Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krawatka_mała

wakacyjne staranka

Polecane posty

staram sie juz o tym wogole nie myslec... z kolacja to dobry pomysl ale to nie wypali u mnie bo nie mieszkamy sami tylko z moimi rodzicami...ale juz nie dlugo urlop i zamierzam wyjechac nad morze na kilka dnitakze moze wtedy cos sie uda...ah...ale ylabym szczesliwa... dzis sie tak tragicznie czuje...:(juz drugi dzien mam taki...glowa mi peka...i wogole nie wiem co ja dzis w pracy robie...chyba pojde na jakies zwolnienie odpoczac...

ach dziabong moja mama jest pielegniarka wczoraj mi dala dozylnie jakis przeciwbolowy ale dypa nie pomoglo...jak jutro tez bedzie mnie bolec to poprostu pojde na zwolnienie...i moze lekarz wysle mnie na jakies badania...

która czesc glowy??? miałam to samo - WYPIJ CZARNA KAWE fusiasta ja wyłam z bolu głowy nic ie pomagało i kawy sie napiłam cisnienie do dypy jest

dziabongu kochany to nie pomaga...ja dlatego sie martwie bo nic mi nie pomaga...nie wiem co to jest...

hej hej...dzis czuje sie o wiele lepiej...glowa przestala bolec...a jeszcze narzeczony zaprosil mnie na kolacje po pracy:) normalnie jestem taka szczesliwa...:D

Cześć:) mogę się do Was przyłączyć? w lipcu zamierzam zacząć starać się o dzidzię:)

ja również chcę dołączyć, zostało mi do zrobienia jeszcze badanie ginekologiczne cytologia a potem zaczynam jestem też w trakcie leczenia zębów biorę kwas foliowy ponad pół roku

Hej - ja tak na serio miałam od tego okresu a raczej po nim zaczac staranka - powiem tak troszke sie nam pokomplikowało - ale staranka zaczniemy - na razie czekam na ten @ hmm ma byc dzis - zobaczymy :-)

Gość eiveeee
Ja odpuszczam starania .............co ma byc to będzie...... kolejny raz nie udało się, a te starania kontrolowane nie są na moje zdrowie ;) teraz po tych wszytskich hormonach wyglądam jak i zaczynam pracować nad pozbyciem się kg. 🖐️

Gość eiveeee
Ja odpuszczam starania .............co ma byc to będzie...... kolejny raz nie udało się, a te starania kontrolowane nie są na moje zdrowie ;) teraz po tych wszytskich hormonach wyglądam jak i zaczynam pracować nad pozbyciem się kg. 🖐️

no @ nie ma - jest czwartek miał byc we wtorek - ale ja nie mam nadziei ja wiem ze po prostu sie spoźnia - jak mialam płodne nie bylo męża - a kochanka \"wtedy nie przyjmowałam\" :-) eiveee ja jestem juz tyle czasu na hormonach tarczycy - kg sie nie da zgubic - ja nie potrafie :-(

hej dziewczyny sorki ze sie przez dluzszy czas nie odzywalam ale bylam na urlopie...ach bylo tak super ze nie chcialo mi sie wracac...oczywiscie staranka byly ale powiem wam szczerze ze nawet nie myslalam o tym zeby zajsc w ciaze...:) tak czy siak i tak dostalam wstretna @ w niedziele 13...:/ale co tam dalej bede probowac... dziabong co ty mi wyslalas??jakby co to wyslij jeszcze raz... pozdrawiam was laseczki...buziaki...:*

malutka wysłałam @ ale mi wrócił.,, nie wiem czemu... jade na urlop - staranka zaczynamy :-) wracam na poczatku sierpnia @ - przyszedł....

aha... meil jest dobry tak wiec nie wiem czemu dostalas zwrota...??ja bylam teraz caly weekend nad morzem troszke sie opalilam...ach... a jutro ide do lekarza bo cos od pewnego czasu mnie dusi w klatce piersiowej...i musze to wyjasnic...:/ wrrrr...nienawidze chodzic do lekarza...

widze że coś nam topik umiera, mam nadzieję że to przejściowe :) my już miesiąc starań mamy za sobą, teraz czekam na okres, ciekawe czy przyjdzie? mam nadzieje że nie :):)

ja nadal sie staram...chociaz w tym miesiacu jakos tak dziwnie szybko dostalam miesiaczke...(tydzien za szybko) i tak sie caly czas zastanawiam czym moglo to byc spowodowane... pozdrawiam dziewczyny...:)

to super flavia... widze ze jest nas juz troche wiecej...:) dziabong co tam się z toba dzieje??jak tam staranka??