie znaczyło to byś nie kłamał... nie kłam może lepiej. po prostu zaufaj jej, to ona zaufa Tobie i uwierzy, że to nic strasznego:) No ale ja niedługo wpadnę pod pociąg:D

Gość Gacek23
musze powiedziec ze mowiac ze rozmawialismy o "wszystkim" to mialem na mysli o zyciu, zwiazkach, zainteresowaniach, wymianach pogladów na zycie no i o sprawach seksu takze.. po prostu o wszystkim.. jak wiadomo na gg jest sie anonimowym dlatego mozna o wszystkim gadac....

to gdzie niby ten flirt??? Rozmowa o wszystkim, nawet o seksie, to jeszcze nie flirt

Nic nie rani tak jak kłamstwa ukochanej osoby🖐️

a ja "powiem" tak - są rzeczy, które nie mają żadnego znaczenia i wpływu na nic, ale w momencie, kiedy zostaną niepotrzebnie rozdmuchane, mogą wyrządzić bardzo wiele szkód w związku. Przemilczenie nie zawsze jest tożsame z kłamstwem - nie ze wszystkiego musimy się tłumaczyć naszej drugiej połówce, bo związek to nie więzienie. Dokąd kontrolujemy sytuację i obiektywnie oceniamy to, co robimy, to nie ma co wpadać w panikę i zbyt emocjonlanie podchodzić do błahych spraw "Czego oczy nie widzały, tego sercu nie żal" - w wielu życiowych sytuacjach wcielenie w życie tej zasady jest zbawienne

Gość Zośka z Kacanowa
No jasne, że zdrada. Zrób test na HIV, mogłeś cś złapać.

Gość Gacek23
Dziękuje wszystkim za swoja opinie... no moze oprocz tej "zoski" co wypowiedziala sie na samym koncu... Pozdrawiam

A po co masz mówić dziewczynie? Teraz każdy gada..:P Nawet jej nie widziałeś, pewnie stara baba, podszywaczka...i dobrze się bawiła..

Gość Wryo
Moja zona ma takiego internetowego pszyjaciela. Zaczeło sie to z mojej winy zaniedbałem, starałem sie rozamwiac z nia ale ona twierdzi ze zauwazyła te starania dopiero gdy zaczeła z nim pisac. Zaczeło sie opd pisania teraz wydzwania rozmawiaja godzinami. rozumie dopiero teraz jak cierpiała, tylko ze teraz to juz zapuzno wszystko stracone. Ona twierdzi ze mnie wciaz kocha i niewazne czy tamten ja kocha i leci na nia ale ja sie boje ze z czasem strace ja całkiem. Błagam ja zebysmy sprobowali odbudowac to co nas połączyło. Widze jak jest szczęsliwa po tych rozmowach niechciałem tego pszerywac a teraz on sie chce z nia spotkac a ja niemoge spac. Umiera kazdego dnia kawałek mnie. Kazdy jego sms czy sygnał cos zabija wemnie. Własnie

Gość Wryo
To co jego z...bac i powiesic sie :)

Gość kamil10
moja żona pisała z kolegą na gg był to kolega ze szkoły podstawowej. pisali do siebie dość często aż wkońcu spotkali się jak to żona mówila żeby powspominać stare czasy i przyjaciół. Wszystko by grało gdyby nie to że pisali do siebie jak ja już spałem i od razu kasowała rozmowy.przez

Gość dzidzia69
hmmm ja też jestem w podobnej sytuacji. możliwe,że w sytuacji bez wyjścia...walcze sama ze sobą...biję się sama ze sobą. mój facet choć mówi stale,że kocha...troszczy się...interesuje...snuje plany na przyszłość...wspólne tatuaże,sroty pierdoty...pisze na gg z innymi pannami. i to jest czysty flirt. Kiedyś zrobiłam awanture...tłumaczył,że to dla niego puste słowa i lubi sobie popisać głupoty. Niedawno byliśmy u znajomych..podsłyszałam jakjeden z jego kolegów mówi do mojego faceta,że mnie to denerwuje i nie powinien tak robić,na co on się odezwał,że robi to dla zabawy i ma to gdzieś.... ale kiedy ja przeczytałam kilka z rozmów byłam gotowa go zostawić. on rozmów nie kasuje...wrecz przeciwnie...gdybym poprosila by pokazał mi to archiwum,zrobilby to bez problemu... co mam o tym sądzić? :(

Gość
Gacek23 zdrada i cieżki grzech :o :o

Gość kamil10
dzidzia69 coś jest nie tak. Niebędę zgrywał znawcę z jednej strony jest ztobą szczery ale z drógiej ........ mam nadzieje że to tylko faktycznie niewinny flirt ale to daje do myślenia i troszeczkę boli prawda. moja żona zawsze daje mi odczć że mnie kocha że tylko ja ale po tym wszystkim w człowieku cos siedzi i w głowie świeci się czerwona lampka

Gość dzidzia69
hmmm....no dla mnie to bardzo dziwne. nie robi tego systematycznie. raczej raz na jakiś czas....i to nie licząc w dniach...tylko tygodniach. może ja jestem jakaś przewrażliwiona.nie wiem sama.

Gość a taka jedna 24
a pisanie 2 miesiace, rozmowy przez telefon i smsy z facetem który jest zonaty czy to jest moralne

Gość otwieram oczy ze zdziwnienia
dla mnie to zdrada

Gość otwieram oczy ze zdziwnienia
I Stawiam 1 do 100, że dla Ciebie to też zdrada - dlatego szukasz "pseudo porad " i rozgrzeszenia na kafe