Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukanie dziury w całym

Kafe - nasz świat równoległy

Polecane posty

przychodzi czas ... że ma się gdzieś ... wszystkich :D przyszedł ..................................................... nie umiem udawać :) nie wszystkiego wysłuchałam ... chyba zrobię kawkę ? i zacznę dzień .............

tak , ptak nad ranem ... nawet jeśli to kawka ...:P myślisz , że to kogoś ucieszy ? zawsze to miłe ... ;) takie ucieszenie ..........................................

no taaak .... wygląda jak .... schadzka ... nadzieja , że nikt nas nie nakryje chyba , że sami powiemy pod wpływem :P wiesz , jestem nadal kobietą cieszę się :)

chyba za chwilę nic już nie będzie widoczne ... poza kolorem mandarynek pomarańczy ... nazwa jak nazwa ... zależy kto jaką ma ...wymowę ;)

Na pewno nikt się nie dowie... Ukołysani w oddali komputerów przez opustoszałą kafeterię i gasnącą błękitność nieoglądanych ekranów telewizorów.... wszyscy nieparzyści śpią snem sprawiedliwych w oczekiwaniu na sobotę. O tej godzinie nawet Pani Cenzor nie wytnie nam niewinnego ptaka:) http://pl.youtube.com/watch?v=ZFFTEH2LYq0

wierzysz w niewinność ptaka o 4 30 nad ranem ? a to ja miałam być... hmmm... ta naiwna :P to znaczy chciałam ... dziś nad ranem tak sobie we wszystko wierzyć ;)

w tym celu udam się po kawkę niewinną ... i poczytam Twoje literki :) może zaśnij w tym czasie ... przypilnuję Twojego Królestwa :)

Niewinność. Hmmmm... Pora dnia czy nocy nie ma większego znaczenia. Niewinnie wyglądający małolat w samo południe może wyrwać torebkę. Niewinna nocna rozmowa może długo odbijać sie echem winnego czy winnej wymierzonej późniejszej kary w zawieszeniu za niewinność właśnie... ... i odpuść nam nasze winy, jako że i my niewinni jesteśmy... :)

jak na razie ... wszystko się zgadza :P dobrze , poczekajmy więc do pełni dnia , żeby spojrzeć na tę niewinność w świetle przenikliwie jaskrawym choćby niebo miało kolor granatowy ...;) lub pomarańczowy .........................................................

Niebo jest tylko niemym świadkiem niewinnych łez beżsilności w tłumaczeniu nieuczynionego. Przeceiż ten, kto ma wiedzeić, i tak wie... A ja bez ciebie Jak księżyc bez nocy I nikt snu nie zsyła Na zmęczone oczy http://pl.youtube.com/watch?v=jSKssu7YQO0 A ty beze mnie? Co się jutro stanie Sen przyjść nie chce miła Znów piąta nad ranem Odebrać niewinną nadzieję na sen... Dać pewność nowemu dniu. Trzeba choćby o piątej... *******************************************************************

Szukanie ... nie uprzedziłeś mnie , że o 5 nad ranem będziesz strzelał z łuku ...:P strzałą Amora ...;) wiesz .......................... jestem ranna ......................... ale się będzie działo :P czas do odwrotu ?

Spójrz na kierunek lotu strzał, Revenge.... czy nikt nie stoi za... Tobą? Czy cel jest zawsze tak oczywisty i widoczny na pierwszy rzut oka? Nie warto strzelać dla samej przyjemności usłyszenia świstu strzały.... Wbity niepotrzebnie grot za bardzo boli.

Gość umówcie sie na kawe
:)

ufff... nawet nie wiesz jak się cieszę , że strzał zabrakło ... ja jeszcze nie złamałam tej z którą tak tu spaceruję ... :( a zostanę chętnie ... jeśli tylko nie będę ciężarem ... ;) :)

Gość umówcie sie na kawe
revenge >>> olej go, strzela w inne strony, nie nadaje sie

wiesz pomarańczko :) i to jest w nim takie fascynujące ... ;) w innym przypadku ... mój sen jeszcze by trwał :P ale dzięki za czujność 🌻

Z cieniem nie da się wygrać... Nawet nie warto próbować - zawsze będzie skuteczniejszy. http://pl.youtube.com/watch?v=utJcqYAVrgM Cień przysłoni jutro. Wiem, że to zrobi. Bez cienia ... wątpliwości. ********************************************************** A pomarańczowy Anioł Stróż na posterunku życiowej przyzwoitości:)

wspomnienia ... to taka kafeteryjna przypadłość ... czyli nie jestem sama :) co nie oznacza , że mnie to cieszy ... niestety nikt nie wymyślił jeszcze resetu ... na zamówienie :) obawiam się o moje nutki ... zostały już tylko tendencyjne :P muszę się przygotować lepiej ... na kiedyś ;) ale dziś jeszcze tendencyjnie -po koleżeńsku :) http://aneczkaa16.wrzuta.pl/audio/w4gv9eIkY9/sdm_-_mrok_na_schodach_pustka_w_domu ooooooo .... to dopiero są wspomnienia ... jego głos ... kiedyś tam .... mmmmmmmmmmmmmm....