Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanyyyy mennn

moja dziewczyna przyznala sie ze miala 8 facetow w ciagu roku.....

Polecane posty

Gość zalamanyyyy mennn

co ja mam o niej myslec ??:o

Gość zapomnij i tak się nie odezwie
ze jest puszczalska

Gość zimno mi
Ze ma dziewczyna powodzenie

Gość 7 kobiet w ciagu roku
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3748989 i gdzie tu sprawiedliwosc? ja załozyłam topik w którym nikt tak nie oczerniał mojego faceta mimo to ze miał 7 kobiet w ciagu roku!!!

Gość eseses amica
nic faceci dają dupy na prawo i lewo a jakos nikt ich nie potepia

Gość ale co
z wszystkimi spala? to zależy ja miałam w ciągu roku z 6 ale z żadnym nie spałam tylko spotykalam sie ale po czasie jak sie nie zakochałam to wiedzialam ze to nie to i szukalam dalej potem już mialam dość i odpuściłam i dopiero wtedy spotkałam mojego obecnego którego pokochalam od pierwszego wejrzenia

Gość zalamanyyyy mennn
ona spał z nimi :o

Gość Eno eno
No i co z tego? Spotykasz się z nią czy wyimaginowaną cnotką niewydymką? Spodobała ci się ona, więc nie rozumiem twojego pytania. Czy to ma dla ciebie takie znaczenie? Jeśli tak to odejdź. Jeśli nie, to po co pytasz? Chcesz żeby ją tu pogłaskano po główce czy żeby wyzwali od najgorszych? I to, i to się tu znajdzie. Dziewczyna ma temperament i tyle. Seks to nie koniec świata. Nie można go uprawiać?

Gość koleżanka75
i jaki masz problem dzieciaku? jedyne co można tu doradzić to to, żebyś, zanim ją przelecisz, zażądał od niej aktualnego testu na HIV

Gość ja_taka_jedna
Ja miałam 8 facetów w ciągu wakacji noi czy to o czymś świadczy?Nie uważam się za dziwkę, po prostu dobrze się bawiłam w wakacje:P a potem związałam się z moim obecnym chłopakiem z którym jestem od pazdziernika , jednak nie opowiedziałam mu o moim wakacyjnych wojażach:P czemu? Hmm bo jest bardzo zazdrosny....nawet o przesłość,..

Gość
Facet. No co ty??! Przeszłość się nie liczy. Jestem pewny, że dziewczę postanowiło zdobyć doświadczenie, żeby uszczęśliwić swojego najważniejszego faceta w życiu... Dzieckiem. Czarnym. :P

Ja pierniczę, ludzie to mają problemy, naprawdę :| Skoro podjąłeś decyzję to po chuja zawracasz dupę na forum? Dzieciak. Ktoś dobrze napisał.

Gość w sumie 4
Stracilam dziewictwo w wieku 21 lat. Mialam do tej pory (7 lat) 3 facetow, z ktorymi bylam w zwiazkach i z ktorymi mialam sex.. Teraz jestem z czwartym i mi nie wierzy. Mysli, ze mialam ze 100!!! Wy faceci i tak nie zadawalacie sie naszymi odpowiedziami... Twoja dziewczyna moze miala mniej szczescia na trwaly zwiazek. A sex jest przeciez fantastyczny. Po co sobie odmawiac, jak ma sie na niego ochote. Glowa do gory. Dziewice sa nudniejsze, a tak masz dziewczyne z doswiadczeniem.