Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka_taty

PIEPRZONA SLUZBA ZDROWIA!!

Polecane posty

No chyba całkiem Cię popieprzyło. Lekarz ma zasłużyć niby na godny byt i uwarunkowane jest to stosunkiem do pacjenta? żałosne. 24 h na dobę zapieprza na dyżurach, więc ma prawo źle się czuć, ma prawo być poirytowany swoimi zarobkami i tym, że więcej swojego życia spędza w szpitalach.

Gość sciema namaxa
No chyba całkiem Cię popieprzyło. Lekarz ma zasłużyć niby na godny byt i uwarunkowane jest to stosunkiem do pacjenta? żałosne. 24 h na dobę zapieprza na dyżurach, więc ma prawo źle się czuć, ma prawo być poirytowany swoimi zarobkami i tym, że więcej swojego życia spędza w szpitalach. --to chyba ty masz jakis problem :O niby to jest moja wina, ze maja po 10 etatow i pozniej nie chce im sie nawet na mnie spojrzec?????? bo sa zmeczeni???!! pwni ze ma pawo zle sie czuc---ale chyba jasne jest ze powinien wtedy wziasc wolne a nie "wyzywac sie" na pacjentach lub leniwie wypisywac recepty.........:O:O

Gość sciema namaxa
a niby czemu lekarz nie moze "sobie zasluzyc" ???????? bo jest lekarzem??!! no sorry!!!!!!!!!!!! zaden konowal nie zasluguje na szacunek! czy jest lekarzem, czy nim nie jest :O:O:O

na wszystko narzekacie. a mnie wkurwiaja ci zjebani kierowcy autobusow ktorzy wiecznie sie spozniaja ale w ogole nie przyjezdzaja na konkretna godzine.wkurwiaja mnie na poczcie jak zlewaja czlowieka.a tez sie domagaja podwyzek a ktos tam napisal,ze 4tys to kokosy w jakim swiecie ty zyjesz.moze ja mam inne standady niz ty ale nevermind...

Gość sciema namaxa
Lekarz ma zasłużyć niby na godny byt i uwarunkowane jest to stosunkiem do pacjenta? żałosne. żałosne. ======> a niby do kogo?? do zwierzat? do mebli? moze do ściany?? chyba logiczne ze jego byt jest uwarunkowany od innego czlowieka!!! inaczej moglby sobie palcem w nosie pogrzebac. bo gdyby nie ludzie - to pracy nie mialby wcale!!! a jesli jest dobrym lekarzem-ma wiecej pacjentow i tym samym jest ceniony i szanowany. Jesli nie, to zbija kasiore na ludziach, ktorzy szukaja pomocy, bo przypadkowo do niego trafili, i wczesniej czy pozniej przekonaja sie jaki jest naprawde i kasy juz tyle nie zarobi.........

A chory kim jest według ciebie?nie człowiekiem...nie może oczekiwać współczucia,no bo nie dbał o siebie....i jak śmiał zawracać głowę nadludziom...to może do gazu z chorymi bo tylko problem stwarzają?A jeśli zachoruje ktoś z twoich bliskich i go oleją ,to nie zmienisz zdania?

samozwancza no z ust mi to wyciagasz;) na wszystko mozna narzekac.dzisiaj nie przyjechaly dwa autobusy spoznilam sie na zajecia-jak widac kierowcy tez nie szanuja swoich klientow. a co do tych 4tys to wlasnie nie jest duzo ale ktos napisal,ze to kokosy...

chodzi o to żeby każdy każdego szanował a nie psy wieszacie na lekarzach a sami względem nich jesteście nie fair. żeby tylko mi było dobrze nikt inny się nie liczy, to takie egoistyczne. Byłam chora, poważnie chora, łaziłam od lekarza do lekarza i co z tego? Pomogli mi, żyje i z tego powodu się bardzo cieszę i nie mam zamiaru na nich mścić całe życie.

Gość sciema namaxa
krolowa---widzisz to co chcesz widziec :O tylko szkoda ze skladki na nfz sa obowiazkowe..... inaczej kiepsko byloby w sluzbie zdrowia... a tobie podoba sie jak traktuja innych ludzi?? byc moze poznalas tylko lekarzy od dobrej strony - jesli tak to ogromni ci zazdroszcze!

Gość sciema namaxa
NO WLASNIE O SZACUNEK CHODZI!!!!!!!!!!!

chyba żartujesz! poznałam tych, którzy mieli mnie w dupie, którzy patrzyli tylko na swój tyłek, poznałam takich którzy wszystko bagatelizowali, ale poznałam też cudownych lekarzy, którzy pomogli mi i to bardzo. Uogólniać jest prosto, ale czy to fair?

Gość sciema namaxa
no raczej. rodzice dobrze mnie wychowali :) no tak, ale jak idziesz do sklepu i placisz za bulki to dostajesz te bulki. Jak idziesz do lekarza (np. prywatnie) to tez oczekujesz ze sie toba zajmie ----> w tym przypadku to jest dla mnie jak "transakcja". Nie wchodze do lekarza (prywatnego) bez placenia----bo nawet mnie nie wpusci za darmo.... zgadza sie?? mowisz, tak jakbym za nic oczekiwala czego....:O

ab jestes jakas sfrustorwna babka. pretensje nie do nas.masz problem to idz do dyrektora szpitala i tam sie wyzywaj a nie generalizuj mowiac ze wszyscy sa tacy sami.a kim ty jestes z zawodu

Dlatego mieszkam za granica... I z dala od Polski! Wakacje czy swieta moga byc, ale zycie? Nigdy! Nawet prywatnie nigdy nie mialam ani ja, ani moje dziecko takiej opieki medycznej jaka tutaj zapewniaja.

Tak jestem sfrustrowana po tym jak zignorowano poważną skądinąd chorobę córki,jak w kolejnych gabinetach zbywano nas głupimi żarcikami i odsyłano z kwitkiem,jak winni tego faktu nie mieli dość odwagi i kultury by powiedzieć zwykłe przepraszam!!!!!!

Sądzicie,że mając 17 lat czas do piachu,bo przecież jak można zawracać głowę swoją niedyspozycją ludziom zajętym 24 godziny na dobę.Skargę złożyłam,ale jak znam życie winni wykręcą się sianem!

Gość sciema namaxa
krolowa---skoro twoja chorobe rowniez zbagatelizowano, to uwazasz ze dobrze zrobili?? ze takim ludziom nalezy sie podwyzka itp., ze mozesz ich tlumaczyc tym, ze pracuja po 24 h na 10 etatach:O a moze po prostu podoba ci sie takie traktowanie???