Toya 27 Napisano 1 godzinę temu Wiadomo, ale wolę turkisz pizza niż ten przezroczysty placek do rolo. Ja jem z frytkami, miesem i sosem. Z zieleniną już nie jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 27 Napisano 1 godzinę temu Nie gadam juz o seksie, piciu i jedzeniu, bo zaraz wyskoczę z parteru na głowę i będzie mokra plama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 32 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 15 minut temu, Toya napisał: Coś jak rolo, tylko ten placek jest o wiele lepszy i jest posmarowany takim jakby sosem z przyprawami. Nie jadłaś tureckiej pizzy? Nie, only italian. Najbardziej lubię sycylijską. 🫶 Edytowano 1 godzinę temu przez Brine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 1 godzinę temu To zwal se konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 27 Napisano 1 godzinę temu Świetny pomysł. Zamówię jeszcze kebaba i będę jadł i walił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 1 godzinę temu Zamow mi mienso na ostro bo jesc chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 1 godzinę temu Elzbieta blika daj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: Elzbieta blika daj Zarób sobie, a nie od elki ciągniesz. Nie masz godności. 2 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Zamow mi mienso na ostro bo jesc chce Za chwilę ci zamówię. Przeglądałem dobre lokale z żarciem i trafiłem na fajną burgerownie. Moje oczy 🥺🥲 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Toya napisał: Zarób sobie, a nie od elki ciągniesz. Nie masz godności. Za chwilę ci zamówię. Przeglądałem dobre lokale z żarciem i trafiłem na fajną burgerownie. Moje oczy 🥺🥲 A na co mi taki ciężar chlopie. Czekam już na kuriera pod drzwiami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 27 Napisano 1 godzinę temu Ja chyba mam menopauzę. Zapomniałem, że dzisiaj kupiłem orzechy laskowe chrum, chrum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 1 godzinę temu Robie kartofle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 27 Napisano 1 godzinę temu Frytkę bym zjadł z keczupem i sosem czosnkowym. Ciekawe ile już schudłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 27 Napisano 1 godzinę temu Nikt mi nie chce postękac, to chciałem sobie erotykę włączyć w TV, ale pin trzeba wpisać. Biednemu zawszę huy w oczy. Włączyłem sobie eurowizje, bo też może być podniecająca ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 1 godzinę temu Popacz se na iskry cyce czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 27 Napisano 1 godzinę temu Szopa sobie przytulę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 59 minut temu To jakiś terapeutyczny autystyczny czy co bo kripi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 27 Napisano 46 minut temu Za dużo mnie tutaj, czus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 113 Napisano 42 minuty temu 4 minuty temu, Toya napisał: Za dużo mnie tutaj, czus Na majowe byś poszedł, bezbożniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 367 Napisano 17 minut temu 25 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Na majowe byś poszedł, bezbożniku. pewnie nie ma go kto nawrócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 27 Napisano 14 minut temu 26 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Na majowe byś poszedł, bezbożniku. Jakoś mi nie po drodze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 113 Napisano 14 minut temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pewnie nie ma go kto nawrócić A iskra kaznodziejka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 11 minut temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: A iskra kaznodziejka? Udaje tajemniczą na ogólnym wraz ze swoim niedorobiomym alfonsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 367 Napisano 8 minut temu 6 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: A iskra kaznodziejka? jakby to powiedzieć aby nikogo nie urazić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1994 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jakby to powiedzieć aby nikogo nie urazić Pomidor 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 26 Napisano 2 minuty temu 1 godzinę temu, Toya napisał: Wiadomo, ale wolę turkisz pizza niż ten przezroczysty placek do rolo. Ja jem z frytkami, miesem i sosem. Z zieleniną już nie jem. a ja z warzywami i podwójnym mięsem frytek nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach