Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanyy

jak ratować miłość?

Polecane posty

Gość załamanyy

byłem z moją dziewczyna 7 miesięcy, zerwala ze mna w majowke po tym jak nie odzywalem sie do niej przez 4 dni, ona w tym czasie miala spore problemy, a juz trcohe wczesniej sporo sie klocilsmy. Powiedziala mi ze ja zawiodlem i ze nie bylo mnie przy niej kiedy mnie bardzo potrzebowala. Teraz mowi ze potzrebuje czasu zeby sobie wszystko poukladac w glowie i ze narazie nie ma sensu wracac bo ona sama nie wie czego chce i co czuje, mowi ze chciala by wrocic ale nie teraz, i ze nie wie czy nam sie ulozy. wiem tez ze kreci sie wokol niej jakis inny chlopak, powiedziala ze on wyciagal ja z domu kiedy jej bylo tak ciezko i kiedy mnie nie bylo przy niej i ze przez niego ona do konca sie nie zalamala. Nadal sie spotykamy i w sumie zachwoujemy sie jak para po jakies wiekszej klotni. bardzo ja kocham i chcialbym zeby do mnie wrocila, ale nie wiem co mam robic w tym kierunku zeby ona sie przekonala ze naprawde ja kocham i ze mi zalezy, a jesli nic z tego nie bedzie?

Gość weronika motylek
daj jej czas,ale badz blisko

Zawiodłeś w ważnym momencie. Ja z tego powodu zerwałam, to była dobra decyzja i jej też takiej życzę:D

mow jej ze ja kochasz ..:) i jak wazna jest dla ciebie i ze ci sie podoba i co ci sie w niej podoba my kobiety bardzo lubimy jak nasi faceci nam tak mowia :)

mow jej ze ja kochasz ..:) i jak wazna jest dla ciebie i ze ci sie podoba i co ci sie w niej podoba my kobiety bardzo lubimy jak nasi faceci nam tak mowia :)

Gość slamandra plamista
a dlaczego sie nie odzywales przez 4 dni?

Gość Kupelweiser
jesteś frajer ! Ona chce albo cię porzucić albo zdobyć nad tobą władzę. Jedne co możesz zrobić to zachować się jak men, a nie jak ciota.

Gość slamandra plamista
moim zdaniem skoro zawiodles ja w waznym dla niej momencie, nie zalezy ci na niej i tyle

Gość załamanyy
nie odzywalem sie do niej bo bylem wkurzony, mowila ze bedziemy sie spotykac czesto w majowke bo bedzie wiecej czasu wolnego, okazalo sie ze juz pierwsze cztery dni majowki ona nie ma czasu na spotkanie, wkurzylem sie i sie nie odzywalem, wiem ze glupio zrobilem i zaluje

Gość slamandra plamista
no to dales ciala, a teraz ktos inny ci ja podkupil.

Gość załamanyy
ale jaj ja kocham i wiem ze ona mnie tez, tylko jej milosc przykryl teraz zal do mnie i dlatego jest niezdecydowana, co moge robic zeby ten zal jej minal i zostala milosc?

Gość slamandra plamista
ale ona nie wie, czy moze na ciebie liczyc, skoro zawiodles ja w decydujacym momencie. wiec lepiej biegnij zaraz do niej i dopraszaj sie o spotkanie i pokaz jej, ze naprawde ci na niej zalezy. i to nie tylko kwiatami, ale calym soba. musisz byc dla niej mezczyzna, oparciem, a nie zachowywac sie jak cieple kluchy, stroic fochy i obrazac sie jak dziecko. powodzenia.

