Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psełudonim

Najbardziej kobieca cecha kobieto to umiejętność gotowania

Polecane posty

uprawiać seks też można...ale ostatnio to mnie jakoś nie urządza, ja chcę namiętności...takich wilekich. (kyyrene, odstaw wreszcie te romansidła na półkę)

Gość Psedłonim
I na mnie pora, Pomorzanko. :-) Do zobaczenia.

Gość Psedłonim
Właśnie, Kirene. Nie marnuj czasu na romansidła. Zamiast się ponosić nierealnym marzeniom, korzystaj z tego, co realne.

Gość Psedłonim
Do widzenia, Kirene. :-)

Gość PSedłonim
Całkiem możliwe, Kirene, że Ty jesteś motylem. Bycie kobietą oznacza zawsze bycie kimś nie do końca określonym.

Gość PSedłonim
He, he, he... Tak Ci się tylko wydaje, Na końcu tęczy, że Ty mnie łapiesz za słówka. :-) Od łapania za słówka jest tutaj kto inny...

Gość Psedłonim
Kirene? Tutaj żeśmy dzisiaj jeszcze nie rozmawiali. To jak to będzie z tą naszą randką? Co?

a teraz to już naprawdę musze iść, życie wzywa :) Do miłego.

Gość Psedłonim
Jak najbardziej, Kirene. Ale w dalszym ciągu się upieram, żeby randka przewidywała uprawę seksu.

Psedłonim : wszystko w Twoich rękach :D:D:D Będziesz sie musiał postarać o to, abym realnie uznała Cię za kogoś więcej niż tylko \"uporczywe swędzenie\". A wziąłeś pod uwagę to, że możesz wcale nie mieć chęci, by ze mną tenże seks pouprawiać? :D:D:D:D Wiesz, w czym największy jest ambaras, prawda?:P

Gość Psedłonim
Jak na razie, KIrene, nie biorę tego pod uwagę. Zakładam optymistycznie, że kiedy Cię sobie obejrzę, ochota na uprawę seksu z Tobą nie tylko nie osłabnie, ale wręcz odwrotnie - wzrośnie. Mam nadzieję, że nie sprawisz mi zawodu Twoim wyglądem.

Psdełonim : jeżeli lubisz typ "szara mysza", to na pewno bedziesz zachwycony :D:D:D

(cały czas starannie nie dostrzegam tego, iż obrażasz mnie mowiąc o uprawie seksu :))

Gość ponmorzanka_34
Kyyrene:)- wiesz szare myszki nie zawsze tak do końca mogą być szare ;) Psełdonim :) Kurcze , moje autko staraciło dzisiaj idealny kształt :O Koledzy się o to postarali :D

Gość inka....
Kto by pomyślał, że facet jasno określający, jak widzi kobietę .... jeszcze znajdzie tu takie, co po tym zechcą sie z nim umówić .... nie mieści mi się to w głowie ... :O

Gość Psedłonim
Nos do góry, Pomorzanko. Moje straciło w Boże Ciało. Wjechało w nie dwóch małoletnich gówniarzy na motorynce. :-)

Gość inka....
Ba .... nawet uprawa seksu interesuje .... :O Jakoś rolniczo brzmi ... :P No, ale to chłop ... no to rolniczo .... :P Przekora? może ... ale ja jednak reaguje mniej entuzjastycznie na męskich szowinistów ... :O

Gość Psedłonim
Rzeczywiście, to zakrawa na paradoks. Że jest jeszcze taki facet, który potrafi oczekiwać od kobiety kobiecości... To się bardziej nie mieści w głowie.

Gość Psedłonim
Inka, złota moja? A gdzież Ty tu dostrzegasz męski szowinizm? Czy w fakcie, że mężczyzna z uporem usiłuje dostrzec w kobiecie kobietę?

Gość inka....
I z relacji, którego wynika, że jest bardziej kobiecy ... niż np. Szapołowska ... bo ta na pewno nie ma czasu gotować .... Nie wiem, ale ja nie gustuje w zniewiesciałych facetach ... :O A tak wynika z wypowiedzi ....

Oj mój kolega przez to sie strasznie zestresował , nie zaciągnął ręcznego i wjechał w mój . Strasznie mi go żal - oczywiście nie samochodu ( to do naprawienia) tylko kolegi, bo blady jak ściana był . Tylko koszt duży i teraz mam mały problem . Kyyrene dzięki 🌻... raczej mnie to doprowadzilo do śmiechu ... ostatnio mam ciagle pod wiatr :)

Gość Psedłonim
A z których wypowiedzi wynika, co?

Gość inka....
Gdzie Ty w tym stwierdzeniu dostrzegasz kobietę jako kobietę? Raczej gary w kobiecie .... A kobieta to dużo więcej ... :O Czysty niczym nie zmącony męski szowinizm ... bardzo radykalny, jak na XXI wiek ... :O