Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ill_

Jak myślicie, kobiety

Polecane posty

Mam jeszcze cały karton Calgonitu do zmywarki i zastanawiam się, czy go nie użyć w innym celu... od jakiegoś czasu walczę z przyziemną (tak, tak) sprawą kamienia w, ekhm, toalecie. Nic nie pomaga i wpadłam na genialny pomysł - skoro tabletki odkamieniają zmywarkę, to kibelek też, czemu nie? A może lepiej dodać odkamieniacz do czajników? Dobra, to głupi temat, ale jak mi się zdarzy raz na rok założyć nowy to właśnie o takiej fabule ;)

Gość 4.
i jak chcesz go użyć w kiblu ? :) heheh bo ja też miałam kiedyś taki pomysł ale zrezygnmowałam. wsypiesz go i co dalej ?:D

Myślałam, żeby wrzucić kostkę albo dwie (na początek jedną) i zostawić na jakąś godzinę, może przez ten czas to wyżre. Kamień mam do tego miejsca, gdzie stoi woda.

Gość 4.
No nie jest to mega głupi pomysł :D chyba tez tak zrobię . tylko nie wiem czy w tej zimnej wodzie on się tak bez problemu rozpuści ? :O ja sie boje tego, ze jak sie rozpuści to po prostu będzie 'stał' na tej wodzie i nic nie wyżre

O tym nie pomyślałam. Chyba wrzucę kostkę do wrzątku do miski, rozpuści się i wtedy wleję to do kibelka :P

Gość 4.
O to ja też ciekawe co z tego wyjdzie :D