Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RomanWtyczka

ide dzisiaj do pizzerii...

Polecane posty

Jacek, skocz :( Ona jest chyba zła 😭 A Ty co robisz w pizzerii? Lepiej byś pobiegała po lesie za tymi jagodami :O zawsze to dobrze na sylwetke robi.

odwiedzilam pizzerie bo juz dawno tam nie bylam i w sumie dawno pizzy nie jadlam. Ale widze ze sporo sie zmienilo, bo to miejsce zaczynają odwiedzac coraz to mlodsze dzieci..i to bez rodzicow :O

Taka bezczelna gówniara 15-latka jak ona może SAMA jeść pizze bez opieki matki?! gdzie jest kurator tych dzieci? co za patologia? :O Kobieto pogrążasz się :D

Jacku wielu rzeczy nie mialam w ustach od dawna, ale to moja swiadoma decyzja, wiec nie wiem o co Ci chodzi :O

Seks jest be, pamiętaj o tym :classic_cool: nu nu nu

Gość a ja nie 111
Oj ale pieprzysz? Ciekawe dlaczego?? Ile masz lat 103, bo brzmisz jak stara niedopieszczona kotka. Czy jak sie ma 15 lat to nie mozna isc na pizze? A to dlaczego? Bo taka stara baba jak Ty im zabrania? A to czemu? Bo lepiej niech chleja w parkach.

Po co ruszałaś ten durny temat? :O Autorce przejdzie kac i nadal będzie pisała swoje wypociny jako marną prowokację :o

A ja sie troche z wtyczka zgadzam. 15-16latki chodza na randki do pizzerii, chodza na wagary, chodza na wodke tak czesto, ze pala mieknie. Syna sasiadki zamkneli w poprawczaku, bo podpierdalal kase ludziom - matka biedna(dozorczyni), a wszyscy inni mieli - on tez chcial. Ja jednak pozostaje zwolennikiem, ze jezeli chcesz sie zabawic, to znajdz sobie prace. Chocbys umyl ojcu auto, to jestes o dyche do przodu. Rozdawac ulotki tez mozna, tylko widze przy tym zazwyczaj starych meneli. Ale dzieciakow nie nalezy opieprzac, to raczej rodzice sa zjebanie glupi.

Gość a ja nie 111
Bo mnie wkurza jak pisza takie babska. Ale juz...