Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krawatka_mała

wakacyjne staranka

Polecane posty

Gość Eivee
nie mogę wyjśc wcześniej. a dziewczynę akceptuję, tak jak wszystkie głupie pomysły mojego syna, a potem próbuję mu wytłumaczyć na spokojnie, że źle robi ;) i że ma jeszcze czas ;)

Gość Eivee
taaaa... ja będę teściową wredną jak moja matka :P chociaz na moją teściową nie mogę narzekać i złego słowa na nią nie mogę powiedzieć. Oby tak było zawsze ;)

no ja na moja tesciową też nie narzekam - a Ty bądź dobrą :-) mialaś z nim rozmowę na temat sexu?? nie wiem czy to juz tzreba czy poxniej :P

jak odpowiesz rewelacyjnie na pytanka i zdasz test to syn Ci pewnie powie - no jak to mamo nie umiesz się zabezpieczyć?? :P

Gość Eivee
:(:(:( Dzień mamy świętowałam pojedyńczo 😭 a dziś brzuch od rana nieźle daje mi się we znaki :O

czesc dziabong...:) jak tam ida staranka?? widze ze ten nasz topic to tak troche klawo sie rozwija...:/

Gość Eivee
u mnie dalej cisza, a brzuch pobolewa. Może ja mam jakieś schizy, ale nie boli tak jak zwykle..... Dziś zrobię chyba drugi test. Poczytałam właśnie o objawach wczesnej ciązy i chyba nie wszystko jeszcze stracone. Dziewczyny piszą często o bólu brzucha jak przed okresem, a potem okazuje się, że to jednak ciąża. Oby.......

eivee...no pewnie ze jeszcze nic straconego...zrob sobie jutro z samego rana test tak bedzie najlepiej...albo idz na bete...trzymam za Ciebie mocno kciuki...:) a gdzie reszta lasek co sie z wami dzieje??

ja na razie nie mam płodnych nastepne w przyszlym miesiacu ;-)

ja zagladam :-) dostałam okres - jak dobrze pójdzie to od teraz zaczynamy staranka :-)

czesc dziewczyny... no troche pusto...ale zawsze mozna to nadrobic... ja juz zaczelam staranka...ciekawe co z nich wyjdzie... kasiula te filmiki na youtube sa swietne...

melduje się:) U mnie narazie szał przedślubny, staranka muszą jeszcze poczekać :) Musze lecieć na zakupy i nie wiem w co sie ubrać, bo na termometrze już jest 28 stopni. Uffff

Gość eiveee
no to ja tez sie odezwę ;) Okresidło dostałam, juz nawet się skończył i kolejny raz będziemy próbować.

Gość eiveee
Dziabong a jak wyszło Ci TSH?

czesc laski... co tam u was lychac?? ja mam nadzieje ze nie dostane @...powinnam dostac za 4 dni mam nadzieje ze bedzie sie spozniac i spozniac tak z 9 miesiecy:) buzka...

czesc dziewczyny... ale tu pustki...nikt nic nie pisze... do mnie w sobote przyszla @:(:(:(:( a juz myslalam ze moze tym razem sie uda...:( no nic trzeba zaczac od nowa staranka...:/

:-) głowa do góry :-) rozluznij sie, weź to na spokój...jak sie zbliza dobre dni - zróbcie sobie romantyczna kolacje szampana i do dzieła..