Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elisabethtailer

CHCE SCHUDNAC!!!!! POTRZEBUJE DIETY!!!! POMOCYY!! BLAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Kupuje swieze warzywa i z nich gotuje zupki. Przepisy sa w linku z ksiazka, ktory podalam wyzej.

Gość nocna maraaa
widzę że radio Maryja wszędzie zapuszcza swoje macki....

Gość hahahahaha radio maryja
hehehehehehehe

Przeczytalam wszystko :P tzn tylko to co chcialam wiedziec :D i chyba jeszcze musze do jutra przemyslec, bo nie wiem czy sobie poradze i czy nie wplynie to na moje zdrowie :| :(

Własnie wrocilam z zakupow :) Kupilam to co potrzeba ;) dzis konkretnie przegielam :D zjadlam ZA DUZO! :( no ale coz czasu nie cofne ;D jeszcze pozniej pocwicze troche :) juz nie moge doczekac sie jutra :D

Boje sie troche ze bedzie to kolejna dieta tylko na pare dni ;/ , Jakos nie moge znalezc w sobie tej optymistycznej mysli , ciezko jest .. No ale coz.. czasu cofnac sie nie da :D dam rade :( a widze ze nikt tu oprocz mnie juz dlugo tu nie zagladal :P Najgorzej jest w pracy,pracuje w przedszkolu i kiedy rozdajemy posilki dzieciom mam takiego smaka na te posilki ze ahh :D jutro po pracy sie odezwe, powiem co i jak. Mam nadzieje ze ktos tu wpadnie do tego czasu :) Pozdrawiam :*

Gość weroniczkavera
Nie boj sie, dasz rade :) ja tez zaczynam od jutra :) ale jakos jestem fajnie i optymistycznie nastawiona :D Ja przechodze na diete 1000kcal :P wiec jem wszystko tyle zebym sie zmiescila w tych kilogramach :P pozno sie zrobilo, milej pracy jutro ci zycze :) i do juterka papapa caluje

Gość Ale.........
jestescie glupie baby, norweskie atkinsy dzikie wężę, a tak naprawdę wam wszystko w dupe wejdzie i taka jest prawda! bedziecie chude ale brzydkie od jajek i samych grejpfrutow!!!!!!!! takie diety sa niezdrowe na nerki watrobe itd nie lepiej sobie wybrac diete na ktorej serio wytrzymacie??? dla niektorych 600kcal to norma, ale to glupota rownowazaca sie z tymi na gorze dietami ja sadze ze 1500kcal lub montignaca dla chetnych sa rewelacyjne!!! A nawet jak ktos chce 1kg na miesiac 1800 no i co troche pocwiczyc poskakac na rowerze zad przewieźć to tak trudno????????? czy leżeć plackiem w domu i wpierdzielać jajka najpierw sie zastanowcie czy warto niszczyc sobie zdrowie dla diet ktore i tak wam nie pomogą i zaszkodzą czy zrobić coś raz a dobrze????

Gość Anetka818
MŻ i RD I Efekty są murowane, ja jem śniadanie, drugie śniadanie i obiad (mały) Zero Słodyczy, Woda, Czerwona Herbata, Biegam, Skakanka, Hantle, Gimastyka, Taniec, Brzuszki ;)) Efekty Murowane :)

wlasnie wcinam ugotowany kalafior :P szkoda tylko ze bez bulki tartej :D do tego mam grejfruta & mus z jablek :D narazie idzie mi ok :D

elisabethtailer napewno Ci sie uda, tylko musisz w to wierzyc. Dieta ma na celu oczyszczenie organizmu z chorych tkanek i przygotowanie do zdrowego trybu zycia, Bedac na tej diecie, uswiadomisz sobie, ze mozesz zyc bez slodyczy, tlustych rzeczy czy przekasek, ktorymi zajadamy sie glownie pod wplywem reklam telewizyjnych.

Elizabethtailer szkoda ze nie wybrałysmy tej samej dietki:-( Fajnie byłoby trzymac sie razem pozdrawiam

Dziekuje za wsparcie :) do Wilczyca28 ; a ty skonczylas juz ta warzywno owocowa dietke? :P jak tak to pisz rezultaty i efekty :D do fiona20 ; no szkoda , szkoda ale zawsze mozemy pisac tu razem o swoich efektach i cieszyc sie wspolnie :) Trzymam za Ciebie kciuki :) Pozdrawiam Was :*

elisabethtailer jestem w trakcie 4 tygodnia diety, do tej pory zgubilam 10 kg i mam sie swietnie:)

a widziałas topic "wasze ulubione_przed i po"?? jak u mnie dieta nie poskutkuje to przechodze na mż po prostu:-)

Widzialam, widzialam :) niezle efekty!! Ide pocwiczyc troche , szczerze mowiac to jestem tak zmeczona ze nie mam juz ochoty na nic :D ale nie moge sobie podarowac, pojde przekasic jeszcze pare rzodkiewek bo czuje lekki glod :P :D

ahh jestem tak zmeczona ze juz nie mam sily na jakiekolwiek cwiczenia :( Na szczescie od poniedzialku mam tydzien wolnego, wiec bede cwiczyc jak najwiecej sie da :D Nom, a teraz ide spac :D do jutra :),

Powinnam Wam o czyms powiedziec :P :D tak wiec nie stostuje sie juz do diety warzywno owocowej :( ale nie, nie ..oczywiscie jem duzo owocow i warzyw, ale staram sie takze zjesc kromke ciemnego chleba z czyms delikatnym rano.. jestem na diecie juz od tygodnia, na poczatku jadlam jakies 1200kcal dziennie :P teraz bede starac sie 800-1000kcal i cwiczenia, i powiem Wam ze juz po tym tygodniu widac efekty :) moje ulubione spodnie zrobily sie luzniejsze. ;) oby tak dalej.. Najbardziej zalezy mi na brzuchu ;// jest straszny :( probowalam robic juz te cwiczenia 6 weidera ale narazie strasznie ciezko mi z tym idzie, wiec najpierw pobede na brzuszkach a jak sie juz rozkrece troszke to zobacze co bedzie z tym 6 weidera :) no, a jak tam Wam idzie ?:)

a ja mam pierwszy dzien za soba, wogole nie czuje głodu, i jak na razie ok.wpadłam zeby cie odwiedzic i wesprzec we wcinaniu warzywek a tu ....widze ze zrezygnowałas,moze to i lepiej dla ciebie , tzn zdrowiej trzymaj sie

wrrrrrr :o Obiadzik w moim domu dzis jest wprostu wysmienity :( a ja nie moge tknac ani kawalka :( dzis na obiad zjadlam ; kawalek gotowanego miesa z gotowanym kalafiorem i got.marchewkami :P Mam tydzien urlopu i na dodatek zlapalo mnie przeziebienie :( ehh ale koniec tego narzekania, jutro nadchodzi termin wazenia sie! jak nic nie schudne to sie juz komplenie zalamie :D ahh :o

widze ze juz naprawde nikt tu nie zaglada!!! :( no ale coz jak nikt nic nadal nie dopisze to bede pisac `sama dla siebie` :D z moim gardlem jest coraz gorzej :( wczoraj najadlam sie tabletek i myslalam ze dzis bedzie lepiej natomiast jak dzis rano wstalam to myslalam ze umre zaraz :P sniadania jeszcze nie zjadlam , zaraz pojde sobie cos zrobic :P :o