Gość załamanyy
ale boje sie ze moge ja stracic na zawsze, bo niedlugo wakacje, ja wyjezdzam i nie bede mogl jej udowadniac ze mi zalezy i ze ja kocham, jedynie pozostana nam telefony, a boje sie ze jak wroce to pojde calkiem w odstawke a ona bedzie z tamtym innym, a wtedy to sie juz na dobre zalamie bo nie bedzie zadnej nadzieji

ja bym nie wróciła do kogoś kto zawiódł w ważnym momencie

Gość do załamanego
nie dołuj się tylko działaj :) bądź w pobliżu dziewczyny, na wyciągnięcie ręki, nie dzwoń, ale smska miłego czułego możesz wysłać 1-2 na dzień, prześlij jej kwitay przez posłańca, jeśli Cię kocha to na pewno wybaczy Twojego majówkowego focha, bądź wytrwały i pokazuj jej jak jest dla Ciebie ważna, ale z wyczuciem, nie narzucając się :) powodzenia

Gość przede wszystkim facet
to se wstaw jaja bo ci ich najwyrazniej brakuje

Gość już przegrałeś
im szybciej sobie to uświadomisz tym lepiej dla Ciebie.... I co to za miłość kiedy ona się spotyka z innym 😭 przejdzie Ci jak ich nakryjesz w łóżku????

Gość i jaki z tego wniosek
Nie warto być uczciwą dziewczyną :O szanować siebie i faceta!!! Trzeba olewać , puszczać się to będzie skamlał jak pies u drzwi Twoich :(( Co za pojebane życie :((

Gość miłość/
Coś Ci się pomieszało 💤

Gość daj sobie chlopie z nia spokoj
mowi ze bedziecie sie spotykac, a pozniej nie ma czasu i jeszcze ma zal do Ciebie? Niech sie palnie w leb dziewczynka.

Gość załamanyy
powiedzcie mi jak mam o nia walczyc, co robic aby do mnie wrocial, aby pokazac jej ze kocham ja ponad wszytsko i ze mi bardzo zalezy i abym minal jej zal do mnie, bo nie dam rady siedziec bezczynnie i czekac na jej decyzje. Moze ktos byl w podobnej sytuacji, niech sie wypowie

W czasie kłótni wypowiadamy różne przykre słowa, który potem żałujemy, wstydzimy się....ona miała problemy ty nie zrobiłeś nic....czy nie lepiej byłoby być przy niej??? Przytulić ją do siebie??? zapytać jakie ma zmartwienia???? porozmawiać??? Ty wolałeś milczeć przez kilka dni, w tych dniach jak najbardziej cię potrzebowała...nie przyszło ci do głowy, ze moze również o ciebie się dodatkowo martwiła?? Jedź do niej i szczerze z nią porozmawiaj. Powodzenia:)

Jesli chodzi o jakiegoś chłopaka to może w ten sposób chce zerwać??? porozmawiaj z nią inaczej będziesz się dalej łudzić.

Gość załamanyy
rozmawialem z nia juz kilka razy powaznie, powiedziala ze powodem zerwania nie byl inny chlopak tylko moje zachowanie, to ze ja olałem, ale powiedziala ze tamten chlopak wyciagal ja z domu kiedy byla zalamana przezemnie i ze dzieki niemu nie zwariowala do konca

Gość salamandra plamista
i wiesz co? wcale jej sie nie dziwie! jak ktos napisal wczesniej, powinienes isc na targ i kupic sobie jaja. moj chlopak, gdy bylam w szpitalu wyjaca z bolu na lozku, powiedzial do mnie 'zamknij sie'. juz z nim nie jestem i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa!

Gość przegrałeś facet
nawet jeśli uda Ci się ją do siebie przyciągnąć to tylko na chwilę, po co???? Ona już nie zapomni tego co między Wami było i to ją zeżre do końca, to sprawi że z miłość przerodzi się w nienawiść :O Nie Ty pierwszy to przerabiasz... Odejdź z honorem i nie rób z siebie pośmiewiska...

Gość chcesz ożywić trupa
Miłość chłopie to Ty już zabiłeś!!! Możesz stworzyć zombi :O ale to już nigdy nie będzie to co było!!!! Daj jej żyć z tym nowym Ty już zmarnowałeś swoją szansę :O

Gość salamandra plamista
do pojebalo cie? a co ma piernik do wiatraka? autor najwidoczniej zawiodl ja kiedy potrzebowala pomocy. po co jej taki slaby facet?

Gość załamanyy
ale my normalnie ze soba rozmawiamy, esemesujemy, spotykamy sie, ostatnio nawet poprosila mnie abym napisal jej kilka zdan od siebie na temat tego co do niej czuje, najgorsze jest to czekanie, bo ona musi sobie wszytsko ulozyc w glowie bo mam metlik