Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama śpioszka

Śpioch

Polecane posty

Gość mama śpioszka

Mój 2 letni syn jest strasznymmmm śpiochem. W dzień zdarza mu się zdrzemnąć z godzinkę. Wieczorem kładzie sie o 21.00 i śpi MINIMUM do 10.00 rano. Dziś wstał 10.45 i dopiero się "odmula" nad śniadaniem. U nas w rodzinie nikt nie śpi tak długo. Do 9.00 to max. I zastanawiam się czy to zdrowe i normalne. Czy są tu mamy jakiś śpioszków?

Gość zamiast sie cieszyc to ty
narzekasz ja od ponad 3 lat wstaje dzien w dzien o 6 a ide spac po 24. Tez bym tak chciala zeby malenstwo tyle spalo co twoje ale niestety nie chce:) Spróbuj klaśc go wczesniej mój maly idzie spac zaraz po bajce czyli ok 19,30 a wstaje o 6 z tym ze on nawet jak kladl sie po 22 to i tak wstawal o 6 wiec wole jak pojdzie spac wczesniej wtedy mam wiecej czasu dla siebie.

Gość oooooooooooooooooooooooo
scenariusz ten sam,lat 3:)

Ale Tobie zazdroszczę :D Mój z drzemkę w dzień pożegnał się jak miał 1,5 roku. Zawsze wstaje ok. 6.

Gość mama śpioszka
Ja sie cieszę bo wstaję wyspana o 8.00 lub 8.30. Na spokojnie, pójdę się wykapię. Zjem śniadanie, wypiję kawe. Poczytam gazetę. Ogarnę mieszkanie. Posiedzę na Kafeterii. I dopiero o 10.00-11.00 Panicz się budzi. :) Tylko zmartwiło mnie bo komu nie powiem to nie wierzy i mówi, że u dziecko to nienormalne. I może przydałoby sie to skonsultować z lekarzem. :O Co do wieczora. To o 19.00 jest dobranocka. O 19.30 kapiel. O 20.00 kolacja. I Mały lezy z tatusiem na kanapie i ogladaja film aż w końcu Mały zaśnie. Zazwyczaj przed 21.00 juz śpi.

Gość zamiast sie cieszyc to ty
jak ninormalne??? To całkiem normalne - widocznie twój syn potrzebuje tyle snu i już. To ze inne dzieci budzą sie w nocy po trzy razy czy ze spia 8 godz to nie znaczy ze twoje tez ma tak robic - kazde dziecko jest inne i piko lekarz nic zlego nie mowi to nic zlego sie nie dzieje.

mi sie wydaje ze 13 godz snu dlA 2 LATKA to nie ejst duzo. Moja 2 lata konczy za 3 meisiace i spi 1,5-2,5 godz. w dzien (bardzoi zadko sie nie kladzie ale widac ze jest bardzo wtedy zmeczona) i wieczorem spi od 20 do 7-7.30 rano. Czyli spi jeszcze wiecej:) Ja tylko kladlabym go wczesniej spac bo potem bedzie problem ze wstawaniem do przedszkola;)

moja 2latka w dzien spi ok 2godzin(w poludnie),wieczorem idzie spac o 20 i spi do ok 8rano.(w zime szla spac o 19 i tez spala do ok 8 )