Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierota kuchenna

BIAŁY SER I TWARÓG TO JEST TO SAMO CO INNEGO?

Polecane posty

Gość sierota kuchenna

:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Pacianka
hahahahahahha :D Ty jestes chyba czlowiek z epoki kamienia lupanego :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Naprawde a ja
cale zycie myslalam, ze to samo :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sierota kuchenna
A czym to się różni? :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
w sklepach to to samo, ale tradycyjnie to ser biały powstawał po odciśnięciu twarogu zawiniętego w płótno w specjalnej prasie, w związku z czym powstawał klinek, ser biały o charakterystycznym kształcie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sierota kuchenna
No to wiem właśnie jak sie robi bialy ser i jaki to jest. A twaróg to to samo? Tak samo sie robi?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×