Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emmiiiiiiii

czym najlepiej depilować włoski łonowe?? jaki produkt najlepszy??

Polecane posty

Gość Emmiiiiiiii

czym najlepiej depilować włoski łonowe?? chodzi konkretny produkt... golę maszynką, ale potem mam podrażnienia i włoski wrastają:( a zależy mi na tym, zeby było gładko i bez podrażnień... kremów do depilacji też używałam, ale długo się czeka i śmierdzi... i taż pozbywałąm sie tylko włosków nad powierzchnią skóry... Dziewczyny czy mozecie polecić coś sprawdzonego??

Osobiście polecam plastry z woskiem veet.Troche boli ,ale efekt utrzymuje sie około 2 tygodnie.

Gość aleve7
w jakiej cenie sa te plastry veet?

Gość wikitra
to sa jakies specjalne??? czy takie co mozna wyrywac wloski wszedzie?

Gość troche
Ja bym nie powiedziała, że "troche" boli po plastrach. BARDZO boli. Poza tym tez mam po nich podraznienia :(

jak dłużej stosujesz to boli coraz mniej,a na podrażnienia stosuje okłady z lodu,zaraz po wyrywaniu.

Gość ja chodze do kosmetyczki
zaciskam zeby i ona to robi szybciej niz ja sama bym sobie wydepilowala plastrami... 100 zl kosztuje (wawa) ale ide i sprawa zalatwiona...

Gość hfghfgd89898
Ja uzywam depilatora elektrycznego,troche boli ale po paru razach idzie sie przyzwyczaic,a wloski odrastaja slabsze.Uzywam srednio raz na 3 tyg.Pierwszy raz cholernie boli!!!!!!!!!!!!

Gość ale całkiem na goło tak
depilujecie?Ja przymierzam się do cukrowania na brazylijkę,ale się boję,nawet nie bólu,tylko że mi się rany zrobią.Bo przecież te włosy są mocne a te "płatki"takie delikatne,i tam dalej,w kroczu też.Da sie to w ogóle wyrwać stamtąd??

Gość ja tez depilatorem jade
a jakis czas temu tutaj na kafe przeczytalam o krokoszu, myslalam ze to sciemna ale tak nienawidze golic bikini ze kupilam na allegro, przez pol roku stosowalam i nic juz mialam wyrzucic butelke kiedy zrobil mi sie tam taki goly "placek" jakbym wylysiala miejscowo :D w tym miejscu wloski sie juz nie pojawiaja i teraz zrobil mi sie drugi placek wiec jednak dziala krokosz, mam teraz o wiele mniej golenia :)

a na wrastajace wloski polecam folisan, na slady po nich-tonik z kwasami

Gość nie boisz się że ten krokosz
jakos zaszkodzi?Przecież włosy da się zniszczyć tylko laserem

nie boje sie bo to sposob znany od starozytnosci, poczytaj sobie chocby tu na kafe jest to naturalny olej, w najgroszym przypadku kasa wywalona w bloto i dobrze nawilzona skora