Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandrunia25

Jaki prezent dla dziecka?

Polecane posty

Gość Sandrunia25

Moja przyjaciółka paręd ni urodziła. Wybieram się do niej i nie wiem co można kupić mełemu dziecku. Zaznacze,że to chłopczyk :) kupiłam już jakiś czas temu 2 pary body, skarpetki i grzechotkę. Ale uważam,że to troszkę za mało. Co mogę jeszcze dokupić?

jak chcesz coś jeszcze to może kwiaty dla mamy 🌻 albo album maleństwa taki do wypełniania, dopisywania?

Pieluchy i husteczki do pupy zawsze cieszą :D Pomyśl również o mini upominku dla mamy,

Gość Sandrunia25
Tak, tak dla niej też już mam upominek :) tak własnie zastanawiałam sie nad jakimś kosmetykiem dla malucha, papmersami i husteczkami. Tego nigdy za wiele. :)

Gość tośka24
może być np jakiś dresik w rozmiarze 62 wtedy będziesz miała pewność że będzie ok

Gość Sandrunia25
Ślicza ta księga. Pomyślę o takiej :)

Gość bezpiecznie
i bardzo praktycznie - pampersy, kosmetyki niekoniecznie i chusteczki tez niekoniecznie - ja dostałam kiedys czteopak bambino, ale okazalo sie mały ma uczulenie :) wiec pieluchy najfajniej bylo dostawac - jakby nie patrzec praktyczne i nigdy ich za wiele :)

Gość a jaki
masz prezencik dla mamusi??:) sama wybieram się do koleżanki,ktora urodziła na pocz.maja:D dla synka mam "wyprawkę",kaczuszki do kąpieli i coś na "słodko",dokupię jeszcze skarpeteczki i chusteczki:) a co dla mamy??

moja mala tez w prezencie dostawała ciuszki i pampersiaki. Widziałam tez kosz zrobiony w ktrym byly pampersy jakies ubranka zabawkka krem oliwka herbatka od 1 m-ca bardzo pomysłowe

Gość Sandrunia25
A dla mamy mam dużą bombonierę :D a mąż da kwiaty.

Gość upsa
bomboniera :O jesli karmi piersia to nie zje czekoladek a bedzie ja kusic

mogę CI powiedzieć co ja dostałam :) od mojego Braciszka (chłop po 30) piękny bukiet warzywny z marchwi kopru i liści sałaty itp :) do tego książke - instrukcja obsługi Twoje Nowe Dziecko model 1001B chłopiec :) a od Bratowej ubranko dla mojego Synka a od ich Synka własnoręcznie zrobiony "bilet na spacer" - i ch nr telefonu - Michałek - ich synek lat 8 obiecał że On weźmie mojego Synka na męski spacer (noo razem z Bratową) abym ja mogła troszkę odpocząć - i jak Jaś miał miesiąc to wzieli mi synka na spacer :) i po 2 latach to mi najbardziej zapadło w pamięć niż inne prazenty jak ubranka, chusteczki itp..

Gość Sandrunia25
Może jednak zamienie bombonierke na jakiś poradnik :) tyle tego teraz jest w księgarniach.