Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psełudonim

Najbardziej kobieca cecha kobieto to umiejętność gotowania

Polecane posty

Gość hhhhhmmmmmmm.......
jeszcze mi w tym wszystkim brakuje żeby na Ciebie zarabiała i była na gwizdniecie

Gość Psedłonim
Miło mi, Hmmmm, że moje myślenie uważasz za idealistyczne. Dziękuję. Widzisz, ja wyznaję zasadę, że od życia należy się człowiekowi pierwsza świeżość a nie jakiś trzeci sort. Mnie nie interesują półśrodki, półurody i półkonsekwencje. Żyć należy oddychając pełną piersią. :-)

Gość Psedłonim
Właśnie dlatego oczekuję wyedukowanej, Inka. :-) Pytania zadawane przez nie posiadającą edukacji, są dla mnie zbyt niezrozumiałe.

Gość Psedłonim
CZekaj, Hmmmm, a gdzie jest napisane, że kobieta nie może posiadać swoich wymagań względem mężczyzny? Może, zamiast na mnie napadać, siadłybyście wspólnie i zechciały popracować nad babską, szczegółową listą oczekiwań?

Gość inka....
Pewnie, że musi zarabiać ... Bo za co będzie gotować? :P Przecież skoro żąda takich obiadów, to jeśli pracuje, to na pewno jakieś 8h po czym wykłada się jak lew kanapowy ... Jeśli ma taką pracę, to ile może zarabiać? niewiele raczej ... zresztą wnioskuje też po stanie umysłowym ....

Gość hhhhhmmmmmmm.......
idealnych facetów nie ma ja bynajmniej nie spotkałam, ale wiem że jak sie czeka na ideał to się można nie doczekać, szczególnie w dzisiejszych czasach ja chyba jestem starej daty i oczekuje po prostu kogoś do tańca i do różańca z którym sie będę czuła swobodnie

Gość inka....
"Pytania zadawane przez nie posiadającą edukacji, są dla mnie zbyt niezrozumiałe." Jeszcze raz przeczytaj sobie te elokwetne zdanie ... hahahahaha ... I wytłumacz mi co znaczy posiadać edukację? :P

Gość Psedłonim
Proszę bardzo - minimum trzy dyplomy renomowanego uniwerystetu.

Gość Psedłonim
Skoro tak, Hmmm, to może lepiej zwiąż się z kobietą. Ponoć żaden facet nie zrozumie drugiej kobiety jak właśnie kobieta.

Gość inka....
tu Cię rozczaruję ... To posiadane wykszatłcenie ... Próbuj dalej .... :P

Gość Psedłonim
Nie mam kiedy, Inka. Pora mi na budowę.

Gość inka....
Tak, lepiej trzymaj się tej budowy ... I może tam szukaj kobiety dla siebie ....może jakieś się kręcą np.pilnują toi-toja ... :P a nie na uniwersytetach .. bo wierz, lub nie .... marne szanse .... :P

Gość hhhhhmmmmmmm.......
ciężko z tobą lepiej powiedź co ty masz do zaoferowania dla przyszłej kobiety ciekawa jestem i jeszcze zapomniałeś w tym opisie dodać o uczuciu którego nie można się nauczyć albo się do niego zmusić trzeba czuć

Gość hhhhhmmmmmmm.......
a co to pan pseudonim jakimś kierownikiem budowy jest a może inspektorem nadzoru autorskiego ???

Gość ale chodzi o gotowanie
ogolem czy o kotlety i bigos

Gość inka....
Koleżanko tak wnioskujesz na podstawie oczekiwań, czy inteligencji wypływającej z wypowiedzi? :P Ja co najwyżej sobie mogę wyobrazić go w roli pomocnika murarza ... (choć nie wiem, czy jeszcze jest ktoś taki)

Gość Psedłonim
I jednym, i drugim, Hmmmm, a nawet trzecim. :-)

Gość Psedłonim
Chodzi o umiejętność wyższej sztuki kulinarnej. :-)

Gość hhhhhmmmmmmm.......
a tym trzecim ???? chyba przepracowany jesteś i po 30-tce he he ;D

Gość Psedłonim
Kimś w rodzaju architekta, Hmmm. :-)

Gość Psedłonim
Ale zostawmy te sprawy, Hmmm. Co byś powiedziała na to, żebyśmy porzucili wobec siebie wszelkie uprzedzenia i spróbowali się zaprzyjaźnić?

Gość inka....
A to pewnie jesteś z tych co to za parę win domy ludziom budują? hmmmm ... no laski zapisują się już na kilka fakultetów, aby sprostać .... i mieć zaszczyt podawać Ci do tych win obiad ... :P

Gość Psedłonim
E, Inka, nie jesteś w kursie dzieła. Dzisiaj za kilka win, to się człowiekowi rąk z kieszeni wyjąć nie chce.

Gość hhhhhmmmmmmm.......
hmmmmmmmmmmmm......a cóż to sie stało ja nikogo nie osądzam i nikogo nie oceniam więc to nie problem to twoje życie i twój punkt widzenia

Gość inka....
Może tak się mówi ... a prawda taka, że już pewnie po tych paru winach, to już nie daje się rady ich wyciągnąć .... :P

Gość hhhhhmmmmmmm.......
inka nie masz pojęcia jaka to ciężka robota być architektem budowlańcem albo zwykłym robotnikiem, więcej biurokracji niż przyjemności ehhh życie

Gość inka....
Architektem przecież nie jest .... bo napisał "jakby"... czyli to wyklucza .... no chyba, że mówi o samowoli budowlanej ... A taki robotnik? jejku jakim on musi być zniszczonym człowiekiem ... Teraz to już tabuny doktorantek (z przynajmniej kilku dziedzin - oczywiście) ustawia się pod jego budową .... licząc, że będą mogły gotować dla niego.... :P

na końcu tęczy : musiałby sie teraz mocno postarać, żebym z tej randki zrezygnowała, ja strasznie uparta jestem :D Psedłonim, mi nie chodziło o styl pism kobiecych, tylko o to, że Ty określenia typu \"uprawa seksu\" uważasz za obraźliwe. Gdyby pisal to ktokolwiek inny, o kim wiem, że akurat ten styl uważa za ogólnie przyjęty, to nie robiłabym z tego halo. Wiesz, ja należę do osób, które trzeba chcieć obrazić, aby to się udało, jeżeli pod moim adresem pada coś, co niekoniecznie mi sie podoba, to staram się najpierw dojść do intencji, zanim sie obrażę. A że chyba troszeczkę sie znamy...Więc wiem, że była to swiadoma prowokacja z Twojej strony (mam nadzieję, że tylko prowokacja). Tylko po co? :)

Gość Psedłonim
Znaczy, Kirene, my się niby jakoś i skądś znamy?