Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Są mężczyźni.........

Polecane posty

Retro napisałam na którymś Twoim topiku, że ...za bardzo chcesz jesteś łapczywa nie tylko faceta chcesz, ale masz ogólnie ogromny apetyt na życie :) nie uważam tego za wadę, niejedna osoba zblazowana, rozmemłana mogłaby się wiele od Ciebie nauczyć myślę, że to, iż niektóre kobiety 'posiadające' mężczyznę, uważają, że złapały pana Boga za nogi, świadczy o ich ogromnej desperacji i niskim poczuciu wartości czasami samotność może dać w dupę wielokrotnie przyjaciółki wypłakiwały mi się na ramieniu ale nie można z niej uczynić najgorszej rzeczy, jaka nas może spotkać trzeba nauczyć się żyć, pomimo wszystko znaleźć cele i wartości w sobie i otaczającej nas rzeczywistości, a nie jest to wcale takie proste i banalne, jak brzmi napisałam, że kafe nie jest reprezentatywną próbką bo nie jest po pierwsze - osoba regularnie tu pisująca musi mieć stały dostęp do netu - betka po drugie - musi mieć coś ciekawego do powiedzenia - tu już gorzej po trzecie - jest to z założenia forum kobiece - choć na szczęście trafiają się i mężczyźni poza tym, jeżeli ktoś zakłada topik, to w większości przypadków dlatego, że nie może lub nie chce pogadać z kimś z otoczenia o swoich problemach dla części osób - jest to miejsce do pogadania dla części - miejsce do brylowania czytając kafe przeraziłam się nawet, w którymś @ napisałam do Komika, że truchleję ze strachu, w jakich czasach przyszło żyć mojej córce to był chwilowy strach wierzę w ludzi i mężczyzn, i kobiety nie wierzę, że jest, aż tak źle, jakby to wynikało, z czytania tutejszych topików uwierz :)

siła kobiecego jęku rozkoszy jest potężna/ był mężczyzna który ejakulował przy każdej dżwiękowej ekspresji swojej kochanki. prosił ją o ten krzyk. często kobieta ta samą manipulacją głosem doprowadzała ich obu do jednoczesnego orgazmu. Siła kobiety jest przeogromna. PS: ktoś tam z psem poszedł...:) tyle że ja już nie moge pisac... strasznie trudny dzien był; piszcie o swoich krzykach, kobiety. i o szczęsciarzach kótrzy je u was wywołują.

Gość a dajta zesz spokoj chlopakowi
i sama widzisz :) nie bylo mnie tu chwile a Ty juz zebralas cięgi. nie obraz sie retro, ale czy nie postępujesz glupio? i pewnie znalas wielu mezczyzn (ale tylko dwoch z seksem ;)) ale niewiele o nich wiesz. Oni są napradwe prsoci w obsudze tylko tak prosta obluga wymaga wiele wysilku. Nie chodzi tu wcale o seks.

prosci mialo byc :) jednak uciekasz. trudno :)

Gość ywana
A co wy jak jedziecie na ta ?Fajnie napisane a i wiele w tym prawdy.Jest tutaj tyle tematow,ktore sa glupie ale nikt ich za tak bardzo nie krytykuje.Nie lubicie chyba,(niektorzy)?

a tak po prawdzie przeczytałam:) zauważyłaś coś bardzo ważnego: w maju tak mam: chcę się nażreć życiem do bólu, do cna, do mdłości....! mocno, najmocniej...! ale spac też trzeba.:) dobranoc.

są napradwe prsoci w obsudze oczywiście:):) czasem wystarczy zwykłe: aaaach......! tak zwane sterowanie głosowe.:) albo jak w pilocie,nacisnąć na odpowiedni guzik. i masz co chcesz.:)

W tych zdaniach widzę sens: ...jeśli udaję, to też zapewne dlatego że cię kocham , i nie chce byś się martwił że może nie jesteś zbyt dobry. seks z tobą znaczy dla mnie cos tylko wtedy gdy ty dla mnie coś znaczysz. czy ty mężczyzno możesz pochwalić się tym samym...? ...czy przyszło wam do głowy że wasz facet powinien być wdzięczny losowi za to że go kochacie..? czy to on każe wam wierzyć że to wy macie szczęscie iż go pokochałyście a on pozwolił się pokochać...? ...ile kobiet daje sobie wmówic że miłość ich faceta jest łaską której cudownie dostąpiły! a tak naprawdę jest zupełnie odwrotnie.

niby z pozoru madra z Ciebie baba a czasem pierdolisz bez sensu. napisalam, ze nie chodzi o westchnienia. nie chodzi tez o trzepotanie rzesami. czytaj ze zrozumieniem. chcesz rozmawiac czy pisac poezje i zalic sie na okrutny los?

Gość ywana
Mialo byc:"A co wy na ta tak jedziecie? Fajnie napisane a i wiele w tym prawdy.Jest tutaj tyle tematow,ktore sa glupie i nikt ich tak bardzo nie krytykuje.Nie lubicie autorki chyba (niektorzy)? I dodam jeszcze ze ja lubie retro!

napisalam, ze nie chodzi o westchnienia. nie chodzi tez o trzepotanie rzesami. czytaj ze zrozumieniem jejku, to napisz o co chodzi:)

Stronniczy, ta bezwgledna afirmacja kobiecosci budzi moje podjerzenia. czyzbys nie spotkal kobiet glupich, zlych, egoitycznych, zapatrzonych w siebie i swoje potrzeby? a moze (bo ja zla kobieta jestem ;)) to tylko sposob, zeby lowic w internecie emocje kobiet z problemami? bez uzrazy :)

kochana, Ty tu tyle nasadzilas, ze nie wiem od czego zaczac :) Pytasz jak zdobyc i utrzymac przy sobie (przez jakis czas, bo co tego ze zawsze bedzie moj cialem i dusza, to nawet ja nie mam zludzen :)) faceta? a zrobisz, to co Ci powiem?

