Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RomanWtyczka

ide dzisiaj do pizzerii...

Polecane posty

z kolezanką, niby tak posiedziec, podyskutowac zjesc upragnioną pizze i poczuc jej smak bo nie jadlam chyba z poł roku . Siedzimy gadamy patrze weszla para, kolo 15 lat mieli nie więcej. Siedzą gadają, zamowili cole, potem pizze. Odwrocilam glowe z niedowierzania. Znow patrze znow przychodzi para w podobnym wieku i znow zamawiają pizze. Byłam w szkoku, zeby takie rzeczy. Do nauki by sie wzięli, a nie cale dnie siedziec w restauracjach i pubach na rozmaitych degdustacjach. za moich czasow tego nie bylo, co gorsze ja w ich wieku nie wiedzialam nawet co to jest pizza :O

Gość olamababola
i co w zwiazku z powyzszym????

Gość Tylko male zapytanie
:D

Gość no ale o co chodzi
przeciez sie nie migdalili publicznie ... wiec w czym problem ?

Gość hahahahahahaaha
lol

nie sam fakt ze jedzą pizze mnie zaskoczyl. Ale to przecież dzieci są, skąd oni na takie lokale kase biorą i wydaje mi sie ze duzo czasu tam przesiadują. po pierwsze zle sie odzywiają, po drugie mogliby w tym czasie posprzątac lub sie pouczyc a po trzecie... skąd mają kase

skąd czerpią kase na takie przyjemności :O ja w ich wieku chodzilam na jagody leśne i grzyby zebym miala z czego kupic zeszyty do szkoły :O

hahahhahahahhahaha nie powinni tego robić! nosz ja tak można!? lepiej żeby chlali wóde pod bramą ? :O Co złego w spotykaniu się z osobą, którą się lubi. ? :O czy oni się tam pierdolili? nie przyszli pogadac przy pizzy.

Gość no bez przesady
no juz jesc w knajpie nie mozna ? 15 lat tez sie glodni robia. a pizza to jakis luksus czy co ?

czasy sie zmienily. jestes jakas staromodna :O i chyba zgorzkniala

Naprawdę okropne. Ludzie poniżej 18 roku życia powinni mieć zakaz wstępu do pizzerii:o

ciekawe co robili gdy zjedli te pizze... jakos zle mi sie to wszystko kojarzy :O a ja mam wrazenie ze tym dzieciakom za dobrze sie zyjem, nie znają prawdziwego zycia tylko pizze by jedli :O

Straszne babsko z Ciebie jest :O tyle Ci powiem. Jesteś taka sama jak te stare lampucery *nie mówię o starszych miłych paniach z autobósów. Im się wszystko należy a ta młodzież jest taka wredna, paskudna nie wychowana :O

Już widzę jak w środku Warszawy zbieram jagody. Ewentualnie w lasku na przedmieściach, gdzie zboki krążą. Fajnie :classic_cool:

ja wspolczesnej mlodzieży nie trawie kompletie. Wszystko mają a jeszcze im zle, a gdy sie im zwróci uwage nazwą Cie wrednym babskiem :> toż to szok!!!

a jedni to sie nawet calowali gdy wyszli :O chyba im sie od tej pizzy w glowie poprzewracało.

Nie wierzę ze naprawde może być taka psychiczna baba jak Ty, więc zakładam że to prowokacja.

Gość winnig woman
Arya - jestem podobnego zdania!

Wtyczka, nie wiem ile masz lat, ale moja 80 letnia babcia jest bardziej spoko niż Ty. Chyba jesteś jakimś dinozaurem :O

ty glipa suko :o po prostu jest ci zal ze oni maja jakies zycie towarzyskie to tobie zostaje jedynie towarzystwo kota alika !!

Muszę się zgodzić z Jackiem :D

Jacek Ty gówniarzu jak smiesz sie tak do mnie wyrażać !!! suke to masz w ogrodku i byc moze jest mądrzejsza od Ciebie !! Ty myslisz ze jak mnie nie widzisz to mozesz mnie obrażac? Wsydz sie chłopcze, zero kultury...:O jestem zdegustowana Twoim zachowaniem !!