Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jumbalalajka

Karoten w tabletkach. działa?

Polecane posty

Gość tak oczywiście
ale to zależy pewnie jakiej firmy z pharma nord jest dobry, ale drogi puritan's pride - też godny polecenia najlepiej przyjmować go naturalnie, czyli jeść dużo pomidorów,truskawek, zielonych , no i oczywiście marchewki :)

ja w rossmanie dzis widzialam taki z promocji ( karoten+ wit E) ale jak mowicie ze tylko drogi jest dobry to nie kupie tego z rossmana

Gość cati82
wiecie co ja lykam skrzyp polny na wlosy, ale tez b-karoten i mnie skora swedzi.. na nogach szczegolnie, po przyjeciu tabl za jakis czas. Kurcze mysle ze to z beta karotenu, a przyjmuje zgodnie z zaleceniami.Firma : natur caps 90 tabl. w calym opakowaniu.

a wiecie, że syntetycznego karotenu nie można przyjmować jak się pali papierosy?

Gość niebieskooookaa22
a czemu nie mozna gdy sie pali? :)

Gość raczek...
bo zwieksza do 50% raka pluc ... i inne brzydkie dolegliwosci dlatego ja rzucilam nie pale juz 7 dni:)

Gość blackcat
mi beta karoten nie pomógł wogóle...

Gość carrotka
Jestem naturalna blondynką,2 lata temu postawiłam na brąz... Przefarbowałam włosy,jadłam ogromne ilości marchwii pod każdą postacią,z czasem zaczęłam brać beta-karoten (Beta-sun ok. 21 zł w aptece) i od czasu do czasu ( z okazji jakiegoś wyjścia) odwiedzałam solarium. Koleżanki mojej babci,którym pokazywała moje zdjęcie podsumowały krótko :P Oczywiście im droższe tabletki i większa zawartośc beta-karotenu tym lepszy efekt... Ale trzeba wtedy odstawić wszystkie inne witaminy z witamina A w składzie (nadmiar szkodzi na watrobę) i w zadnym wypadku nie przyjmować CHROMU-w połączeniu z beta-karotenem działa rakotwórczo!!!

Gość niebieskoooookaa22
thx dziewczyny ;) i 3mam kciuki za nie palenie swoją drogą ciekawe, tlyko napewno 99% i tak nie wziełoby tego na poważnie... o_O

Gość carrotka
*cos ucięło mi fragment postu... "Podsumowały krótko-JAK AZJATKA :P"

Gość cati82
Kurcze a ja z tydzien bralam chrom i beta karoten... Ale juz wczoraj odstawilam beta caroten bo mnie swedzila skora.. Lykam chrom bo mam wilczy apetyt.. ciagle jem .

Gość nibieskooookaa22
chrom ma chamowac apetyt na słodycze pij duzo wody, przed posiłkiem tez, herbaty zielone, czerwone, jakioes suchary chrup, cos co zapelni zoładek, warzywa, owoce,

Gość nibieskooookaa22
+ hamowac, znaczy sie :P