Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psełudonim

Najbardziej kobieca cecha kobieto to umiejętność gotowania

Polecane posty

Gość Psedłonim
A teraz przerwa, Kirene. Potrzeba mi na pocztę i kwity pozałatwiać. Do widzenia. :-)

kilka zajętych...na cudzym polu zawsze trawa jest bardziej zielona, nie wiesz? Czyli nie miałeś okazji przekonać sie na własnej skorze, jak te ideały funkcjonują na codzień...Nie mam więcej pytań :)

Gość nastepne pytania
kazdemu wolno marzyc :D

Gość nastepne pytania
Jakbym byla taką idealną kobietą to bym sie po prostu bała takich wymagan stawianych mi, a jakbym w czyms sie nie sprawdzila to bym uslyszala sorry ale myslalam ze jestes inna

Gość Psedłonim
Oczywiście, że byś usłyszała. Kobieta jest mistrzynią kamuflażu. Vide - maskowanie prawdziwej urody przy pomocy różnorodnej chemii i sposobów. Kobieta stawia nie na uczciwość i otwartość oraz szczerość, ale na oszukaństwo. Tyle Ci powiem.

Gość Psedłonim
Słuchaj no, Kirene, wiem, co mówię. Moim zajętym znajomym nie mam nic do zarzucenia. Owszem, znalazłoby się za to sporo komplementów pod ich adresem.

Gość następna pytania
tzn kobieta nie moze sie malować, stroic? wystarczy tylko mydło i zarzucic cos na siebie? jak u Mormonów?

Gość Psedłonim
Prawdziwa uroda nie wymaga żadnych upiększeń. Czy cudowna różna potrzebuje być szminkwana i podmalowywana?

Gość Psedłonim
Oszukiwanie mężczyzny w kwestii urody wzmiankuję nie dla samego zjawiska, ale po to, żeby ujawnić na tym przykładzie, iż istota nowoczesnej kobiety jest tak samo sztucznie wytapetowana jak jej policzki, nos, czy skóra na pośladkach. To jest smutne.

Gość następna pytania
no to pieknie, juz sobie wyobrazam jakie Ci sie podobają kobiety, niewymalowane, nieubarane :D Fakt ze jak jest brzydka to nic nie pomoze, a ładna bedzie jeszcze ładniejsza Nie ma takich kobiet ktore by wygladały lepiej bez makijazu niz z, ani w telewizji ani w zyciu

Gość Psedłonim
Właśnie, kit, politura i glancpapier. Nic dodać. :-( Tylko że kobieta nie jest meblem.

Gość Psedłonim
Słucham Cię, Samiczko? Jest fałsz w tym, co napisałem?

Gość następna pytania
ciekawe, jak zobaczysz taką zupelnie nie podmalowaną i nie ubraną kobietę to nawet się nią nie zainteresujesz bo stwierdzisz ze jest nieciekawa, dziwne zeby mezczyzna docenial kobiecosc w kuchni a nie w wyglądzie

Gość Psedłonim
A dlaczego, Następne pytania, sprowadzasz kobiecość jedynie do makijażu i kuchni? Przypomnij sobie moją listę...

Gość Psedłonim
P. Justynaaaa, Ty sądzisz, że to rozchwianie emocjonalne wynikające z mojego stanu?

Gość Psedłonim
Samico? A Ty masz choć lekką ochotę, żebym Ciebie poszukał i znalazł w końcu?

Gość Ju.........
Psełdonimie, nier sądzę. Ale w razie czego masz wymówkę.:P Uciekam na weekend. Do widzenia.🖐️

ale sie usmiałam z tego tematu normalnie nie moge ;) jesli kiedys zamieszkam z jakimś facetem to tylko takim który bedzie umiał dobrze gotować a juz na pewno nie będzie tego oczekiwał odemnie ...

Gość ta mężczizna
A Ty, monia08, co Ty zaoferujesz w związku Twojemu mężczyźnie?

Gość ta mężczizna
Do widzenia, sympatyczna p. Justynooo. :-)

Psełdonim nie chce zebys mnie odszukał. Ty szukasz dla samego szukanie, nie po to by znaleźć,a ja nie chce byc jedną z wielu,ja chce byc jedyna...wiem za duzo bajek sie naoglądałam:)

co zaoferuje ? a co uwazasz ze bez umiejetnosci gotowania rozpadnie sie związek ? ... mój jeden zwiazek sie rozpadł choć gotowałam piekłam pyszny chlebek ciaseczka i wszelakie frykasy :) jak bym ci dokładnie napisała to ślinka by ci ciekla

Gość ta mężczizna
:-) Jak uważasz, Samico. Napraszać się nie będę.

Gość ta mężczizna
Ależ pisz, Monia, pisz. Chętnie i z przyjemnością sobie poczytam. ale pamiętaj, oprócz umiejętności kulinarnych, kobieta powinna potrafić zaoferować kilka innych istotnych rzeczy. :-)

Gość ta mężczizna
Jakie miłe chwile? Co znaczy wspominasz, Samico?

Gość ta mężczizna
Za czym tęsknisz, Samico? Przepraszam, ale nie rozumiem. Przed chwilą z lekceważeniem potraktowałaś moją propozycję a w tej chwili już tęsknisz? Pora by się na coś zdecydować.