Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malyna

Budżetówka - ile?

Polecane posty

Jest ktoś to pracuje w Ośrodku Kultury? Ile zarabiacie?

Gość Staszek Anioł
no, u mnie w Pułtusku to zarabiam 1300 ale niedługo sie podpinam pod kogoś w stolicy

To i tak lepiej. Ja pracuję niedaleko Wrocławia w dość dużej miejscowości, ale szefowa wychodzi z założenia, że dopiero po 5 latach można mieć 1300-1400 na rękę. Szok.

Gość Kawa biała i LM
Kadrowa w urzędzie 2500 netto + socjal

Gość nghgfh
pracownik administracyjny - 1329 zł brutto

U nas w urzędzie to mają nawet ponad 2 tysiaki netto na punkcie informacyjnym. Szefowa zarabia ponad 4 tysiaki, a nas traktuje na równi ze sprzątaczkami. Mimo tego, że pracuję w biurze-niedziele, święta, weekendy, wieczory.

I oczywiście od pon do pt 8-16 :D Bez ekwiwalentu za nadgodziny!

Gość utyuy
kurde to od czego to w koncu zalezy. u mnie sprzataczki zarabiaja wiecej. zawsze maja tam jakies premie czy cos...

Nie mam pojęcia. Nie rozumiem też dlaczego jestem w takiej samej grupie zaszeregowania jak sprzątaczki u mnie w ośrodku.

Gość utyuy
ja niestety tez podlegam pod pracowników obsługi.moze to zalezy od lat pracy...w sumie ja pracuje od ok.4 lat i moje wynagrodzenie wzroslo o 500 zl brutto to duzo?

W sumie to w dzisiejszych czasach nie ustala się wynagrodzenia patrząc na staż pracy. Powinno się dać taką kasę, na jaką zasługuje pracownik. Ze studiów wyniosłam jedno mądre zdanie, że wynagrodzenie jest twoją motywacją do pracy. A tu nic. W innej placówce podległej urzędowi zarabiają super, tylko u nas stara wydra musi nas tak katować. Przez dwa lata dawała mi najniższą krajową + 20% premii. Dobrze, że wzrosła ta minimalna. ;p

Gość utyuy
ja teraz pracuje za ok. 1330 zl miesiecznie i to w sumie od stycznia dopiero mi podwyzszono. zawsze pracowalam za najnizsza krajowa.w nas na paskach sprzataczki maja: wysluga lat np. 270 zl. i to jest wliczane do wynagrodzenia

Gość utyuy
ja pracuje juz ponad 4 lata i czegos takiego nie mam

Nie masz, bo wysługa lat liczy się dopiero od 5 lat i więcej. Najwięcej może być 20 lat. Tylko jak dla kogoś, ktoś kto pracuje w biurze jest na takim samym miejscu jak sprzątaczka, to nie rozumiem już... Jeszcze mi powiedziała, że od czerwca premię obetnie mi do 10%. To już przegięła. Czekam właśnie na telefon w sprawie nowej pracy. Nie będę się męczyć w tym durnym ośrodku, w którym nie ma możliwości rozwoju..