"wierzę w ludzi i mężczyzn, i kobiety nie wierzę, że jest, aż tak źle, jakby to wynikało, z czytania tutejszych topików uwierz " Sama wiesz, że ta wiara może przyjść z czasem. Może, jeśli znajdziesz w sobie siłę, by przełamać uprzedzenie. Nie każdy jest jednakowo silny. Niektorym trzeba pomóc, nie mówię tu akurat o nikim, i w jakiś sposób pokazać dobry przykład. To też ogólne stwierdzenie. Bo ludzie wierzą nie tylko w słowa, ale i w to, co widzą. Ja taki jestem, i widzę, że jakże często czyny zaprzeczają słowom :( Ale zgadzam się z Tobą :)

Stronniczy "...ile kobiet daje sobie wmówic że miłość ich faceta jest łaską której cudownie dostąpiły! a tak naprawdę jest zupełnie odwrotnie." żebyś wiedział:) dlaczego zaś nie całowałeś mnie po rękach kiedym Ci objawiła, że Cię podrywam? przecież tak wielkiej łaski codownie dostąpiłeś - winien jesteś mi wdzięczność;) no, możesz nadrobić:) znaj mą wspaniałomyślność

a jaka jest sytuacja wyjsciowa?

Marzę o facecie który będzie wiedział lepiej ode mnie... ufał bardziej niż ja, wierzył za dwóch. jak stronniczy, łapał mnie za łokieć gdy się zachwieje, a potem puści mnie bym znów mogła iść dalej o własnych siłach... o facecie który będzie umiał zaprowadzić mnie do łózka w taki sposób by nie było wątpliwości że jest to słuszna rzecz. to tak na gorąco..? czy ktoś widzi u mnie postepy..? czy to cały czas sa nierealne wymagania..?

niektórzy mężczyźni mówią kobiecie to właśnie chyba, że mój mąż jest wyjątkiem, w co nie wierzę akurat Stronniczy wiele razy sie nacięłam na moją wiarę, takie jest życie ale to fakt - jestem silna! :)

...a moze (bo ja zla kobieta jestem to tylko sposob, zeby lowic w internecie emocje kobiet z problemami? bez uzrazy A na cholerę komukolwiek emocje kobiet z problemami ? Może kobiety masz na myśli, ale to inna para kaloszy :) Dasz się złowić ?

gdzies tam chyba nawiasu nie wstawilam :) wiesz, to tylko emocje. z problememi sa nawet smaczniejsze, jak mniemam. czy dam sie zlowic? "a po cholere komu emocje kobiet z problemami"? ;)

i zeby bylo precyzyjnie: emocje wlasnie, nie kobiety. zlowione kobiety to problem przy wypuszczaniu ich na wolność :) to tylko siec, prawda? :)

Rodowicz właśnie powiedziała u Kuby, że kobiety są stworzone, aby usługiwać mężczyznom, że mężczyzna jest słaby i ma inne zadania, np ...iść na wojnę :D tu masz Retro odpowiedź, przepis na związek :P

...dlaczego zaś nie całowałeś mnie po rękach kiedym Ci objawiła, że Cię podrywam? przecież tak wielkiej łaski codownie dostąpiłeś - winien jesteś mi wdzięczność;) no, możesz nadrobić:) znaj mą wspaniałomyślność... A podrywała mnie któraś oprócz Justyny ? O biada mnie ślepemu :( ...i zeby bylo precyzyjnie: emocje wlasnie, nie kobiety. zlowione kobiety to problem przy wypuszczaniu ich na wolność to tylko siec, prawda? ... Dalej nie rozumiem, możesz to powiedzieć jasniej ? Z facetem rozmawiasz :)

i lejemy wode na mlyn dziwczyny, ktora zagubila poczucie sensu. to byla zlosliwosc czy ironia?

kiedyś ktos na tym forum mnie zapytał jak się czuje kobieta kiedy jej facetowi przy niej nie staje:) a ja bym to odwróciła: jak się czuje facet kótry ze swojej kobiety nie umie wykrzesać autentycznego, gardłowego "aaaaaaaaaaaaaaa"?? pRZEPIS NA ZWIąZEK? NIE SZUKAM. interesują mnie raczej predyspozycje jakie trzeba posiadac by w takowy wejść. wrodzone bądź nabyte. bo może ich po prostu nie mam, i niepotrzebnie się szarpię...:)

stronniczy, teraz to ja nie konca rozumiem, chyba, ze pierwsza czesc nie do mnie byla, to uscislij sie prosze, bo ja prosta baba jestem :) emocje, nie kobiety... widzialam tu juz (i nie tylko tutaj) wielu stronniczych, ktorzy mieli swoje profeministyczne (wybacz uproszczenie) altet ego, dokladnie po to, zeby dostaczyc sobie emocjonalnej podniety. efekty tych dzialan byly dowajakiego rodzaju: - dziewczyny w necie zkochiwaly sie w witrtulanym kochanku, ktorego nigdy nie widzialy - zrozpaczone zony pisaly " zdradzil mnie w inetrnecie, czy to prawdzia zdrada?" ;) kontunuacja znajomosci w realu to zawsze ryzyko. a Ty mi nie wygladasz na ryzykanta. bez urazy :) i to nie jest prowokacja, to obserwacja.