Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak jest

Czemu wszystkie podklady sa takie ciemne ? Nie ma nic dla blondynek z jasna cera

Polecane posty

Gość czemu tak jest

Mam wielki problem :( Nie moge znalezc podkladu w jasniutkich kolorach...Sa same ciemne...Nawet jak mi sie wydaje ze juz taki znalazlam to w domu po nalozeniu jest bardzo ciemny i odznacza sie od szyi...Kobietki z jasna karnacja>>>jakiego podkladu uzywacie ? Jakiej firmy i jaki kolor ? Bo ja juz naprade nie wiem jaki wybrac...:( Dodam ze jestem blondynka i mam jasna cere ale nie porcelanowa...

Gość cinna
Hej Ja też miałam taki problem ale znalazłam odpowiedni - Max Factor Lasting Performance 100 - fair. To najjaśniejszy jaki spotkałam.

Gość czemu tak jest
mialam lasting nr 101 ivory beige alee byl strasznie ciemny...a ten nr 100 to jaki to jest odcien ? Tylko zeby nie byl trupoblady :D

jeśli przy okazji ma być kryjący to polecam dermacol do dostania na allegro, nie kieruj się za bardzo kolorami pokazanymi na paletach na aukcjach, ja kupiłam kiedyśtam \"do bardzo jasne karnacji\" ale nie wiem który numer, bo na zdjęciach właśnie wyglądał na \"normalny\" kolor taki ani jasny ani ciemny, ale jak się okazało - był naprawdę baaardzo jasny. Musiałabyś dopytać się sprzedawcy, żeby Ci doradził. Tylko uwaga bo te podkłady naprawdę mocno kryją.