Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ancoreea

Czy warto walczyc o milosc?

Polecane posty

Gość ancoreea

Ja kiedys stracilam kogos przez wlasna glupote. Jednak honor nie pozwalal mi sie odezwac do niego przez kilka tygodni. Po 2 miesiacach napisalam do niego i kiedy spotkalismy sie, tak mocno, tak mocno mnie przytuli, ze zrozumialam ze czekal na ten gest.... bylismy potem jeszcze ze soba 4 cale lata. Rozpadlo sie ale nie zaluje, to byl najpiekniejszy okres w moim zyciu...

Gość chyba warto walczyc o
milosc:) o kazda milosc. :)

Gość werda
ja zraniłam, zwalczyłam mi przegrałam. ale walki swej nie załuję! choć może inaczej powinnam to rozegrać.... :(

Gość nie wróci nikt
"bylismy potem jeszcze ze soba 4 cale lata. Rozpadlo sie" --->> szkoda czasu skoro się rozpadło, tych lat juz ci nikt nie wróci :-(

Gość ancoreea
gdybym wtedy pierwsza nie wyciagnela reki to bym zalowala do konca zycia!!! To ja zrobilam blad. Zerwalam z nim w ciagu miesiaca 3 razy z malych jego przewinien. On nie wytrzymal i odszedl. Ja glupia czekalam az on do mnie zadzwoni i zrozumialam, ze to Ja powinnam mu udowodnic, ze mi zalezy, ze zmienilam. Gdy zobaczylismy sie i tak mocno mnie przytulil uzmyslowilam sobie, ze on tak naprawde na to czekal!! To niewazne ze rozpadl sie zwiazek, gdybym nie sprobowala to bym cale zycie plula sobie w twarz

Gość ancoreea
szkoda czasu? nigdy nie masz pewnosci czy twoj zwiazek sie nie skonczy ..... ja go tak bardzo kochalam i nie moglam go stracic a co bylo pozniej to juz inna historia