Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aw81

Od kiedy leżaczek bujaczek?

Polecane posty

Od kiedy uzywacie czy uzywalyscie lezaczka bujaczka...? Kto za, kto przeciw...?

ja nie mam,nie uzywalam,obylo sie bez :) pewnie zalezy od dziecka(jak ze wszystkim) jak mialam cos zrobic,to mala lezala u siebie w lozeczku i "bawila sie" .

u nas od razu jak kupilismy,czyli jak miala ok 2 miesiace...bardzo przydatna rzecz i bardzo praktyczna....na lezoco bawila sie zabawkami,a ja moglam ja zabrac do kuchni i miec \"na oku\":) teraz po prostu podwyzszam oparcie:)

ja nie mialąm... tzn mialam ale byl do d... bo pasy wchodzily dziecku na oczy i uszy... ktos wogóle nie myslal jak to robil... kolysalam malą w foteliku smaochodowym karmilam w foteliku nosilam w foteliku... od samego poczatku. Teraz napewno kupie lezaczek.

ja mam lezaczek bujaczek z fischer price i sprawdza sie rewelacuyjnie...mala bardzo lubi w nim lezec,karmie ja w nim i czasem usypiam:) potem sie go przerabia na fotelik jak dziecko podrosnie,wiec sie tez przyda:)

Gość tośka24
ja mam bright starts i też bardzo sobie chwalę Michał lubi w nim się bawić usypiać a teraz też używam do karmienia, ale zaczęłam użyać dopiero po 2mies bo bałam się o kręgosłup mimo że ma pozycję leżącą to wyginało mi się dziecko w łódkę z resztą lekarka odradzała

no wlasnie balam sie o to wyginanie kregoslupa w łódkę. Moj synek ma 7/8 tyg, myslicie ze juz bezpiecznie moze sobie w nim lezec...? oczywiscie nie non stop, no ale tak powiedzmy 2-3 godz bez rpzerwy ..? I jakie polecacie ejszcze bujaczki..?

Gość tośka24
ja podkładałam ręcznik

mysle ze jak ma juz 2 miesiace to juz mozesz...mozesz tez wlasnie podlozyc recznik lub jakis kocyk:) ja mam ten co w linku i naprawde super sie sprawdza:)POLECAM GORACO

a ja kladlam na tej czesci oparcia i bylo ok, lub podkladalam kocyk :D