Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalala o lala

Podoba Wam się ta torba?

Polecane posty

Gość olalala o lala

http://www.diverse.pl Wejdźcie w akcesoria, torby damskie i trzecia od końca taka zielona Paloma IV Green (jak na nią naciśniecie to pojawi się podgląd). Kurcze nie wiem, bo zawsze lubiłam czarne, fioletowe torby a do zieleni nigdy nie mogłam się przekonać... Nawet nie mam nic zielonego ani czegoś, co by do niej pasowało ;( Chłopak mi kupił... Dziękuję za opinie.

Gość olalala o lala
dodam, że mam 18 lat i ksztłat mi odpowiada tylko ten kolor. a dlaczego tak uważasz?

Gość hfhftt
bardzo fajny odcien zielonego. ja mam taki starszy model z niej, inny napis i brzydszy zielony. Teraz kontrasty sa bardzo modne, tylko nie ubieraj do niej zielonych butow. fajne jest mi sie bardzo podoba :)

Nie lubię toreb Diverse główni ze względu na te wielkie napisy i logo... Ale jeśli chodzi o kształt i kolor to jest spoko, tylko ten napis ogromny...

Gość olalala o lala
myślę, że to kwestia gustu, ale bez przesady chujowa nie jest :O gdyby była czarna - w ogóle nie zakładałabym tego topicu... ale jest zielona, a ja się nie czuję. nie chcę sprawiać przykrości mojemu chłopakowi, ale wiem, że nie można już jej wymienić...

Gość powieww
bardzo fajna dla 18 latki bedzie :)

Gość olalala o lala
zieleń spośród zieleni i tak zła nie jest :P W porównaniu do tej, która jest teraz modna to i tak jest ok. tylko, co nosić kiedy w szafie nie ma się nic, co by pasowało... A nie przepraszam! Mam białą koszulę w malenkie zielone gwiazdki i to by było na tyle... w kółko mam w tym samym chodzić?

Gość bardzo brzydka

Gość olalala o lala
dziękuję za opinie 🌻 ale i tak wydaje mi się, że trafiłam na kobitki, które raczej lubią zielony :P Ogólnie do blondynek ten kolor chyba nie pasuje...

Gość olalala o lala
też rozumiem. każdy może mieć swoje zdanie :)

A ja myślę, że właśnie tylko torba zielona, tak dla kontrastu. Dla 18-latki jest świetna. Powinnaś się cieszyć :) I właśnie nie podchodź do tego tak, że nie masz do czego jej nosić. TYLKO zielona tobra, reszta nie musi być zielona. Jesteś młoda, odważna, noś ją do każdego koloru!! (Byle nie do eleganckiego kostiumu czy wizytowej sukienki ;) )

Gość griszka
Fason-podoba mi się Kolor-super Niestety napis mi sie nie pooba-za duży

Gość olalala o lala
:)

Gość olalala o lala
Bardzo się cieszę :) Tyle, że brak mi odwagi do noszenia TAKICH kolorków...

Gość olalala o lala
Jeśli chodzi o napis to faktycznie Diverse trochę przesadza jeśli chodzi o torby